Reacties van nabestaanden

Uw reacties

Wij waarderen uw reactie enorm. Klik hier om uw reactie op deze pagina te kunnen plaatsen.

378 Reacties

 1. Mede dankzij de professionele en empatische begeleiding van Uitvaartzorg De Meer hebben we Annemieke een prachtig en bijzonder afscheid kunnen geven. Ondanks alle droefenis kijken we hier met een goed gevoel op terug. Dit had niet gekund zonder de creatieve inbreng van Jacco. De respectvolle wijze hoe Jaap het vertrek van Annemieke uit huis deed begeleiden verdiend een groot Chapeau!
  Dank beiden, jullie maken jullie beloften meer dan waar en verlichten zo het verdriet.

  Antwoord
 2. Het overlijden en uitvaart van onze moeder was droevig.
  Toch denken we positief terug.
  Discreet maar toch luisterend de regie houdend en op z’n tijd met humor was het toch een soort van gezellig.
  Bedankt Jacco.

  Antwoord
 3. Beste Jacco, het was hartverwarmend om samen met jou de uitvaart van Thea te mogen regelen. Mijn zoons, kleinkinderen en ik hebben jouw betrokkenheid, accuraatheid en professionaliteit als zeer prettig ervaren ondanks het grote verdriet.

  Antwoord
 4. Beste lieve aardige mannen, Jacco en Jaap. Wat is het fijn als mensen een passie hebben. Jullie hebben dat! Zo liefdevol en warm, dan klopt de passie. Heel veel dank voor alles! Het was goed. Ik hoop dat jullie nog veel mensen tot steun mogen zijn. Heel veel hartelijke groeten, Anneke.

  Antwoord
 5. Op 14 mei heeft onze Henny ons verlaten. Henny was al enige tijd ziek en heeft zelf zijn uitvaart met Jacco op papier gezet. Zelfs zijn rouwkaart.
  Jacco heeft ons zeer goed bijgestaan in deze verdrietige periode. Onze Henny had nogal wat wensen en alles was tot in de puntjes verzorgd.
  Jacco nogmaals hartelijk dank voor het ontzorgen en regelen van de uitvaart van Henny.

  Groet van Peter, Karin en de kinderen

  Antwoord
 6. Helaas hebben wij definitief afscheid moeten nemen van onze lieve papa, opa en echtgenoot. Het verdriet is intens en de leegte die hij achterlaat groot. Jacco heeft vanaf het eerste moment aan onze zijde gestaan en is een enorme steun voor ons geweest; zorgzaam, respectvol, liefdevol en niet geheel onbelangrijk: met een flinke vleug humor in deze verdrietige tijden. De uitvaart was -hoe vreemd het ook mag klinken- fantastisch. We hadden nogal wat wensen en alles was tot in de perfectie geregeld. We hadden ons geen mooier afscheid kunnen voorstellen! Jacco, dankjewel!!

  Antwoord
 7. Jaap, bedankt dat je de uitvaart van mijn man en onze paps en opa zo goed begeleid hebt.
  Je dacht echt met ons mee en kwam met ideeën waar wij zelf niet opgekomen waren.
  Wij willen je daarvoor nogmaals bedanken!

  Antwoord
 8. Jacco bedankt voor de fijne begeleiding, ondersteunig en liefdevolle omgang bij het heengaan van mijn vader.
  Zo blij, toen het zover was, dat ik je gelijk kon bereiken en alles in jou handen kon leggen.
  Beter kan niet!

  Antwoord
 9. 30 maart de dag dat onze moeder/ oma Ria overleed❤️

  Jaap kenden wij nog van een eerdere uitvaart van mijn partner. En het was eigenlijk meteen logisch dat wij Jaap belden.
  Ook deze keer was het contact erg prettig. Er werd snel gehandeld, dingen werden in werk gezet, er was veel ruimte voor meedenken en onze ideeën.
  Als wij een vraag hadden werd deze snel beantwoord via de app.

  De dag zelf was precies zoals wij en onze moeder/ oma Ria het had gewild. Wat begon met regen eindigde de dienst met zon☀️
  Geheel ontzorgt door Jaap was het een prachtige dienst.

  Dank je wel Jaap voor al jouw hulp, de goede zorgen voor, tijdens en na het afscheid van onze moeder en oma Ria.
  .

  Antwoord
 10. Na het schokkende bericht dat onze zoon van 23 jaar plots was overleden moet je een uitvaart regelen. Een uitvaart regelen voor je eigen zoon wil je helemaal niet doen, maar het moet, en dan wil je dat het heel mooi en liefdevol wordt. Maar hoe en wat moet er allemaal gedaan worden.

  Iemand heeft “De Meer” voor ons gebeld en daar kwam Jacco. Hij heeft ons stap voor stap begeleid, op een uiterst professionele manier met heel veel respect voor onze zoon en onze emoties. Jacco vertelde bij alles wat de mogelijkheden waren en liet ons alle keuzes, waarna hij werkelijk alles tot in perfectie heeft geregeld voor ons. Niets was overhaast, voor alles was voldoende tijd en dat is zo ontzettend belangrijk.

  Jacco was altijd bereikbaar, en stond indien nodig binnen 10 minuten voor ons neus. Jacco, dank je wel! Jij was onze rots in deze branding. Het had niet beter gekund. Iets zo intens verdrietigs werd heel mooi gemaakt. Ook namens heel veel gasten wil ik je de complimenten doorgeven voor hoe mooi en goed alles was georganiseerd.

  Antwoord
 11. Eind januari van dit jaar is onze vader overleden. Via mijn schoonzusje kwamen wij in contact met Jacco. Bij het eerste gesprek met Jacco was meteen een goede klik. Ook de gesprekken die volgden gaven ons het vertrouwen dat alles zoals wij dat ons wensten zou worden geregeld.
  Met een lach en een traan heeft hij ons door de moeilijke dagen heen geholpen. Zijn ervaring, vakkundigheid, luisterend oor, begrip en de vele goede adviezen hebben ervoor gezorgd dat de crematie heel mooi, liefdevol, warm en waardig was.
  Tijdens het samen zijn kregen wij veel warme reacties over hoe mooi en liefdevol de crematie geregeld was. Dit hadden wij aan Jacco te danken.
  Fijn om de video opname achteraf nog even terug te kunnen kijken.
  Uitvaartzorg De Meer is zeer zeker een aanrader.

  Antwoord
 12. Beste Jaap,

  Bedankt voor de volledige persoonlijke aandacht voor, tijdens en na de begrafenis van mijn lieve vrouw.
  Ik kijk met voldoening terug op die dag.

  Antwoord
 13. The day after…..
  Beste Jaap,
  Inmiddels zijn we al weer een dag verder en wij kunnen terug kijken op een mooi en waardig afscheid van mijn schoonmoeder. Ondanks dat ik het al een keer gezegd heb, toch ook nog een keer via deze weg. Dankjewel voor de goede zorgen en manier van werken. De familie kan terug kijken op uiteraard een verdrietige tijd maar op een fijne afwikkeling en voorbereiding en dat deel komt toch met name door jouw (jullie) hulp en begeleiding.
  Zeker het feit dat dit voor ons geen dagelijkse bezigheden zijn is het fijn en ontzettend belangrijk dat het laatste stukje goed en vertrouwd verloopt.
  Dus nogmaals bedankt.

  Antwoord
 14. De bedankkaarten zijn de deur uit, de uitvaart van onze moeder, tante en oma Hannie is afgerond. Wat een rollercoaster was dat en hoe fijn is het dan dat daar Jaap en Jacco van Uitvaartzorg de Meer waren om ons door het hele proces heen te begeleiden. Na het eerste prettige telefonische contact met Jacco stond Jaap een paar uur later op de stoep en loodste hij ons op een hele prettige en kordate manier door de zaken heen die geregeld moesten worden.
  De hele week werd iedere vraag snel beantwoord, werd ieder uitdaging vakkundig opgelost en werden ons een hoop zorgen en zaken uit handen genomen. En alles met een lach en een traan. Veel tranen eigenlijk, maar de lach was er zeker ook.
  De uitvaart werd helemaal zoals we die voor ogen hadden. Dank daarvoor!

  Antwoord
 15. Jaap heeft er werkelijk voor zorg gedragen dat wij als familie heel mooi afscheid hebben kunnen nemen van onze moeder/schoonmoeder/oma en overgrootoma. Vanaf het 1e contact tot en met de nazorg hebben wij een warm gevoel gehad bij de uitstekende begeleiding van Jaap, alles was mogelijk en niets was teveel voor hem.

  Antwoord
 16. Wat zijn wij dankbaar voor de liefdevolle begeleiding van Jaap bij de uitvaart van onze dierbare man/(schoon)vader en opa. Van begin tot eind zijn wij ontzettend fijn begeleid. Jaap stond elke moment van de dag voor ons klaar, geen vraag was te gek.
  Mede dankzij Jaap kijken wij terug op een mooi, verdrietig maar waardig afscheid.

  Onze dank is groot!

  Antwoord
 17. In wat voor een rollercoaster zijn wij in beland. Mijn vader plotseling overleden in december vorig jaar en half januari hebben wij mijn moeder weg moeten brengen.
  Voor beide heeft Jacco de uitvaart gedaan.
  Het was allemaal super tot in de puntjes geregeld👍. Wat een ongelofelijke lieve, zachtaardige maar vooral heel betrokken en meedenkende uitvaartverzorger ben je Jacco. We zijn heel blij met hoe je dit allemaal heb gedaan voor ons maar vooral voor mijn ouders. Ga vooral zo door.

  Antwoord
 18. De manier waarop Jaap de uitvaart en de begeleiding daar naar toe van mijn vader heeft geregeld is van zeer hoge kwaliteit.
  Jaap ontzorgd, ziet de details en heeft oog voor de mensen.
  Wij kunnen ons geen betere uitvaartverzorger wensen en bevelen Uitvaartzorg De Meer dan ook zeer aan.
  Jaap nogmaals bedankt voor het verzorgen van een prachtige dienst voor mijn vader.

  Antwoord
 19. Via een eerdere uitvaart van een familielid kwamen wij in contact met Jacco van Uitvaartzorg De Meer, Dit ivm het overlijden van onze geliefde echtgenoot, moeder en oma. Ondanks veel verdriet had de uitvaart alles zoals wij het gewenst hadden. Zeer veel betrokkenheid en aandacht voor onze wensen. Niets anders dan lof hoe Jacco deze uitvaart heeft begeleid en onze belangen heeft behartigd. Hierdoor is het rouwproces dragelijk geworden met hele mooie herinneringen aan onze moeder❤️

  Antwoord
 20. Afgelopen maand heeft Jacco de uitvaart van mijn vader verzorgd.

  Bijna 8 jaar geleden de uitvaart van mijn moeder.
  Voor ons was dan ook de keuze snel gemaakt dat wij Jacco deze keer weer zouden bellen.

  Uitvaartzorg De Meer luistert en hoort wat je zegt, wat je vraagt en ook wat je niet zegt, maar eigenlijk toch graag zou willen. Ze zien wat er mogelijk is.
  Grote dank voor de organiseren van de uitvaart van mijn vader, waar nog veel mensen over napraten….🎶🎵

  Antwoord
 21. Door het overlijden van een buurvrouw leerden wij Jaap en Jacco kennen. Hierdoor hebben wij contact met hun opgenomen ivm het overlijden van onze moeder/oma.
  Er was meteen een zeer goede klik met Jacco. De algehele verzorging/ontzorging was zeer aangenaam.
  Hij gaf ons meteen het vertrouwen dat alles top geregeld zou worden.
  Terugkijkend op de crematie lijkt het wel alsof Jacco ons al jaren kon. Hij luisterde naar ons en was vol van begrip.
  Jacco heeft het afscheid van onze moeder/oma zeer mooi en waardig begeleid.
  Hierdoor kunnen wij terugkijken op een verdrietig, maar mooi afscheid van onze dierbare moeder/oma.
  Na de crematie heeft Jacco nog een paar keer contact opgenomen. Gewoon even vragen hoe het is.
  Wij zijn Jacco voor alles zeer dankbaar.
  Kortom een zeer betrokken begrafenisondernemer.

  Antwoord
 22. Daar wij als familie Jacco goed hebben leren kennen doordat hij de uitvaart van mijn broer heel waardig had verzorgd en met enige regelmaat even langs mijn ouders ging, was er maar 1 die de uitvaart van mijn vader kon verzorgen. Na 1 telefoontje had Jacco binnen een uur kunnen regelen dat mijn vader opgehaald kon worden uit het revalidatiecentrum en thuis opgebaard kon worden. Door Jacco zijn oprechte interesse, inlevingsvermogen en goede zorg lukte het om met elkaar de uitvaart in te vullen naar de gezamenlijke wensen. Door Jacco zijn inzet, zorgvuldigheid, grote netwerk en vele jaren ervaring ging het soepel en werd geen detail overgeslagen waardoor wij ontzorgd werden en er ruimte was voor het verdriet en tijd door te brengen met elkaar. Ook in de samenwerking van Jacco met Mathijs en Simone van de Gasterij in de Kwakel werd geen detail of mogelijkheid ongebruikt gelaten. De uitvaart was heel mooi, liefdevol, warm en waardig. Tijdens het samenzijn kregen wij veel warme reacties en dit hadden wij aan Jacco te danken. Uitvaartzorg De Meer is een aanrader!

