2 jaar onderweg…

door | mei 1, 2018

Afgelopen 1 april bestond Uitvaartzorg De Meer 2 jaar. En wat is er in die twee jaar veel gebeurd. U mag best weten: het eerste half jaar is niet eenvoudig geweest. Wij begonnen vol plannen en ambities over onze dienstverlening, maar zonder dat je nabestaanden na een overlijden mag gaan ondersteunen (of te wel men ons vraagt om de uitvaart te gaan verzorgen) heb je geen werk. Met dank aan het gestelde vertrouwen van nabestaanden, in eerste instantie vaak gerecommandeerd via familie, vrienden of kennissen, begonnen wij heel langzaam meer werk te krijgen.

Inmiddels zijn we 2 jaar verder. En afgelopen 1 april waren wij niet eens in de gelegenheid om aandacht te besteden aan ons tweejarig bestaan. Alle aandacht ging op dat moment uit naar de nabestaanden…

En wat nu ook zo bijzonder is? Afgelopen week kwam de 102e reactie binnen op onze website. 102 families die ondanks hun verdriet en het gemis om hun dierbare na de uitvaart de moeite hebben genomen om een reactie op onze internetsite te plaatsen. Dat maakt ons stil…

Waar wij ook met veel dankbaarheid op terugkijken is dat wij vorig jaar de jonge ZP-ondernemersprijs van de gemeente Haarlemmermeer uit handen van de burgermeester mochten ontvangen. Afgelopen week (zondag 29 april jl.) waren wij te gast bij Zaken Platform op Meerradio om meer te vertellen wat deze ondernemersprijs ons heeft gebracht.

Nu, na twee jaar, hebben wij nog steeds veel plannen en ambities en kunnen wij stellen dat het goed gaat met Uitvaartzorg De Meer. Dit met dank aan u, voor het vertrouwen, het gunnen, het positief spreken over ons en met dank aan alle mensen die ons helpen om te zorgen voor een waardig afscheid van predikant tot aulamedewerker.

Met steun & vertrouwen zijn wij er voor u, de jongens van De Meer.