  Antwoord
 23. Hopelijk hoeven wij deze zeer professionele mensen voorlopig niet meer te zien, maar als wij ze toch tegen moeten komen hoeven wij niet te twijfelen. Dan zij zij de eerste die wij gaan bellen, en weten we gelijk dat wij ons op andere punten kunnen gaan concentreren.

  Antwoord
 24. Net zoals de uitvaart van onze bonusmoeder 4 jaar geleden, is ook de uitvaart van onze vader perfect geregeld door Jaap.
  Wat een fijne onderneming om mee te mogen werken.
  Betrouwbaar, betrokken, menselijk en zeer correct. Ook de aftersales is prima in orde.
  Hoe raar misschien ook, een echte aanrader voor een prettig afscheid.

  Antwoord
 25. Wat hebben wij een mooie uitvaart gehad van mijn vader.
  Van heel veel gasten achteraf te horen gekregen dat het zo goed en fijn geregeld was.
  Zoveel zorg uit handen genomen door jullie.
  Wat ik ook heel fijn vond is dat er foto’s genomen waren van de dienst in de kerk.
  Heel fijn om dit achteraf nog even terug te kunnen zien.
  Dank jullie wel, ga vooral zo door.

  Antwoord
 26. Wij hebben Jacco 12 jaar geleden leren kennen. Hij regelde toen de uitvaart van onze vader, onze moeder en wij hadden gelijk een goede klik met hem. Alles was naar wens geregeld en begeleid. Het was dan ook de wens van onze moeder dat Jacco haar uitvaart moest regelen.
  Met een lach en een traan heeft hij ons door de eerste dagen heen geholpen en voorzien van goede adviezen om haar een prachtige uitvaart te geven.
  Jacco, na de uitvaart hebben we veel complimenten over je gekregen, je bent de juiste man op de juiste plek.
  Voor ons ben je de lieve knuffelbeer van uitvaartzorg De Meer.

  Antwoord
 27. Ik ben buitengewoon tevreden over de geleverde diensten van Uitvaartzorg De Meer voor- en na het overlijden van mijn lieve vrouw. Zowel de voorbespreking, de tussentijdse contacten, als de uitvaart zelf was meer dan prima verzorgd door uitvaartleider Jacco van der Laarse. Empathisch, rustig en vriendelijk maar vooral oplossend meedenkend. Namens ons gezin hartelijk bedankt!

  Antwoord
 28. Er zijn ook mensen voor wie de begrafenis van de echtgenoot niet een tot in detail perfect uitgewerkt evenement hoeft te zijn. Niet het mooiste moment uit mijn leven, doe daarom maar gewoon….. Jacco van der Laarse voelde dat perfect aan, hij begeleidde de uitvaart en ons nuchter, betrokken, en gaf vertrouwen dat alles goed geregeld was.
  De begrafenis 120 kilometer verderop was geen probleem, goed!

  Antwoord
 29. Op advies van een kennis en een beetje toevallig kwam ik in contact met Jacco van Uitvaartzorg De Meer.
  Op mijn verzoek hebben we een vrijblijvend gesprek gehad voor als.. dat was een fijn en van zijn kant oprecht geïnteresseerd gesprek.
  Toen het een paar maanden later zover was dat mijn man overleed, heb ik Jacco gebeld en heel snel en respectvol werd mijn man opgehaald in het verzorgingshuis.
  Het regelen van de uitvaart ging, ondanks nogal wat wensen van onze kant, heel soepel, dankzij de goede zorgen van Jacco, hij snapt wat je bedoelt en hij regelt wat je geregeld wilt hebben.
  We kunnen met liefde en trots terugkijken op een heel mooie en liefde- en respectvolle uitvaartdienst en crematie.
  Alles was perfect geregeld.
  Je krijgt de indruk dat je de enige bent met een uitvaart, zoveel tijd besteedt hij eraan.
  Jacco is vriendelijk, gezellig, grappig en als het nodig is heel professioneel en serieus.
  Ik zou iedereen Uitvaartzorg De Meer aanbevelen

  Antwoord
 30. Beste Jaap,

  Ik, mijn broer en mijn zus willen je nog hartelijk bedanken voor alle steun van jou en jullie onderneming. We hebben het erg plezierig ervaren dat je zo laagdrempelig bent, pragmatisch en vriendelijk.
  Dat is erg fijn in tijden van verlies en emotie.

  Antwoord
 31. Jacco,

  Vorig jaar mijn moeder en vorige week mijn stiefvader Jan.
  Dank je wel voor je goede zorgen en betrokkenheid.
  Ik zal dit wederom nooit vergeten en nooit is heel lang……

  Monique

  Antwoord
 32. Ruim twee weken geleden overleed mijn vader en ondanks dat Jacco het heel erg druk had, zei hij direct dat hij ons zou gaan helpen met de uitvaart.
  We hebben met elkaar een prachtig afscheid georganiseerd. Professionaliteit en ervaring is het fundament van zijn werkwijze, want meteen werd er veel zorg uit onze handen weggenomen.
  Het bijzondere is dat deze werkwijze wordt gecombineerd met enorm veel betrokkenheid en openheid, waardoor de uitvaart zelf, maar ook de gehele week daaraan vooraf, een persoonlijk afscheid werd voor mijn moeder, zus, schoonzonen en kleinkinderen.
  We zijn dankbaar voor alle hulp, en kunnen terugkijken op een heel bijzonder afscheid. Het heeft een wezenlijke bijdrage geleverd aan de verwerking van ons verdriet.

  Dank, Pascale.

  Antwoord
 33. Ik ben zo blij dat Jaap de uitvaart van mijn moeder, en vier jaar geleden van mijn vader heeft geregeld. Hij leeft mee, straalt rust uit, denkt mee, staat altijd voor je klaar en heeft een warme persoonlijkheid. Hoe verdrietig het verlies van mijn moeder ook is, dankzij Jaap is het een liefdevol afscheid geworden waar ik met warme gevoelens op terug kijk.

  Antwoord
 34. Beste Jaap en Jacco,

  Afscheid nemen is niet een van mijn sterkste punten, definitief afscheid nemen nog vele malen heftiger…
  Het is dan ook juist tijdens deze verdrietige tijd enorm te waarderen dat er zulke lieve mensen zijn die je professioneel maar vooral met veel warmte en aandacht bijstaan. Zowel het telefonisch contact met Jaap als de verdere persoonlijke begeleiding van Jacco, waardoor de crematie van mijn lieve vader waardig verliep, hebben wij als bijzonder prettig ervaren.
  Heel erg bedankt hiervoor!

  Clary Moerland

  Antwoord
 35. Wij hebben de samenwerking met Jaap als zeer prettig ervaren. Hij was open, duidelijk en gaf goede adviezen. Hij straalt van nature rust uit, dat vinden wij prettig.
  Alles is in goed overleg gegaan en wij voelde ons gesteund.

  Antwoord
 36. Beste Jaap en Jacco,
  Al heel lang lag jullie advertentie bij de spullen van mijn echtgenoot Hans. Hij wilde zijn uitvaart door jullie geregeld hebben. Vlak voor zijn overlijden hebben wij samen met Jaap zijn uitvaart besproken. Precies zoals hij dat wilde. Meedenkend, meevoelend, professioneel, altijd bereikbaar, dat zijn nog maar een paar dingen die voor ons, de kinderen en mij heel belangrijk waren. Zoveel steun en vooral vertrouwen wat wij ervaren hebben is met geen woord te beschrijven. En zelfs nu na zijn overlijden ervaar ik van jullie nog steeds heel veel steun. Bedankt dat jullie er waren.

  Antwoord
 37. Zeer professioneel en met heel veel warmte. Zo hebben wij de begeleiding ervaren. Punctueel en tot laat in de avond nog beschikbaar voor vragen. We zijn heel blij dat we voor jullie hebben gekozen als uitvaartverzorger!

  Antwoord
 38. Beste Jaap, Jacco en jullie team,

  Wij kijken met zoveel tevredenheid terug op de crematie. Jullie zijn zo waanzinnig professioneel!! Jullie krijgen van ons de titel :de beste van de Haarlemmermeer en omstreken!!

  Antwoord
 39. Lieve Jaap en Jacco,

  Wij willen jullie nogmaals heel hartelijk bedanken voor de steun en toeverlaat die wij van jullie mochten ontvangen bij het begeleiden van de uitvaart van onze moeder, oma en groot-oma Matje Mulder-van Garderen. Wij wisten al dat jullie er vooral voor de nabestaanden zijn en hoe jullie hier mee om gaan is zo liefdevol en respectvol daar zijn geen woorden voor. Wij zijn erg dankbaar dat jullie ons zo geweldig hebben bijgestaan en hele goede adviezen hebben gegeven. Wij wensen jullie heel veel succes en bevelen jullie bij al onze vrienden en kennissen aan want jullie zijn echt fantastisch!

  Met vriendelijke groet, ook namens onze kinderen en kleinkinderen, Ton en An Mulder

  Antwoord
 40. Lieve Jaap en Jacco,

  Wat een prachtige uitvaart hebben jullie voor mijn moeder georganiseerd. Midden in de nacht gewoon accuraat en de volgende dag alles in alle rust bespreken. Respectvol en al onze wensen in kunnen vullen.
  Nooit gedacht dat een uitvaart organiseren zo snel, respectvol en goed kon worden afgerond.
  Wat een lieve en geweldige mannen zijn jullie. Ons verdriet helpen te verwerken op een zeer persoonlijke manier, stond ons erg aan.
  Duizend maal dank.

  Jack Plooij

  Antwoord
 41. Lieve Jaap,
  Wat heb je het goed verzorgd, de crematie van mijn lieve Jan. Ik hoefde nergens aan te denken, jij wist precies wat mijn wensen waren en hebt deze met veel respect uitgevoerd. Heel veel dank hiervoor.

  Antwoord
 42. Beste Jacco,

  Ik heb als weduwe van mijn geliefde Joep de uitvaart onder jouw begeleiding als zeer waardevol en troostrijk ervaren. Ook de kinderen van Joep en mijn kinderen delen deze mening. Tijdens de bespreking over de gang van zaken bij de uitvaart was er uiteraard sprake van verdriet maar ook werd er gelachen. Jouw gevoel voor humor zorgde voor een vleugje luchtigheid die wij zeer konden waarderen.

  Wij hebben veel complimenten gehad over de afscheidsceremonie. Dit had deels te maken met de speeches van de familie en onze muziekkeuze en de fotoreportage, maar zeer zeker ook met jouw optreden. Kortom: chapeau!

  De uitvaart onder jouw begeleiding draagt voor ons als familie bij aan een goede verwerking van het overlijden van onze geliefde Joep.

  Antwoord
 43. Beste Jacco, wij hebben Uitvaartzorg De Meer op aanraden van een ander gebeld, dit was een goede keus.
  Wat een mensen mens ben jij, met het hart op de juiste plaats.
  Je stelde ons op ons gemak, had een luisterend oor en bent open en eerlijk.
  Ook hielp jij ons er doorheen ondersteunde zowel bij een lach als een traan.
  Wij kijken met een dankbaar gevoel terug op beide uitvaarten van onze broers.
  Wij willen vooral zeggen ga zo door.
  Jij bent een topper, bedankt voor de ondersteuning.

  Warme groet, Familie van der Heijden
  (De meiden zoals jij ons noemde)

  Antwoord
 44. De uitvaart van mijn vrouw was door jullie op elk punt geweldig geregeld.Een goudeerlijke uitvaartverzorging.
  Een mooi afscheid zoals mij vrouw het had gewild. De uitvaart was voor ons in de hele moeilijke tijd toch een lichtpuntje geworden en daar mag De Meer trots op zijn.
  Ik wil jullie daarvoor bedanken namens mij en de kinderen.

  Antwoord
 45. Beste Jaap,

  Het was bijzonder om je al binnen een paar uur na mijn telefoontje dat mijn vader was overleden, samen met mijn moeder te mogen ontmoeten in het verzorgingstehuis. En vanaf dat moment liep alles alsof je van tevoren wist wat we nodig zouden hebben. Het verlaten van het verzorgingstehuis die middag ging met veel respect en waardigheid, wat een diepe indruk heeft gemaakt op de aanwezigen. Diezelfde avond ook nog eens in een informele setting met de familie alles kunnen doornemen wat ons de komende dagen te wachten stond. Met veel empathie maar ook humor heb je dit samenzijn geleid en ons ten dienste gestaan waar dat maar kon. De dagen daarna, maar vooral ook de dag van de begrafenis, was niets teveel en regelde je van alles achter de schermen, zoals toen er iets niet in orde bleek te zijn met de beamer in de kerk. De oplossing die je toen hebt bedacht was grandioos! Ik spreek namens onze hele familie dat we enorm blij en dankbaar zijn voor het mooie afscheid van onze vader, schoonvader en opa, waarbij de ondersteuning vanuit uitvaartzorg De Meer een 10 verdient!

  Antwoord
 46. Mij ouders hebben in 2019 hun eigen uitvaart zoals zij dat wilde vast laten leggen bij Jaap vd Maarl.
  En wat waren wij daar als familie achteraf, ondanks het grote verdriet blij mee!
  Na het overlijden van mijn moeder in 2021, verliep alles zoals zij dat zelf had gewild.
  1 telefoontje en alles werd gelijk in gang gezet, want ons de ruimte gaf of rustig een mooie uitvaartdienst voor te bereiden.
  Zo ook bij het overlijden van mijn vader afgelopen maart. En wat was het ondanks het grote verdriet een mooi afscheid, waarin Jaap alles weer tot in de puntjes mooi, respectvol en goed heeft geregeld.
  In een uitvaartbus, zoals mijn ouders dat wilde, nog langs de belangrijkste plekjes van mijn vader gereden. Met dit idee kwam Jaap. Langs mijn vaders ouderlijkhuis en ook nog langs de kerk waar mijn vader altijd lid van was geweest. We kregen allemaal kippenvel, want ook was er geregeld dat de kerkklokken luiden toen we daar langs reden.
  Jaap bedankt dat jij er weer, ondanks het grote verdriet en het grote gemis, een mooie uitvaart van heb gemaakt, zoals allebei mijn ouders dat wilde.
  Ook de andere medewerkers die ons hebben begeleid, jullie zijn super lief en respectvol!

  Antwoord
 47. We zijn zeer tevreden over de verzorging van de uitvaart van mijn broer. Er werd heel goed met ons meegedacht. Twee weken later werden, we nog een keer gebeld met de vraag, hoe het met ons ging. Hartelijk dank!

  Antwoord
 48. Jacco en Peter,

  Wat hebben jullie het weer geweldig geregeld. 11 maanden na het overlijden van mijn moeder moest ik je weer bellen, nu voor mijn vader. Jullie hebben het het perfect verzorgd. Jacco je bent een enorme steun voor ons geweest en de nazorg niet te vergeten.
  Nogmaals hartelijk dank. Dikke knuffel
  Anita Stigter

  Antwoord
 49. Toen kwam de dag dat wij contact op moesten nemen met een uitvaartverzorger.
  Ik kwam door een vriendin terecht bij Uitvaartzorg De Meer en kreeg Jacco aan de telefoon.
  De volgende dag hadden we een afspraak met elkaar in het huis van onze moeder.
  Wat een fijn gesprek hebben wij gehad en wat dacht jij goed mee met ons.

  Wat heb ik veel telefonisch contact gehad met Jacco voor het maken van het beeld en geluid matriaal wat ik online moest aanleveren bij het Nieuwe Ooster.

  Ook had mijn moeder de wens dat de kinderen en kleinkinderen haar kist gingen versieren en daar was alle ruimte voor.
  Tijdens de crematie nam Jacco ook nog even een moment voor de drie klein kids dat ze wel een applaus verdiende voor het versieren van de kist en wat was dat een kippenvel moment.

  Ik wil Jacco en Erna bedanken voor alle goeie zorgen en begeleiding die we gehad hebben.

  Antwoord
 50. Beste Jacco,

  Je hebt de uitvaart uitstekend geregeld. Je was zeer betrokken en heel goed bereikbaar.
  De uitvaart was prima verzorgd.

  Antwoord
 51. Hallo Jaap,

  Ik wil beginnen met je heel erg te bedanken voor de manier waarop je de uitvaart van Yv hebt geregeld, je hebt dit met veel respect en humor gedaan waardoor het voor ons een stuk gemakkelijker is om te weten dat het goed is gegaan zoals ze het in gedachten heeft gehad. Je gele veters waren top! We hebben daardoor met een traan en een lach de uitvaart in onze gedachten. Bij sommige mensen is dit beroep een beroep bij andere een roeping wij zijn het er unaniem over eens dat dit voor jou een roeping is en we hopen dat je ook voor ander een steun mag zijn zoals je voor ons bent geweest. Dank je!

  Groeten Jolanda, Kim, Mirjam en familie.

  Antwoord
 52. Gina v Holland-Vastenhout op 21 februari

  Uitvaartzorg De Meer er is geen betere.
  Bedankt en vooral Jaap voor de goede zorgen van mijn vaders uitvaartdienst.
  Ton en Gina

  Antwoord
 53. Wij willen Jacco en zijn collega’s bedanken voor de geweldige manier waarop zij de uitvaart van onze oom en broer, Cor Bos, hebben verzorgd.

  Antwoord
 54. Woorden zullen nooit uit kunnen drukken hoe mooi Jacco alles voor ons geregeld heeft. Nog nooit is het iemand gelukt om ons toch zo fijn te laten voelen terwijl er een dierbare overleden is.

  Helaas overleed mijn oma toch nog onverwachts, maar alles werd zo ontzettend goed geregeld voor ons. Wij werden overal heel goed bij betrokken en wanneer wij het even niet wisten, kwam Jacco met de meest bijzondere ideeën.

  Gelukkig kregen wij ook de kans om Jaap te ontmoeten, en ook hij heeft een plek in ons hart gekregen. Jullie zijn een geweldig team samen.

  Onwijs bedankt voor alles! En een dikke knuffel en onwijs veel respect voor jullie.

  Antwoord
 55. Jacco,

  Ik ken je al een enige tijd, en daardoor wist ik al dat je een ongelofelijke topper bent.

  Nu ik jou vorige week zelf nodig had heb jij dit dubbel en dwars bevestigd!

  Wat hebben wij een grote steun aan jou gehad.

  Lieve Jacco,

  Nogmaals dank dank dank dat je ons als familie overal in meenam, luisterde naar onze wensen en het afscheid van oma zo ontzettend mooi heb geregeld.

  Je hebt ons er met een lach en een traan doorheen geholpen.

  Jij bent goud!! 💛

  Enne.. dikke knuffel!!!

  #uitvaartzorgdeMeer #mannenmethartvoorhunwerk💫

  Antwoord
 56. Het enige wat wij wisten is, dat moeders een polderkist wilde. (Polderkisten zijn gemaakt van bomen uit de Haarlemmermeer). Dat doen de mannen van Uitvaartzorg De Meer.
  Toen moeders overleed belden wij deze heren en kregen Jaap aan de telefoon. Vanaf dat moment ging alles heel soepeltjes. Alles wordt geregeld, geen vraag is te gek. We hebben moeders namelijk weggebracht met de BE-combi. Heel rustig lopend ging Jaap de vrachtwagen voor de straat uit. Ook in het crematorium Haarlemmermmeer verliep alles op rolletjes. Na afloop was het prettig napraten met iedereen in de koffiekamer.
  Jaap, Jacco en alle medewerkers, enorm bedankt voor een mooie uitvaart en alles eromheen.

  Groet, familie Seijlhouwer.

  Antwoord
 57. 25 jaar oud en je beide opa’s en oma’s nog om je heen hebben. Als je dat vertelde was iedereen onder de indruk, wat een luxe. Dat was het zeker. Maar wat als 1 van deze mensen vrij plotseling van je weg valt. Afgelopen november was dit voor mij het geval.. je snapt ineens wat iedereen bedoeld met :”Je wereld staat stil en de rest van de wereld gaat door.” Hoe moet het nu verder?

  Als ik de woonkamer van oma binnenkom zit er een man, netjes in pak en ik hoor hem op een heel rustig en fijne manier met mijn oma en familie praten. Ik zie oma voor het eerst sinds het onwerkelijke nieuws, ze zit in de stoel en ik zit op mijn knieën naast haar en huil heel hard. Ik voel de handen van oma op mijn gezicht en een hand op mijn schouder, Jaap.

  Het voelde direct vertrouwd en goed, Jaap laat merken dat de wereld even stil staat, laat merken dat het raar is dat alles door gaat en dat er meer dan genoeg ruimte is voor je verdiet. Terwijl je wereld stil staat leidt Jaap je door de hectische week heen, zelfs voor de kleinkinderen neemt hij tijd en geeft de ruimte om vragen te beantwoorden en herinneringen met je op te halen. De week naar de crematie toe was een week met veel emoties. Lachen en huilen maar ook een week van nieuwsgierigheid. Hoe werkt het rouwen en hoe werk je naar een afscheidsdienst toe?
  Tijdens het eten hoor ik regelmatig over de tafel gaan: “Als we straks bij opa gaan kijken even aan Jaap vragen.” “Geen idee, even aan Jaap vragen.” “Jaap weet dat vast.” Voordat we de uiteindelijke vraag gesteld hebben heeft Jaap in zijn verhaal en uitleg het antwoord al gegeven. Bereid je langzaam voor op wat komen gaat en geeft af en toe het zetje wat je nodig hebt. De kleine push om toch de stap te zetten waar je achteraf blij om bent. In mijn geval was dat toch dat toch dat ik geholpen heb om de kist te sluiten.

  Na de ceremonie staan we met alle aanwezigen na te praten en koffie te drinken. Jaap loopt langs en zegt:” Jullie hebben het prachtig gedaan.” “Ik moet er helaas nu vandoor ik heb een verdrietig bericht gekregen.” Even verbaasd het mij dat er ook andere familie’s Jaap nodig hebben, ik had er gewoon niet aangedacht. Na zo een week voelde het alsof Jaap er alleen voor ons was en dat hij erbij hoorde.

  Hoe verdrietig de situatie ook is, als het nodig is gun ik iedereen Jaap! Jaap heef onze week iets dragelijker gemaakt. Bedankt!

  Antwoord
 58. En toen was die dag daar, 25 November 2022, de dag dat Mama is overleden.
  Wat nu, van alles moet er geregeld worden, maar gelukkig hadden we contact gezocht met Uitvaartzorg De Meer.
  Jacco was bij ons geweest en heeft ons heel veel zorg uit handen genomen.
  Daar waren we heel erg blij mee, zeker op het moment toen het overlijden daar was.
  Uitvaartzorg De Meer, onze hartelijk dank voor alles.

  In 1 woord GEWELDIG 🙏🙏

  Antwoord
 59. Wat een mooi afscheid heeft Uitvaartzorg De Meer mijn vader gegeven.
  Via via kreeg ik de aanbeveling om als we een goeie mooie uitvaart wilde om Jacco van Uitvaartzorg De Meer te bellen
  Nou vanaf het eerste contact was er zeker al een klik en heeft hij er alles aan gedaan om ons bij te staan en mee te denken.
  Een voorbeeld is wij wilden een foto op de kaart van mijn vader en Jacco kwam opeens met een schets van mijn vader en het idee van wat vinden jullie hiervan, het was precies wat we zochten en zijn zo dankbaar dat hij dat heeft aangekaart.
  De rest van de uitvaart heeft hij meegedacht en het allemaal mogelijk gemaakt waardoor het een heel mooi afscheid is geworden waar we met een lach en een traan op terug kijken
  Ook daarna informeert hij nog hoe het met ons gaat en of hij ons nog ergens mee kan helpen.
  Jacco nogmaals heel erg bedankt namens de hele fam. Rinkel en aanhang

  Antwoord
 60. Op 8 december heeft Jaap van der Maarl de uitvaart verzorgd van mijn broer.
  Alles voor was tot in de puntjes verzorgd, Jaap kwam zelf met hele goede adviezen wat erg goed is uitgepakt.
  Zoals de bloemen, kaart en kist. Voor ons als familie gaf dat veel rust in toch een hectische tijd.
  Nogmaals bedankt Jaap voor alles.

  Antwoord
 61. De uitvaart van mijn vader heb ik laten verzorgen door Uitvaartzorg De Meer, in het bijzonder door Jacco. Niets anders dan lof voor de verzorging van de uitvaart. Jacco is een ware professional, is zeer betrokken, respectvol en liefdevol. De uitvaart was groots, gemoedelijk en een fijn gevoel van saamhorigheid. Namens Nathalie, Benito, Jayden, familie en vrienden enorm bedankt voor de verzorging van de uitvaart, we hadden het niet anders gewild!

  Antwoord
 62. Eind November overleed onze moeder op 88 jarige leeftijd. Uitvaartzorg de Meer werd ons warm aanbevolen door het verpleeghuis. Vanaf het eerste contact voelde het zeer goed, we waren gelijk op ons gemak bij Jacco. Hij nam alle tijd voor ons, we konden hem altijd bereiken als we vragen hadden, overal was een oplossing voor te vinden.
  Kortom een warm bad tijdens moeilijke dagen.
  Bedankt Jacco voor alle steun, troost en jouw tact in moeilijke situaties.
  Het was een mooie uitvaart

  Antwoord
 63. Beste Jacco,

  Graag wil ik hier een korte reactie geven, uiteraard ook namens mijn zussen, Jacqueline en Tanja en onze mannen.
  Vanaf het eerste contact, tot en met jouw laatste bezoek, voelde warm, vertrouwd. Je gaf ons een gevoel dat heel erg prettig was! Niets was te gek, alles kon en werd door jou geregeld!
  Onze moeder heeft een heel bijzonder mooi en warm afscheid gekregen! Het kon niet beter.
  Daar voor willen wij je nogmaals enorm bedanken.
  Lieve groet,
  Conny van Leeuwen- Kroes

  Antwoord
 64. Gisteren hebben wij afscheid genomen van onze moeder, schoonmoeder en oma, Marjan van Os. Mijn moeder had zelf al aangegeven dat ze de begrafenis geregeld wilde hebben door Uitvaartzorg De Meer, mede omdat ze Jaap al van de kerk kende. Wat ons het meeste trof gedurende deze emotionele dagen, was zijn persoonlijke aandacht en zijn uiterst respectvolle manier waarop hij en zijn collega’s omgingen met de verzorging en begeleiding van onze moeder vanaf haar kamer tot in het graf. Niets dan lof waarop alles tot in de puntjes door hem werd verzorgd conform de wensen van onze moeder en die van ons. Yvonne en Monique

  Antwoord
 65. Beste Jaap,

  Langs deze weg wil ik jullie bedanken voor de zeer goede zorgen bij het overlijden van mijn man en onze(schoon)vader. Vanaf het eerste telefoontje tot de uitvaart was alles zeer goed en op een persoonlijke manier geregeld. Alles werd duidelijk uitgelegd en er was zeker een luisterend oor voor de persoonlijke wensen wat heeft geleid tot een hele mooie uitvaart. Nogmaals bedankt.

  Familie Boot

  Antwoord
 66. Uitvaartzorg De Meer is zeker geen standaard uitvaartverzorger, integendeel. Jaap heeft onlangs de uitvaart van mijn lieve Martin verzorgd en begeleid. Op het slechtste moment van mijn leven heeft hij mij met hart en ziel bijgestaan. Jaap kwam met ideeën, dacht veel verder dan de standaard en vooral: hij luisterde ècht naar wat ik vertelde. Jaap wist ook op een vriendelijke manier ingewikkelde situaties de goede richting op duwen, ook op momenten dat hij eigenlijk niet aan het werk was. Het laatste wat ik voor Martin kon doen was hem een perfect geregelde uitvaart geven. Dat is gelukt, mede dankzij de niet aflatende inzet van Jaap. Ik ben daar intens dankbaar voor.

  Antwoord
 67. Beste Jaap,

  Wat een fantastische ervaring hebben wij beleefd in een emotionele week, van overlijden en werkend naar de uitvaart.
  De begeleiding , enthousiasme, tips, ervaring , spatte er van af.
  Zo fijn om mee gemaakt te hebben, als jezelf in een verdrietige situatie verkeerd en niet weet wat te moeten gaan doen en regelen.
  Dan is daar “Uitvaartzorg De Meer” !
  Ervaren, rustig, altijd bereikbaar, goede tips, nazorg, niets is teveel, kortom een top Uitvaartzorg onderneming.
  Erg dankbaar en blij dat jullie de uitvaart van mijn moeder geregeld hebben .

  Met vriendelijke groet ,

  Rob Brandt ( zoon van Mw C.J. Brandt -Valentijn )

  Antwoord
 68. Beste Jacco,
  Mijn moeder was ongeneeslijk ziek. Meteen stond vast dat Jacco haar uitvaart zou regelen. Een week voor haar overlijden is Jacco bij ons thuis geweest. Samen met mijn moeder, haar man, en mijn zus hebben wij de uitvaart besproken. Mijn moeder heeft dus haar eigen wensen kenbaar gemaakt bij Jacco. En dat was, misschien raar gezegd, een mooie avond. Mede door de professionele maar bovenal liefdevolle betrokkenheid van Jacco.
  Toen mijn moeder een week later overleed heb ik haar, samen met Jacco en Peter mogen verzorgen. Dat was heel bijzonder en ik ben erg dankbaar dat dat mogelijk was.
  De uitvaart zelf was echt ontzettend mooi; mijn moeder zou meer dan trots zijn geweest! Precies zoals zij het, een week voor haar overlijden, “geregisseerd” heeft.
  Jacco, ontzettend bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan, voor en na het overlijden van mijn moeder. Het was een prachtige onvergetelijke uitvaart die op mij een onuitwisbare indruk heeft achtergelaten.

  Antwoord
 69. Zeer betrokken en vriendelijke heren die de uitvaart van mijn schoonmoeder hebben verzorgd. Altijd bereikbaar en open voor vragen en suggesties. Ze hebben voor een mooie en liefdevolle uitvaart gezorgd.

  Antwoord
 70. Jacco,
  Via deze weg wil ik je bedanken voor je betrokkenheid, goede zorgen en de mooie uitvaart van mijn moeder.
  Echt, mijn complimenten voor alles wat je voor ons hebt gedaan, dat zal ik nooit vergeten.

  Antwoord
 71. Mijn complimenten voor jullie werkwijze, geduld, empathie, transparantie, punctualiteit en kwaliteit. Jacco en Peter, jullie hebben mij met heel veel geduld geholpen om onze geliefde opa aan te kleden en daar ben ik jullie dankbaar voor.
  Vanaf het eerste gesprek met Jacco voelde het contact warm en dat is gedurende het hele proces zo gebleven.
  Ik wil jullie namens de hele familie bedanken voor alles wat jullie hebben gedaan. De begrafenis van opa was werkelijk prachtig en we hebben een heel goed gevoel aan jullie overgehouden. Zoals ik tegen jullie zei: jullie hebben een prachtig beroep en jullie zijn echt gemaakt voor dit werk.
  Ik wens jullie het allerbeste.
  Hartelijke groet,
  Michael

  Antwoord
 72. Op 14 juni 2022 is op zijn 60-jarige trouwdag onze vader ’s avonds overleden.
  Met heel veel respect kwamen Jacco met Erna onze vader ophalen en was het een mooi afscheid uit huis vandaan, met een rode roos die onze moeder uit het boeket mocht pakken en alle dagen bij onze vader bleef.
  Rustig lopend voor de auto uit reden ze weg.
  Jaap heeft, omdat hij onze vader al bij leven gesproken had, de uitvaart verder begeleid.
  Met zoveel respect, steun en zorg, dit gaf zoveel vertrouwen.
  Alles werd duidelijk verteld, niks was te veel, we hadden de indruk dat alleen onze vader overleden was.
  Ook het troostlichtje was heel fijn en een verrassing.
  Voor Jacco en Jaap, jullie zijn Toppers, fantastisch en zijn zo begaan met de familie.
  We kijken als familie op een mooie uitvaart terug.

  Antwoord
 73. Beste Jacco,

  via deze weg willen wij je hartelijk bedanken voor je betrokkenheid, empathie, geduld en ondersteuning bij de verzorging van de crematie van onze moeder Lissy Teuben-Kuijper. Het is gegaan zoals wij en de overige familie het gewild hebben; gemoedelijk, niet zwaarmoedig en soms met een vrolijke kwinkslag.
  Bedankt en niet tot gauw, maar wel tot ziens

  Antwoord
 74. Lieve Jacco,

  Bedankt voor al je goeie zorgen voor mijn vader.
  Wij zijn erg dankbaar

  Liefs Sandra en familie

  Antwoord
 75. Een aantal weken geleden is mijn man op 51 jarige leeftijd overleden. Hij had aangegeven dat hij graag door Jaap begraven zou willen worden, aangezien we hem al bij eerdere begrafenissen hebben meegemaakt. Mij schoonfamilie en ik zijn heel fijn begeleidt door Jaap. Een zeer betrokken man, erg professioneel en altijd bereikbaar voor vragen en onduidelijkheden. Het was erg fijn om hem als vast aanspreekpunt te hebben in een zeer verdrietige periode. Jaap begreep heel goed dat we mijn man een “jeugdige” begrafenis wilde geven en heeft daar goed op ingespeeld.

  Dankzij hem kunnen we terugkijken op een mooie begrafenis waar alles goed geregeld was.

  Antwoord
 76. Dag Jacco,

  Graag willen Sjaak, Karin, Nick, Damian en Kim jou bedanken voor het mooie afscheid van mevrouw Mooij. Voor alle goede zorgen , liefdevolle woorden en het meedenken om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Wij hadden het niet beter kunnen treffen en zijn daar jou heel dankbaar voor. Liefs van ons allen.

  Antwoord
 77. Beste Jacco,
  Vanaf het moment dat ik jullie heb gebeld, omdat ik na een eerder gevoerd telefoongesprek met jou perse van jullie diensten gebruik wilde maken, en te woord werd gestaan door Jaap, ontstond er al een warm gevoel, wat in de week naar de uitvaart toe alleen maar meer en meer is geworden. Jaap en Erna hebben mijn moeder op 25 december 2021, de dag van haar overlijden, op een hele mooie manier “uitgereden” uit het verzorgingstehuis waar zij sinds 2018 woonde. Ik wilde dat mijn moeder opgebaard werd in Badhoevedorp en het eerste wat Jaap zei toen wij elkaar de hand schudden was: het is gelukt je moeder gaat naar Badhoevedorp, het dorp dat zij 3,5 jaar geleden had verlaten en waar ze naar terug zou keren. Tweede kerstdag om 10.00 uur was je bij ons en wat hebben we een mooie week gehad om naar het afscheid van mijn moeder toe te werken. Onze wensen, het respect voor de wensen van mijn moeder die zij zelf had met betrekking tot haar overlijden, je luisterend oor, je flexibiliteit, de rust die je uitstraalde bij verdriet dat ontstond, troostende woorden, heeft ons ontzettend goed gedaan. Je bent betrokken geraakt bij onze familie en daarvoor bedanken we jou.

  Antwoord
 78. Mijn moeder is 15-11-2021 overleden en kwamen in contact met Jacco. Dat gaf ons vanaf het begin een heel goed gevoel. Het 1e dat ons opviel was het respect naar mijn moeder. Dit hadden we op deze manier niet eerder meegemaakt (heel waardevol). De begeleiding van het hele proces was heel meelevend en er werd op een fijne manier meegedacht. Ook het sluiten van de kist en het betrekken van de kinderen hierbij was heel waardevol. Maar er werd ook op een zeer betrokken manier in mogelijkheden gedacht hoe ik als coronapatiënt toch kon deelnemen aan de volledige uitvaart van mijn moeder: super en dankbaar. Jacco ik wil je namens de hele familie bedanken voor het respect, je meelevendheid, steun ontzorging en begeleiding.

  Antwoord
 79. Beste Jaap,
  Ik wil jullie mede namens mijn moeder bedanken voor alle support en het regelen van de uitvaart van mijn vader die is overleden op 30 december. Vanaf het eerste telefonische contact (reeds voor het overlijden) tot de dag van de crematie verliep alles zeer prettig, respectvol en professioneel. Het is zo fijn om in zo’n periode terug te kunnen vallen op je expertise, jullie duidelijke informatie en een meedenkende uitvaartverzorger. Jullie hebben ons in de donkere dagen veel rust geboden door ons zo goed mogelijk bij te staan. Oprecht onze dank daarvoor. Ook na de crematie maken jullie het verschil door er voor ons te zijn, dat is echt zeer gewaardeerd.
  Vriendelijke groet,
  Carola

  Antwoord
 80. Lieve, lieve Jacco. Eigenlijk zijn er geen woorden voor zoals jij de uitvaart van mijn vrouw Wicky hebt uitgevoerd.
  Met ons drieën hebben wij de besprekingen gedaan. Niets was jou teveel. Goed luisteren, je pikte alle signalen op.
  Jouw alert zijn, aandacht voor de kleine dingen. Jouw empathische vermogen. Alles maar dan ook alles kwam enorm tot zijn recht. De foto`s en de muziek. Zo liefdevol. Alle mensen bij de uitvaart en ook reacties naderhand van mensen via de livestream. Iedereen is vol lof. Jij bent zo toegankelijk, warm en liefdevol naar ons toe geweest.
  Ik dank je uit de grond van mijn hart. Lieve groet. Noor de Jongh.

  Antwoord
 81. Beste Jaap,

  Vandaag is mijn vader precies een jaar geleden overleden en jij hebt ons zo liefdevol bijgestaan in het verzorgen van mijn vader Kees Tolenaars en het regelen van de uitvaart! Het was een zeer bijzondere mooie dag waar ik nog vaak iets over hoor van anderen…. Net ging mijn telefoon en zie jouw naam in het scherm staan. Je belt om even sterkte en steun te wensen vandaag 1 jaar na het overlijden van mijn lieve vader. Echt Jaap jullie bedrijf is zo liefdevol ik wil je nogmaals enorm bedanken voor wat je voor ons gedaan hebt.

  Liefs Sandra Tolenaars

  Antwoord
 82. Beste Jaap en Jacco,

  Onze moeder is op 23 oktober overleden in verzorgingscentrum Meerstede in Hoofddorp. Van begin tot eind was er een aangename en professionele begeleiding van Jaap. Bij het verdriet dat je als familie overkomt, wil je graag ontzorgd worden mbt alle zaken die geregeld moeten worden. De eerste dagen blijft het gewoon even alle zeilen bijzetten. Jaap ontzorgde ons enorm, zonder dat hij het hele initiatief bij ons vandaan haalde. Sterker nog hij voorzag ons van welgemeend advies wanneer het nodig was en onthield zich van commentaar wanneer we écht iets als familie zelf wilden op onze eigen manier. Jacco en Jaap hebben een hele andere achtergrond dan wij, maar daar merkten we in de praktijk niets van. Alles ging op een respectvolle manier. Van het afleggen van onze moeder tot aan het versturen van de bedankkaartjes liep alles perfect en in goede harmonie.

  Heel veel dank namens de hele familie van den Raadt.

  Antwoord
 83. Beste Jacco,

  Langs deze weg wil ik je gaarne bedanken voor de mooie uitvaart voor mijn vrouw Hanny.
  In de voorbespreking ging alles geweldig, soms met een lach en een traan. Tevens nam jij de tijd voor al onze vragen.

  Je suggesties werden door mij zeer op prijs gesteld. Op jouw aanraden zijn we naar het crematorium in Nieuw-Vennep gegaan, wat een prachtige locatie bleek. Ook de fotoserie kwam prachtig tot zijn recht.
  Je bedrijf is een aanrader voor iedereen.

  Je verdient een dikke 10.

  Piet Crombosch

  Antwoord
 84. Dan ineens is daar het moment dat we werden gebeld dat onze moeder, in de nacht van donderdag op vrijdag, in haar slaap was overleden.
  Hoe fijn was het om onze moeder samen met Erna te verzorgen en af te leggen.
  Hoe stijlvol werd onze moeder weggebracht vanuit Gouda om daarna vanaf zaterdag bij onze zus in huis te worden opgebaard.
  Hoe bijzonder fijn was het eerste gesprek verlopen. Wat een zegen is het om in deze verdrietige omstandigheden iemand te hebben, die alle zaken die geregeld moeten worden uit handen neemt. Zelfs de wens om onze moeder in het graf bij onze vader in IJsselmuiden te begraven was op die vrijdag al geregeld van het begin tot het einde. We hebben de grote betrokkenheid, het meedenken en de waardigheid, waarmee alles werd uitgevoerd heel erg gewaardeerd.
  Heel hartelijk hiervoor!

  Antwoord
 85. Beste Jaap & collegae,

  Jullie hebben ons heel goed ontzorgd bij het toch nog onverwacht snelle afscheid van onze zeer gewaardeerde tante Miel. Vanaf het eerste contact was alles ok, respectvol, medelevend, vlot, zakelijk waar het moet, bereikbaar en persoonlijk. Een welgemeend dank je wel namens mij en de familie voor jullie bijdrage aan haar waardige afscheid.

  Antwoord
 86. Wij zijn enorm goed en fijn geholpen en gesteund door Jaap van der Maarl zowel voor als na het overlijden van mijn lieve mamma. Met zoveel respect is zij opgehaald diep in de nacht van huis, ondanks het intense verdriet was het zo mooi hoe Jaap en Erna dat deden. En zelfs een stukje door de straat heen langzaam rijdend met 1 van hun voor de auto wandelend. Het gesprek met Jaap de volgende dag, het verzorgen (afleggen) van mamma met lieve Erna was mooi en bijzonder, de gesprekken bij hun op kantoor, het sluiten van de kist, alle keren dat we vragen hadden en appten, mailden of belden, de crematiedag zelf, ALLES was echt zo fijn en mooi! Enorm dankbaar voor jullie goede respectvolle steun en zorg. Niet als 1 van de velen, maar aandacht voor ons persoonlijk, dat is wellicht de kracht van een kleine uitvaartverzorging. Namens mijn vader en broer nogmaals grote dank voor alles Jaap (en Erna)!

  Antwoord
 87. Begin November hebben wij afscheid moeten nemen van onze lieve zorgzame man, vader en opa.
  Om dit afscheid te organiseren hebben wij hulp gehad van Jacco van der Laarse van Uitvaartzorg De Meer. In een woord geweldig!
  Het ophalen en thuis brengen van pa, het organiseren van de uitvaart, de dagelijkse bezoekjes… alles was en is nog steeds even waardevol.
  Maar het sluiten van de kist is toch wel het meest indrukwekkende en bijzondere moment geweest.
  Alle 8 de kleinkinderen, jong en oud, werden hier door Jacco bij betrokken. Nog even een paar briefjes en tekeningen voor opa in de kist leggen en dan, na het uitzwaaien, met zijn allen de kist sluiten.
  Wij als familie kijken terug op een mooi, bijzonder en waardevol afscheid.
  Nogmaals veel dank hiervoor.

  Antwoord
 88. Onze moeder overleed thuis en wilde ook graag zo lang mogelijk thuis blijven. Dat heeft Jacco van der Laarse mogelijk gemaakt.
  Afscheid nemen van je moeder is moeilijk en zwaar. Alles werd begeleid door Jacco. Een warme persoonlijkheid met een hele rustige en goede uitstraling. Een professional.
  Hij doet de begeleiding van A tot Z dan ook helemaal zelf. Je hebt te maken met klein en betrokken bedrijf en dus geen grote uitvaartonderneming, waarbij je al snel een nummer kan voelen. Dat maakt het juist zo fijn en geeft alles een rustig en waardig gevoel.
  Een bekende uitspraak is; de een zijn dood is de ander zijn brood, maar hiervan merk je niets en dit kwam totaal niet in beeld bij Jacco. Een mooie en goede uitvaart van je dierbare, waarin alles tip top geregeld moet zijn, is voor Jacco het allerbelangrijkste en dat merk je in de gehele begeleiding. Een warme interesse naar de familie en achterblijvers en hij voelde al heel snel aan, met wat voor nabestaanden hij te maken had. Jacco beschikt over een grote dosis mensenkennis en hij verstaat zijn vak, meer dan dat zelfs. Dat is mooie en goede kwaliteit van hem en dat kwam tot uiting in de hele week vanaf het eerste moment dat hij binnen stapte bij ons, tot aan het laatste moment van de plechtigheid. We voelden bij hem een enorme betrokkenheid en hij dacht met ons mee. Door bijvoorbeeld de bloemen, welke op de kist van onze moeder lagen naar het graf van onze vader te brengen. Super was dat.
  Conclusie is dan ook; Betrokkenheid, warmte en alle lof voor alles, hoe hij mede deze week voor ons heeft weten in te richten .
  Nogmaals dank voor alles.

  Antwoord
 89. Beste Jaap,

  Al een aantal jaren lag een gedeelte van het draaiboek klaar voor de uitvaart van Bert en opeens was het moment daar. In de vroege morgen stonden jij en Marco daar en gedurende alle dagen daarna heb jij ons omringd met zorg. We waren bij jou in goede handen en bij alle generaties in onze familie wist jij steeds de goede snaar te raken. Dat heeft ons in die dagen heel erg geholpen en we kijken daar nog steeds met veel voldoening op terug. Heel veel dank daarvoor.

  Corrie de Waardt, Janine en verdere familie

  Antwoord
 90. Beste Jacco en al jullie lieve collega’s,

  Mede dankzij jullie goede hulp, advies en goede zorg hebben wij op een hele mooie manier afscheid kunnen nemen van onze vader.
  Met name het persoonlijke contact en het uit handen nemen van randzaken heeft ons veel rust gegeven.
  We hebben een waardevolle uitvaartceremonie kunnen realiseren helemaal in de gedachte en passend bij wie onze vader was en nog steeds is.
  Als familie zijn het moeilijke en verwarrende tijden en dan is het zo fijn dat er soort rustpunt is en iemand die je door het hele proces heen begeleid.
  Blijf wie jullie zijn en nogmaals bedankt voor alles.

  Antwoord
 91. Mijn vrouw, onze moeder en oma is op een heel mooie manier begraven. Dit met een fantastische begeleiding van het team van Uitvaartzorg De Meer.

  Antwoord
 92. Beste Jaap en alle medewerkers,

  Het overlijden van mijn vrouw was een behoorlijke klap voor mij en de jongens, maar door jullie persoonlijke en professionele aanpak is het toch wat dragelijker geworden de dag van de crematie en de dagen daarvoor ook natuurlijk.
  Je zorgde ervoor dat ik Bernie elke dag kon zien in Vijfhuizen en op het laatste moment regelde je nog de persoonlijke troostlichtjes met foto en tekst erop.

  Nogmaals hartelijke dank van mij en Bas en Jeff.

  Antwoord
 93. Beste Jaap,

  Wij willen je bedanken voor de professionele begeleiding na het overlijden van mijn man/vader en opa.
  Wij kijken met een tevreden gevoel op een waardig afscheid terug.
  Alles is gegaan zoals we wenste.

  De samenwerking met jou hebben we als zeer prettig en betrokken ervaren.

  Antwoord
 94. Beste Jacco,

  Wij kijken terug op een mooi en emotioneel afscheid van onze broer/zwager.
  Jouw grote betrokkenheid en goede begeleiding hebben ons goed gedaan.
  De persoonlijke woorden, welke jij tijdens het afscheid gebruikte, toonde aan dat jij goed luistert en kijkt naar de achterblijvers.
  Hoe jij onze gehandicapte broer/zwager persoonlijk betrok bij de dienst is voor ons en hem van grote waarde geweest.

  Jouw betrokkenheid bleek ook uit het feit dat jij inzag wat ik, Ingrid, zo hard nodig had op die dag.
  Sommige mensen zien nu nog dubbel…

  Jaap en Marco hadden een kleinere rol in het geheel, maar waren zeker niet onbelangrijk.
  Onze dank gaat uit naar jullie allemaal.

  Antwoord
 95. Beste Jaap, Jacco en Marco,

  We kijken terug op een mooi afscheid van onze vriendin Connie.
  Wat bijzonder is dat zij met jou en mij haar crematie al een aantal jaren geleden hadden besproken.
  Het was heel fijn dat haar familie in het buitenland via de livestream erbij konden zijn.
  Hartelijk dank ook voor het last minute regelen van vervoer voor ons.

  Hartelijke groet,

  Henny en Alice

  Antwoord
 96. Nadat mijn vrouw na een kortstondig ziekbed was overleden heb ik kontakt op gezocht met Jacco, deze stond nog goed in het geheugen van mijn goede vriend waarvan zijn vrouw een jaar eerder was overleden en daar goede herrinering aan de uitvaartzorg van “Uitvaartzorg De Meer” had, om te vragen of hij ons wilde helpen met dit voor ons zo plotselinge overlijden.
  Moet zeggen dat ik in Jacco een ware vriend heb kunnen vinden in deze voor ons moeilijke periode. Hij begeleide ons gezin daar waar nodig was en was altijd aanspreekbaar daar waar het nodig was, gaf ons handvaten die voor ons zeer welkom waren.
  In deze moeilijke periode kan ik spreken dat voor ons Jacco ons fantastische heeft begeleid en blij zijn dat wij “Uitvaartzorg De Meer” hebben gekozen voor de uitvaart die mijn vrouw verdiende.

  Antwoord
 97. Na het overlijden van een dierbare komt er veel op je af en moet er in korte tijd een hoop geregeld worden. Gelukkig was daar Jaap, die snel op ons telefoontje reageerde en tijdens een prettig gesprek met ideeën en oplossingen kwam. Tezamen met Marco heeft hij de uitvaart van moeders secuur en respectvol geregeld. Wij kijken er met een heel goed gevoel op terug. Alles klopte. Dit is ook de mening van een ieder die er bij aanwezig is geweest. Nogmaals hartelijk dank.

  Antwoord
 98. Sylvia de Vries en Johan Hogenbirk.

  Na het plotselinge overlijden van onze bijzondere dochter na een noodlottig ongeval zijn wij zeer goed opgevangen, en heeft Jacco al onze zorg de uitvaart goed geregeld.

  De heftige periode na het ongeval heeft hij ons zeer goed opgevangen, en alles goed geregeld voor ons maar ook voor onze familie en haar vele vrienden die ook graag afscheid wilde nemen.

  Jacco we zijn je zeer dankbaar voor je inzet en je persoonlijke aandacht voor onze bijzondere dochter Ivana.
  Xxx Sylvia en Johan

  Antwoord
 99. Niet alleen een buitengewoon professionele begeleiding, maar ook een grote mate van betrokkenheid en zorgzaamheid kenmerkte de inzet van Uitvaartzorg De Meer. Zowel bij de intake, de uitvaart als de nazorg. Altijd bereikbaar voor ons en behulpzaam bij de afhandeling van wat er allemaal op ons afkwam. Onze dank gaat met name uit naar Jaap en Marco, maar ook naar de medewerkers van De Rank in Nieuw Vennep.

  Antwoord
 100. Een uitvaart komt rond een moeilijke periode in een mensenleven. Je wil dat het goed verloopt en geen extra zorgen hoeft te maken. Uitvaartzorg ‘De Meer’ kan dit met een persoonlijke en fijne benadering, zo goed dat ik ze van harte kan aanbevelen ..❤️..
  Met vriendelijke groet,
  André

  Antwoord
 101. In tijden van veel verdriet en geregel is het fijn als je zaken uithanden kan geven en wat gelijk goed voelt; Jacco heeft hiervoor gezorgd. Hij luisterde naar onze wensen en adviseerde ons zonder dingen op te leggen. Ik heb gedurende het gehele proces er volledig op vertrouwd dat hij het goed zou regelen en dat heeft hij gedaan. Een mens met passie voor zijn werk en een groot hart voor zijn medemens💕

  Antwoord
 102. Beste Jacco,

  Via via kregen wij jullie naam door toen onze vader overleed, dus dat was best een beetje spannend. Maar vanaf de eerste minuut was jij supervriendelijk, oprecht betrokken, proactief, professioneel en zorgde jij ervoor dat wij continu het gevoel hadden dat alles goed zou komen. Dat er een mooi en passend afscheid zou komen. Passend bij onze vader én bij ons. Het had wat ons betreft niet beter gekund en onze dank is groot!
  Wij zullen nu ook jou/jullie absoluut aanbevelen als iemand ons vraagt om een goede uitvaartverzorger.

  Antwoord
 103. Professionele begeleiding met oog voor detail voor de overledene en de nabestaanden.
  Uiterst prettig in contact. In deze moeilijke tijd veel uit handen genomen en als steun ervaren.

  Antwoord
 104. Na meerdere gesprekken vorig jaar met Jacco waarbij we de uitvaart van onze ome Gerard volledig volgens de wens van ome Gerard op papier hebben gezet, kwam het overlijden van onze oom toch veel sneller dan verwacht.
  We zijn vanaf dag 1 fantastisch begeleid door Jacco en hebben alles volgens de wens van ome Gerard in kunnen vullen. Jacco bedankt voor je betrokkenheid en begeleiding tijdens deze lastige periode.

  Antwoord
 105. Wij zijn zeer tevreden over de uitvaartzorg die Jaap en Jacco voor onze moeder, schoonmoeder en oma hebben verzorgd. De begeleiding, “steun en vertrouwen”, maar vooral de rust om deze dag zo goed mogelijk te laten verlopen, is voor ons zeer waardevol geweest. Jullie kernwoorden zijn oprecht gemeend. Bedankt namens de gehele familie Molenaar voor jullie warme inzet. Deze mooie afsluiting had zij verdiend.

  Namens de familie, Sylvia van den Boogaard-Molenaar.

  Antwoord
 106. Na het overlijden van mijn moeder, 6 jaar geleden, heb ik Jacco leren kennen als een betrokken en attente uitvaartverzorger.

  Toen mijn vader vorige maand overleed, heb ik dan ook geen moment hoeven nadenken om zijn hulp in te roepen. Het voelde opnieuw vertrouwd, en tijdens onze gesprekken heeft zijn persoonlijke benadering ons gesteund in die moeilijke, verdrietige periode waarin je zaken moet uitzoeken en keuzes moet maken, hij voelde deze heel goed aan.

  We kunnen terugkijken op een mooie, gedenkwaardige uitvaart. Hiervoor zijn we hem dankbaar, en we kunnen deze fijne mensen bij iedereen aanbevelen.
  Jacco, heel erg bedankt!

  Antwoord
 107. Beste Jaap,

  Vandaag lees ik de brief die jullie gestuurd hebben aan mijn moeder. Zo persoonlijk en zo goed. Echt fijn dat jullie de echte persoonlijke touch vanaf begin weten aan te brengen. Dat is echt gewaardeerd. Zo mooi en zo fijn voor ons. Hier onderscheiden jullie je echt. Vasthouden, dit maakt jullie uniek en succesvol. Mijn vader zou zeggen: schrijf het op in je businessplan (missie) en elk jaar teruglezen of jullie missie nog klopt. Vol lof praten wij over jouw begeleiding. Mooi paasweekend.

  Mvg Fam. Meester

  Antwoord
 108. Beste Jaap en Jacco,

  Bedankt voor het begeleiden van de begrafenis van onze vader.
  Jullie dachten mee, toonde oprechte belangstelling en kwamen met goede ideeën.
  Mede door jullie kijken wij terug op een prachtig afscheid
  Wat kan goede uitvaartzorg toch een verschil maken. Bedankt.

  Ben en Petra

  Antwoord
 109. Gefeliciteerd met jullie 5 jarige jubileum, wij denken nog steeds met een heel fijn gevoel terug van de door jullie verzorgde crematie van onze moeder (mevr Bischof-Winkelmeijer)

  Antwoord
 110. Beste Jacco,

  Wij willen jou bedanken voor de ondersteuning bij de uitvaart van onze moeder.
  Vanaf het begin bij het ophalen in het verzorgingshuis was het gevoel warm en de contacten verliepen heel prettig.
  De volgende dag is Jacco bij ons geweest om een mooie afscheidskaart samen te stellen.
  In de avond had Jacco de conceptkaart klaar en wij vonden de kaart prachtig.
  In tussentijd zijn we verder gegaan met het verder regelen van de afscheidsceremonie. Dit verliep heel prettig en met een goed gevoel hebben we samen met Jacco de ceremonie rond gemaakt.
  Ook de uitvaartceremonie is heel prettig verlopen waarbij Jacco ook nog zelf een mooie toespraak hield.
  Voor ons is dit de tweede goede ervaring met Uitvaartzorg De Meer.
  De eerst ervaring was met de uitvaart van onze vader. Al had hij dit voor het grootste deel zelf geregeld met Jacco.
  Jacco bedankt voor het mooie afscheid. Monique Bob en Erik

  Antwoord
 111. Beste Jaap,

  Bedankt voor de begeleiding tijdens de uitvaart van onze moeder, schoonmoeder en oma.
  We hebben ook bewust voor jou gekozen, omdat jij als persoon betrokken en menselijk bent.
  Altijd alert met een reactie en alles tot in de puntjes geregeld.
  Namens mijn broer en zussen: Bedankt hiervoor

  Antwoord
 112. Beste Jacco,

  Ik wil je bedanken voor alles wat je voor me gedaan hebt na het overlijden van Ed, vanaf het moment van ophalen van Ed in Groningen tot en met de crematie.
  Het voelde zo vertrouwd om jou te bellen, omdat je ook de uitvaarten van mijn ouders hebt geregeld. Ik vond het heel bijzonder dat je dat vrijwel meteen wist wie je aan de telefoon had.
  Je hebt de tijd genomen om alles te bespreken, meegedacht en advies gegeven over allerlei dingen (zoals de drumstokjes op de kaart) en alle zorg uit handen genomen. Dat was echt heel erg fijn! De uitvaart was zoals Ed het zou hebben gewild en daar heb jij voor gezorgd.
  Heel erg veel dank daarvoor!
  Hartelijke groet, Gerry Baars

  Antwoord
 113. Beste Jacco,

  gisteren was de uitvaart van mijn zwager.
  Ik wil je heel erg bedanken voor wat je gedaan hebt voor mijn zus. Alle zorgen uit handen genomen en met heel veel respect alles geregeld.
  Dank je wel voor alles wat je gedaan hebt.
  Heel mooi en met veel inlevingsgevoel.

  Groet,
  Ko

  Antwoord
 114. Een onwijs eervol- respectvol- liefdevolle uitvaart van onze Vader!
  Echt super georganiseerd! Echt bewondering voor alle Medewerkers!

  Antwoord
 115. Beste Jacco,

  Jullie hebben er een bijzonder waardig afscheid van gemaakt……, van het afscheid van onze bijzondere oom, Johnny

  Jolanda, Corina, Jolanda en Gert-Jan

  Antwoord
 116. Beste Jacco,

  Een paar jaar geleden hebben mijn man en ik de uitvaart al helemaal voorbereid, dit was erg prettig en fijn om vooraf alles al op papier te hebben en zelf uitgezocht.
  Wij willen jou/jullie nu bedanken voor de fantastische verzorging na het overlijden van mijn man, onze vader, schoonvader en opa.
  Midden in de nacht stonden jij en Jaap voor ons klaar. Met elkaar hebben wij mijn man en onze vader gewassen en aangekleed. Met een lach en een traan.
  Jacco, iedere dag kwam jij even kijken of alles nog goed ging en als wij vragen hadden stond jij ons altijd bij met raad en daad. Het sluiten van de kist hebben wij als zeer fijn ervaren, ondanks het definitieve afscheid, heel veel dank voor de manier waarop jij ons begeleid hebt.
  De begrafenis was ondanks alle maatregelen perfect. Precies zoals mijn man en onze vader zelf gewild had. Kortom een uitvaartonderneming om iedereen aan te raden.
  Betrouwbaar, flexibel, persoonlijk, een steunpilaar en respectvol.

  Jacco enorm bedankt.

  Antwoord
 117. Jacco,

  8 jaar geleden heb je de uitvaart van onze vader verzorgd en nu van onze moeder.
  Een lach en een traan
  Zo hebben wij beide uitvaarten ervaren.
  Alles is mogelijk en bespreekbaar.

  Wij kijken met heel veel warmte terug op alle momenten die wij met je mee hebben gemaakt.
  Jaap, wij willen jou uiteraard ook bedanken voor de goede zorgen!!

  Oh en Jacco, het is je gelukt om mij te overtuigen dat crematie helemaal niet zo kil hoeft te zijn.

  Lieve groetjes,
  Familie Apswoude

  Antwoord
 118. Dankzij Jaap (en medewerkers) hebben wij mijn vader een mooi afscheid kunnen geven. Alles was mogelijk en bespreekbaar. De dagen dat mijn vader thuis lag, kwam Jaap iedere dag even langs. De dag van de begrafenis hebben we als gezin als zeer bijzonder ervaren waarbij we met elkaar op een prachtige wijze afscheid hebben genomen van mijn vader. Mede door de zorg en begeleiding van Jaap is het een waardig afscheid geweest waar we dankbaar op terug kijken.
  Jaap, nogmaals hartelijk dank voor je steun in deze dagen!

  Antwoord
 119. Beste Jaap,

  Als je met een overlijden te maken krijgt, dan is dat schrikken, verdrietig zijn en in de regelmodus komen, maar met jouw rustige, attente en warme hulp kijken wij terug op een prachtig afscheid van onze lieve vader.
  Heel hartelijk dank daarvoor, Jaap!

  Antwoord
 120. Beste Jaap,

  Wij, als familie, willen jou en je team bedanken voor de goede zorgen en steun na het overlijden van mijn vrouw, onze (schoon)mama, oma en overgroot oma.
  Het heeft ons heel erg gesteund dat we jou in ons midden mochten hebben in deze moeilijke week.
  Alles was mooi en goed geregeld, tot de laatste stappen op de begraafplaats met mama.

  Onze dank is dan ook groot naar jou en je team.

  Liefs van ons allemaal,
  Familie Monster

  Antwoord
 121. Beste Jaap,

  Bedankt voor de goede begeleiding van de uitvaart van Kees. Je stelde ons op ons gemak, nam de tijd, gaf ons alle aandacht, was heel duidelijk en je kon je al snel verplaatsen in het leven van hem, door goed te luisteren. De hele uitvaart had dan ook die uitstraling. Je deed niets overhaast, nam echt de tijd en nam ongemerkt stap voor stap het proces door. Je was zeer flexibel, we konden je altijd bereiken en gaf ons het gevoel of we de enige “klant” waren. Bedankt.

  Antwoord
 122. Vlak voor dat mijn man overleed had ik een tip gekregen om uitvaartzorg de Meer te nemen. Hier heb ik absoluut geen spijt van gehad.
  Alles was tot in de puntjes verzorgd. Met oog voor detail en persoonlijke wensen. We werden overal bij betrokken. Er werd respectvol met de overledene om gegaan. Maar ook met ons. Ondanks ons verdriet werden we getroost door de geweldige uitvaart zoals dit verzorgd werd.

  Antwoord
 123. Beste Jacco,

  Graag wil ik je bedanken voor de hulp van voor en na het overlijden van mijn man Jacques.
  De crematie was erg mooi en respectvol, Jacques had het erg mooi gevonden zoals het is gegaan.

  Antwoord
 124. Beste Jacco,

  Het inschakelen van Uitvaartzorg De Meer was voor ons een vanzelfsprekende en terechte keuze. Je was er voor ons op het moment dat we je heel hard nodig hadden. Mede dankzij jouw goede adviezen en begeleiding hebben we Henny het afscheid kunnen geven die zij meer dan verdiende.
  Onze dank !

  Antwoord
 125. Beste Jaap,

  Wat heb jij voor onze vader een mooie crematie verzorgd. We kunnen terug kijken op een mooie uitvaart die je met veel zorg en vakmanschap hebt begeleid. Geen vraag was te veel en de hulp die je gaf om de puntjes op de ‘i’ te zetten verdiend een dikke pluim. Nogmaals bedankt voor alles.

  Fam. Konst

  Antwoord
 126. Beste Jaap en Jacco,

  Namens ons allen willen wij jullie hartelijk danken voor de uiterst goede en zorgvuldige verzorging van de begrafenis van onze geliefde. Er valt niets anders te zeggen dan “TOP ” en kan jullie met een gerust hart bij andere aanbevelen.
  Nogmaals dank!

  Familie Groenheide

  Antwoord
 127. Beste Jacco,

  Wat kunnen wij terug kijken op een prachtig afscheid van onze moeder. Je kwam binnen en had het al over onze stamboom en het voelde meteen vertrouwd.
  We hebben alles met je kunnen bespreken en ook je empathie tijdens die week, is niet te beschrijven hoe goed dat voelde.
  Dank voor alles wat je deze week voor ons hebt betekend. We kunnen met heel ons hart zeggen we hebben er met elkaar een prachtige uitvaart van kunnen maken samen met jou.

  Hartelijke groet Marga en Tineke

  Antwoord
 128. Lieve Jaap en Jacco,

  Het is niet in een paar woorden te beschrijven hoe wij jullie hulp en steun hebben ervaren vanaf het overlijden tot ver na de crematie van onze ma en oma Joehoe.

  Niets was teveel of was niet mogelijk.
  Jullie betrokkenheid en empathie is onbeschrijfelijk.
  De rust die jullie overbrengen in een zeer hectische periode wordt zeer gewaardeerd.
  Jullie betrokkenheid en manier van werken bieden heel veel steun met het verwerken van zo een groot verlies.

  Van over de hele wereld ook alle lof over de welkomsspeech en het afscheid van ma, de taak die Jaap op zich had genomen.

  Jaap en Jacco , bedankt voor alles , namens de offsprings van Liesbeth Landsman-Hoogewerff.

  Korine Wilmsen-Landsman.

  Antwoord
 129. Beste Jaap, bedankt ,bedankt ,bedankt.

  Zo kan ik nog wel even doorgaan want ik, maar ook het hele gezin is zo blij met hoe alles gegaan is.
  Vanaf de eerste keer dat je hier kwam heb je alles met zoveel gevoel vanuit je hart gedaan.
  Dat geeft ons zoveel vrede om op die manier iemand los te moeten laten.
  Dat het in de polderschuur kon gaf Jan ook zo’n fijn gevoel, zijn lievelingsplek .
  Maandag tijdens de dienst heb je alle sprekers en de muziek zo mooi aan elkaar gesproken op zo’n persoonlijke wijze.
  Nogmaals ons aller dank.

  Gerda Blom

  Antwoord
 130. Beste Jaap,

  Helaas hebben wij na een maand dat wij onze vader hebben begraven weer een beroep op je moeten doen, dit keer omdat Ellen mijn vrouw was overleden. Na de perfect en warm geregelde uitvaart van mijn vader, was de keuze simpel. Aan de uitvaart van Ellen hebben wij vanaf het begin tot het einde een prettig en warm gevoel overgehouden. De professionaliteit, vakkennis en betrokkenheid waren erg goed. Nogmaals bedankt hiervoor. De volgende keer dat ik je tegenkom hoop ik een biertje met je te kunnen drinken.

  Arjo Verduijn

  Antwoord
 131. Onlangs, op 2e Kerstdag, hebben wij mijn moeder, schoonmoeder, Oma en overgrootmoeder, los moeten laten. Voor de uitvaart was er wat ons betreft geen twijfel mogelijk…. wij wilden hier heel graag Uitvaartzorg De Meer voor vragen. Bij het afscheid van mijn schoonvader, juli 2020, hebben wij voor het eerst kennisgemaakt met Jaap. Toen heeft hij ons zo ontzettend liefdevol geholpen en dat wilden wij nu weer. En ja, hoe moeilijk het ook is om afscheid te moeten nemen van zo’n dierbaar mens als je moeder, het was mede dankzij Jaap een waardevol, warm afscheid. Jaap zag en voelde de belangrijke dingen van de familie en noemde deze ook bij het afscheid. Prachtig! Ik wil absoluut ook namens mijn familie mijn dank uitspreken, Jaap. Jij hebt deze dag heel bijzonder gemaakt voor ons. Een bijzondere dag voor een bijzondere vrouw. Heel erg bedankt!

  Antwoord
 132. De professionele begeleiding van Jacco, na het overlijden van ons zusje, heeft ons erg geholpen .
  Het crematorium Haarlemmermeer heeft een bijzondere sfeer, rondom ramen gaf rust. De muziek werd perfect ten gehore gebracht.
  Kortom de crematie is in alle rust en waardigheid verlopen.
  Jacco nogmaals onze hartelijke dank namens de familie.

  Antwoord
 133. Wij willen Jaap vriendelijk bedanken voor het verzorgen van de crematies van onze moeder die op 28 oktober is overleden en van onze vader die op 1 december jl. is overleden.
  Hij deed dit op een heel betrokken en rustige manier. Jaap voerde overleg met ons over alles en betrok ons ook overal bij en wist met een lach en een traan alles in goede banen te leiden. Het voelde vanaf de eerste kennismaking heel vertrouwd.
  We hebben als familie zijnde veel steun aan hem gehad.
  Jaap en Jacco heel veel dank.

  Antwoord
 134. Beste Jacco,

  Nogmaals ontzettend bedankt voor je grote betrokkenheid en professionele begeleiding na het overlijden van mijn vader. Bedankt ook voor je aandacht voor het verdriet van de kleinkinderen en de mogelijkheid voor hen om passend afscheid te nemen.

  Antwoord
 135. Wij hebben op een buitengewone wijze kennis mogen maken met de Uitvaartzorg De Meer. En wel met de persoon Jaap van der Maarl. Het was een ongewone crematie in de zin van een persoon op hoge leeftijd en weinig familie meer. De verbintenis die Jaap tijdens de herdenking wist te bereiken was bijzonder.
  Bijzonder was de rust die hij wist neer te zetten met een haast pastorale diepgang, zonder het geloof erbij te betrekken.
  De plaats, Crematorium Haarlemmermeer, is een prachtige locatie.
  Jaap dringt je niets op, in tegendeel, hij is buitgewoon empathisch en zorgt ervoor dat jouw keuzes worden uitgevoerd. Geeft wel de noodzakelijke adviezen. Prijs kwaliteit helemaal in verhouding.
  Wij waren dankbaar voor zijn inbreng en begeleiding.

  Antwoord
 136. Beste Jaap,
  Nogmaals dank voor de professionele wijze waarop je de begrafenis van onze vader hebt begeleid. De rust die je uitstraalde en de woorden die je sprak waren waren heel fijn. Je dacht met ons mee en hield het overzicht. We vonden de samenwerking heel prettig en in deze bijzondere tijd is het ook een heel bijzondere uitvaart geworden. We kunnen je zeker aanbevelen!

  Antwoord
 137. Dear Jaap,

  I’d like to compliment you and want you to know how much I appreciate the excellent service you provided last week when I lost my dearest husband.

  Your attention to details, great listening, organization and communication skills together with 24/7 ready to support approach in those difficult times; made the experience better than I expected.

  I cannot speak highly enough of De Meer team, you certainly went the extra mile…with your personal touch, to smallest details, respect and understanding for old Dutch values… Nothing similar is quite the same, thank you!

  Antwoord
 138. Beste Jacco,

  Ontzettend bedankt uit de grond van ons hart voor de professionaliteit, zorg en medeleven vanwege het verlies van mijn man, onze vader en schoonvader. Mede dankzij jouw inzet en gedrevenheid hebben wij hem een waardig afscheid kunnen geven wat hij verdiende.

  Voor altijd dankbaar!

  Antwoord
 139. Beste Jaap,

  Namens de familie Winter wil ik je nogmaals hartelijk danken voor de professionele manier waarop jij ons door deze moeilijke dagen hebt geholpen. Het was voor ons heel fijn dat er iemand was die de regie had, maar bij alles de wensen van de familie voorop stelde en er ook voor heeft gezorgd dat de uitvaart was op de manier die wij voor ogen hadden.

  Antwoord
 140. Beste Jacco,
  Hartelijk dank voor je deskundigheid en steun in deze voor ons zo verdrietige tijd rond het overlijden van onze oudste zoon Richard.

  Antwoord
 141. Beste Jacco,
  Bedankt voor de mooie en verzorgde uitvaart. Deze hectische en emotionele week die heb jij voor ons een stukje makkelijker gemaakt.
  Bedankt Jacco.
  Groetjes Judith Peper

  Antwoord
 142. Beste Jacco,
  Ik wil je nogmaals bedanken voor de mooie crematie die jij voor Max Peper, mijn Man, vader en opa verzorgd hebt. Zonder jou hadden wij het niet gered. Nogmaals onze hartelijke dank. Liefs Milly Peper.

  Antwoord
 143. Het was meer dan perfect geregeld. Nogmaals bedankt en het had niet beter gekund

  Antwoord
 144. Hoi Jacco,
  Zag er heel erg tegenop, om de crematie van mijn/onze moeder te moeten regelen op 28 oktober. Ik heb jullie lang geleden in een ander woonzorgcentrum zien werken. Ik vond dit zo mooi en met diep respect gebeurde dit. Heb er ook niet aan getwijfeld om jullie te bellen. Jacco, je zei tegen ons, “we gaan er een mooi afscheid van maken”. Je hebt ons ook heel veel uit handen genomen. Jouw betrokkenheid en de rust die je uitstraalde was erg fijn. Het leek wel of je een van ons was. De crematie, hoe verdrietig het ook was. Dit zal door jouw, voor ons toch een mooie herinnering blijven. Bedankt voor al je steun!
  Groetjes Sylvia en Ed

  Antwoord
 145. Lieve Jacco van der Laarse,

  Gisteren, donderdag 28 oktober, hebben wij de crematie gehad van onze moeder in crematoria Westgaarde te Amsterdam.
  Vanaf het moment dat wij je belden vanuit het verzorgingshuis te Hoofddorp stond je direct voor ons klaar.
  Diezelfde dag was je er rond 11.00 uur. En bij binnenkomst, hoe gek het ook mag klinken, voelde het meteen vertrouwd met jou.
  Echt niks was je teveel en we mochten je bellen wanneer we maar wilden. De rouwkaart die jullie zelf hebben gedrukt, zag er tip top uit.
  Jouw aandacht voor mijn zus, nichtje en ik tijdens de persoonlijke verzorging van mijn moeder en de zorgvuldigheid en totale rust hoe je dit deed met ons samen, heeft gemaakt dat dit een van mijn dierbaarste herinneringen is geworden. Inclusief het moment dat ik even alleen was bij de kist om afscheid te nemen van mijn moeder. Kon me even laten gaan bij jou over hetgeen er is gebeurd in mijn leven. De crematie zelf in deze coronatijd zonder handen schudden en knuffels heb je ruimschoots goed gemaakt. Als dank heb ik jou twee knuffels gegeven op de crematie zelf met mondkapje op. Lieve Jacco dank je wel voor alles wat je voor ons hebt gedaan. Mijn ma kan dik tevreden terug kijken over hoe we het allemaal met elkaar geregeld hebben. Liefs Linda

  Antwoord
 146. Steun, vertrouwen en betrokkenheid: dat maken jullie zeker waar. De eerste kennismaking voor de uitvaart van mijn vader heeft zo’n goede indruk achtergelaten! Daardoor wist ik gelijk, dat ik jullie (ruim 3 jaar later) wilde benaderen voor de uitvaart van mijn lieve man Peter. Het contact was gelijk weer vertrouwd, jullie wisten nog wie ik was. Jaap, je hebt mij en de kinderen ondersteund bij een onvergetelijk afscheid, waarin je ook nog met Peter zelf hebt kunnen bespreken wat zijn wensen waren. En hoe mooi je daarop inhaakte met een bijzondere zonnebloemkist. Een afscheid kun je niet overdoen, daarom ben ik er ontzettend blij mee, dat alles precies zo gegaan is zoals de bedoeling was. Dit is een dierbare herinnering, en dat geeft troost in de rouwverwerking. Hoe mooi en liefdevol is dat!

  Antwoord
 147. De ongedwongen manier waarmee Jacco ons heeft begeleid bij het afscheid van mijn man, (schoon)vader en onze opa heeft zeker geholpen na een zeer emotioneel zware periode. De persoonlijke aandacht die gegeven wordt tijdens en na het definitieve afscheid heeft ons veel kracht gegeven. Wij als familie zijn dan ook zeer tevreden over Uitvaartzorg de Meer.

  Antwoord
 148. Wij willen Uitvaartzorg De Meer, en met name Jacco, namens de hele familie bedanken voor de professionele wijze waarop hij ons heeft begeleid bij het afscheid nemen van onze moeder, oma en groot oma.
  Ondanks alle Corona regels kijken wij terug op een mooi en warm afscheid.
  Wij konden ons zelf zijn en met een lach en een traan ons verhaal doen zodat de begrafenis in het gedachtegoed van onze moeder heeft plaatsgevonden.
  Jacco, nogmaals onze dank voor alles en de beloofde tompouce komt zeker nog jou kant op.

  Groet Erika Rang-v/d Heijden ook namens de rest van de familie.

  Antwoord
 149. Wij hebben door De Meer Uitvaartzorg ervaren hoe mooi een persoonlijk afscheid kan zijn.

  Jaap van der Maarl en zijn team hebben ons op een zeer meelevende wijze bijgestaan.

  Wij kunnen u de ondersteuning en begeleiding van De Meer van harte aanbevelen.

  Antwoord
 150. Beste Jacco & Jaap,

  Nu wij weer in iets rustiger vaarwater zijn gekomen wil ik jullie nogmaals hartelijk danken voor de goede zorg en fantastische ondersteuning na het verlies van mijn vader.
  In familiere sfeer hebben we alles goed kunnen bespreken. Wij hadden onze wensen, jullie goede ideeën en adviezen. Daarna ging voor ons alles als vanzelf.
  Na de uitvaart heb ik nog veel complimenten gekregen.
  Jacco & Jaap. Nogmaals heel veel dank.
  Fam. Koese.

  Antwoord
 151. Jaap,

  Zo dankbaar dat we met elkaar zo’n mooi afscheid hebben kunnen voorbereiden/geven aan mijn geliefde man.
  Hiermee zijn we professioneel, met grote zorgvuldigheid en liefde door jou begeleid.
  Je was ons tot grote steun in deze moeilijke periode.
  De wijze waarop je ook onze kleinkinderen daarin begeleiddde heeft hen en ons zo geholpen bij het afscheid en dat doet ons zo goed.
  Dank daar voor.
  Mieke de Koker.

  Antwoord
 152. Wij als familie van den Heuvel willen hier even aangeven dat wij te maken hebben gehad met zeer betrokken en ervaren mensen. Vriendelijkheid en de behulpzaamheid van deze uitvaartzorg is uiterst prijzenswaardig!
  Dus bij deze wil ik (wij), dus Uitvaartzorg De Meer ontzettend bedanken voor het prima verzorgen van de uitvaart van mijn vader…
  Met andere woorden; het is een aanrader om het door jullie te laten verzorgen…

  Antwoord
 153. Hoi Jacco,

  Wij willen jullie bedrijf en jou in het bijzonder bedanken voor het perfect regelen van de uitvaart van onze moeder. Jullie hebben veel zorgen uit handen genomen en alles tot in de puntjes goed geregeld.

  Familie Van Middelkoop.

  Antwoord
 154. Wat zijn wij enorm “blij” met de geweldige zorg, steun, begeleiding en warmte na het overlijden van onze lieve Bas van Wijk. Het is voor ons nog steeds niet te bevatten maar wat heb je ons voor, tijdens en na het definitieve afscheid van Basje liefdevol begeleid Jacco van der Laarse! We hebben je inmiddels al meerdere keren als uitvaartverzorger meegemaakt en iedere keer zijn we weer dankbaar voor jouw warmte en begrip. Nogmaals dank voor alles! Namens de familie van Wijk onze dank. Liefs Machèla Horn

  Antwoord
 155. Helaas is onze held Bas van Wijk te vroeg uit ons leven gerukt. Jacco heeft deze ceremonie voortreffelijk begeleid.
  De betrokkenheid die hij getoond heeft raakte ons enorm. Betere begeleiding hadden wij ons niet kunnen wensen tijdens deze verdrietige periode.

  Antwoord
 156. Beste Jacco,
  Bedankt voor de goede hulp bij het helpen van de prachtige uitvaart en condoleance van mijn moeder. Wij hebben samen de kaart gemaakt en ik heb alles zo persoonlijk mogelijk gemaakt precies zoals ik dat voor ogen had en hoe mijn moeder dat mooi had gevonden.
  Nogmaals bedankt
  Met vriendelijke groet,
  Puck Frese

  Antwoord
 157. We hebben als familie na het overlijden van onze moeder contact opgenomen met Jacco, omdat wij zeer tevreden waren hoe hij de uitvaart van onze vader in 2012 heeft verzorgd.
  Hij heeft ons ook nu weer bijzonder goed bijgestaan. Het was een zeer warme uitvaart, waarbij Jacco zelfs een mooie toespraak heeft gehouden.
  Betrokkenheid, medeleven, professionaliteit en meedenken zijn trefwoorden die bij ons opkomen.
  Kortom, we kunnen Uitvaartzorg De Meer zeer aanbevelen.

  Nogmaals dank voor alles.

  Familie Spee

  Antwoord
 158. Lieve Jaap en Jacco,

  Wat hebben wij een zeer mooie en gedenkwaardige uitvaart gehad van mijn lieve papa. Jullie hebben ons zeer goed geholpen. Eerst met het ophalen van papa uit Leiden. Met een slinger erop, want papa was ook jarig. Een leuke knipoog. Het geduld en respect Jaap wat jij aan mijn papa en ons hebt gegeven is goud waard. De uitvaart zelf was goed geregeld. Mooie herinnering, jouw gebaar naar mama toe om papa’s veteranen pet terug te geven aan mama, zo fijn. Wij willen jullie heel erg bedanken voor alles wat jullie voor ons gedaan hebben. Wij geven jullie een 10.

  Antwoord
 159. Beste Jacco,
  Wij willen jou enorm bedanken voor het regelen van de crematie van onze zus / schoonzus Anita.
  De reden waarom wij jou gevraagd hebben is omdat wij al ervaren hebben hoe jij mensen aanvoelt bij dit soort situaties, jouw ervaring en vriendelijkheid maar ook de mogelijkheden rond zo’n treurige gebeurtenis, alles wordt perfect geregeld, afspraken maken en plannen, het loopt allemaal gesmeerd.
  Vanaf het moment van binnenkomst tot het moment dat de crematie is geweest geef jij ons het gevoel dat je heel dicht bij ons staat, een familiegevoel.
  Ook de nazorg en interesse laat zien dat je een gevoelsmens bent.
  Kortom wij zullen jou aan een ieder aanraden om de laatste reis van een dierbare te regelen, jij bent degene die het verdriet en de verwerking door jouw uitstraling en interesse toch een stuk verlichting heeft gegeven.
  Nogmaals bedankt voor de goede zorgen.

  Antwoord
 160. Dankbaar zijn we Jaap en Jacco voor de steun en begeleiding die ze onze gegeven hebben bij het overlijden van onze moeder en oma Marijke. Vanaf het eerste telefoontje ’s nachts namen ze de zorgen over en begeleiden ze ons op prettige en vertrouwde wijze bij het nemen van alle moeilijke keuzen en beslissingen die op ons af kwamen. Er was alle tijd om naar ons te luisteren en een steun te bieden bij het verdriet. We hebben jullie begeleiding als professioneel maar zeker ook persoonlijk ervaren. We kunnen ook met een goed gevoel terug kijken naar de laatste eer die we Mama/oma hebben kunnen geven

  Heel erg bedankt hiervoor
  Lieve groet Dennis, Fenna en kinderen

  Antwoord
 161. Na een intens verdriet van het overlijden van mijn moeder zijn we heel goed en warm ontvangen bij Uitvaartzorg De Meer. Jaap heeft ons heel goed begeleid en bijgestaan. Met alle regelzaken en ook in ons verdriet. Het was erg fijn om begraafplaats Westerveld van te voren te hebben bezocht met elkaar en alles ter plekke te hebben doorgenomen. Ook de nazorg van de Meer heb ik als erg prettig ervaren nadat we een kleine twee weken intens met elkaar hebben opgetrokken. Samen met de Meer hebben we een zeer dierbare herinnering gemaakt met veel liefde kijken we hierop terug.

  Antwoord
 162. Na het overlijden van mijn man werd mij aangeraden met Jacco contact op te nemen. Daar heb ik geen moment spijt van gehad. Jacco heeft ons uitstekend begeleid vanaf de dag van overlijden tot en met de dag van de uitvaart. En zelfs daarna nog. Jacco is heel betrokken en kent binnen de kortste keren alle familieleden bij naam. Dat gaf ons een heel warm gevoel. We hoefden zelfs nergens aan te denken. Jacco legde alle mogelijkheden voor en we hoefden alleen maar te beslissen. Dat is heel fijn in zo’n hectische en verdrietige tijd! Jacco, ik heb het je persoonlijk al gezegd, maar bij deze nogmaals: heel, heel veel dank. We kijken terug op een prachtig, warm en waardig afscheid.

  Antwoord
 163. Op 4 juli is mijn (schoon)moeder(oma) overleden en dan? Ik kreeg via via het advies om contact op te nemen met Uitvaartzorg De Meer. Ik heb meteen contact opgenomen en kreeg Jaap aan de telefoon. De gesprekken die volgden waren betrokken, meedenkend en in mogelijkheden. Wij hebben de gesprekken en hoe de uitvaart is verlopen als heel fijn ervaren.

  Antwoord
 164. Beste Jacco en Jaap. Wij willen jullie enorm bedanken voor de prachtig geregelde uitvaart. Vader Gerrit had het precies zo gewild. Dit hebben wij samen met jullie mooi besproken vooraf. Verdrietig was wel dat het zo snel is gegaan, maar ondanks dat grote verdriet waren jullie heel betrokken en professioneel. We hopen dat je nog vaak een colaatje komt drinken bij ons. Met warme groet Riet, John en Mark.

  Antwoord
 165. Gisteren de uitvaart van onze lieve oma gehad. Dit was tot in de puntjes verzorgd door Jacco en Jaap. Bedankt voor het meedenken en de rust die jullie ons hebben gegeven tijdens deze dagen. We kijken terug op een mooi afscheid. Bedankt voor alles.

  Antwoord
 166. Beste Jaap,

  Enkele weken geleden heb jij de uitvaart van mijn man verzorgd. Dit heb je moeten doen met alle beperkingen die de coronamaatregelen met zich mee brachten. Je hebt dit met heel veel respect gedaan en mij veel zorgen uit handen genomen. Vanaf het overlijden tot en met de uitvaart heb je ons bij de hand genomen. Ik heb heel veel waardering voor de wijze waarop je dat hebt gedaan.

  Bedankt, Wil Moleman

  Antwoord
 167. Beste Jaap en Jacco,

  Wij zijn enorm dankbaar voor alle steun die wij kregen na het overlijden van mijn moeder. Door jou inzet en hulp hebben wij op een mooie manier afscheid van haar kunnen nemen. Tot in de kleinste details was alles goed geregeld en werd ook gedacht aan de extra dingen, even een appje met een foto toen de bloemen waren gebracht bijvoorbeeld, dit waardeerde ik zeer.
  Door de corona konden er maar een beperkt aantal mensen komen maar dat was ook wel weer mooi. De kerkdienst was ook live te volgen zodat er toch een heleboel mensen bij betrokken konden zijn. We hebben veel positieve reacties gehad op deze dag en hebben het zelf ook zo ervaren.
  Ook namens mijn vader nogmaals hartelijk dank!

  Antwoord
 168. Jacco,

  Bedankt voor het verzorgen van de uitvaart van mijn moeder. Het was allemaal perfect geregeld, vanaf het ophalen tot de crematie en het afhandelen van alle administratieve handelingen. Het was top, bedankt ook namens mijn broers en zus.

  Antwoord
 169. Beste Jaap en Jacco,

  Afgelopen 1 juni is onze moeder en oma overleden, wij willen jullie hierbij hartelijk danken voor het organiseren en alle hulp bij het regelen van de kerkdienst, haar begrafenis en samenzijn na afloop.
  Ze had zelf al een jaar geleden in grote lijnen aangegeven hoe ze deze dag wilde hebben maar jullie hulp voegde veel toe tot in de kleinste details.
  Ondanks ons verdriet kunnen wij terugkijken op een warme liefdevolle dag welke wij dankzij jullie mochten beleven.

  Antwoord
 170. Beste Jaap,

  In de verdrietige tijd na het overlijden van mijn moeder hebben wij het contact met jou steeds als heel plezierig ervaren, zowel voor, tijdens als na de uitvaart. Namens mijn zus en vader hartelijk dank voor de prettige, respectvolle en zorgzame wijze waarop je de uitvaart van mijn moeder hebt begeleid.

  Antwoord
 171. Beste Jaap,

  We zijn dankbaar voor de zorgzame manier waarop je voor een warm en liefdevol afscheid van onze geliefde Els hebt gezorgd. De begeleiding was uitstekend en relevant. We kijken met warme gevoelens terug op een mooie uitvaart. Namens de familie hartelijk dank voor de goede zorgen.

  Antwoord
 172. Beste Jacco en Jaap,

  Jacco, twee jaar geleden was jij de man die de crematie regelde voor mijn vader/schoonvader.
  Nu 2 jaar verder ben jij weer diegene die voor ons deze uitvaartdienst van mijn moeder/schoonmoeder heeft verzorgd.
  Je hebt ons veel werk uit handen genomen
  Langs deze weg willen we je bedanken voor je geduld, inzet en persoonlijke touch.

  Mvg Astrid en Lloyd Leckie.
  .

  Antwoord
 173. Beste Jaap en Jacco,

  Twee weken voor het overlijden van mijn vrouw hebben wij in hospice Bardo de uitvaart en crematie besproken.
  Het was een fijn gesprek. Alle wensen waren door mijn vrouw reeds op papier gezet.
  Dankzij de betrokkenheid en professionaliteit van Jaap werden de vele zaken die geregeld moesten worden goed afgehandeld.
  De dag van de uitvaart is uitstekend en met respect verlopen.
  Wij hadden het geluk dat de uitvaart nog net voor de Lock down kon plaats vinden en alle genodigden konden aanwezig zijn.
  Hartelijk bedankt namens mijzelf en de familie.

  Hans Droog

  Antwoord
 174. We hebben een hele fijne herinnering aan de begeleiding die Jaap van der Maarl tijdens de uitvaart heeft gegeven. Het is iemand die altijd de juiste woorden weet te kiezen, op het juiste moment. Wat tijdens de rouw erg prettig is.
  Daarnaast voelde hij de situatie en sfeer binnen de familie heel goed aan. Hierdoor wist hij ook de wensen, van het gezin, goed aan te voelen en op die manier werden we echt ontzorgt. En konden we ook in alle vertrouwen de zorg voor de uitvaart uit handen geven.

  Antwoord
 175. Beste Jacco (en Jaap),

  Zondag 10 mei is onze vader overleden en vanaf ons eerste telefonisch contact heb jij alle zorgen bij ons weggenomen. Door de omstandigheden moesten we het “klein” houden, maar je hebt ons beloofd om, ondanks deze situatie, er een mooi afscheid van te maken.
  En dat is het geworden! Dank je wel voor de zorg, het meedenken, het goed inschatten van onze situatie en je empathisch vermogen.
  Wij zijn door mond op mond reclame bij jullie organisatie terecht gekomen, maar ook wij zouden jullie bij iedereen aanbevelen. Mochten wij ooit weer in een situatie komen dat we uitvaartzorg nodig hebben, dan is geen twijfel over wie we zullen bellen.
  Dank je wel voor alles!

  Wytske, Carla, Meta en Sandra

  Antwoord
 176. Mijn man heeft in zijn laatste dagen aangegeven de uitvaart door De Meer te willen laten verzorgen.
  Wat zijn we achteraf blij met deze wens. Die keuze bracht ons terug naar onze roots. Ook letterlijk; hoe bijzonder was het om mijn man vanuit Hoofddorp als gezin via persoonlijke ijkpunten op zijn levensweg naar de Flevopolder thuis te brengen. Dat we de autosleutels kregen om dit zelf te doen, heeft bijzonder veel voor ons betekend.
  De betrokkenheid, flexibiliteit, zorgvuldigheid en professionaliteit van Jaap hebben ons in het gehele traject enorm geholpen.
  Dat er ook geput wordt uit dezelfde Bron, was iets wat vanaf het begin direct merkbaar was en goed om te ervaren.

  Antwoord
 177. Wat voelen de mensen van Uitvaartzorg De Meer, de mensen goed aan. Ze geven je een warm gevoel, luisteren naar je wensen, verdiepen zich in de persoon die “schuil” gaat achter de overledene; waardoor ze oprecht kunnen meedenken.
  Wij hebben op deze manier hun warmte mogen ervaren toen onze tante van negentig jaar overleed. Onze tante had geen kinderen, maar was als een tweede moeder voor ons en de nichtjes waren gelijk kleinkinderen. Dat dit een belangrijke plek was in het leven van onze tante en van ons, hebben Jaap en Jacco goed opgepakt.
  Ook de kinderen werden overal enorm bij betrokken, waardoor zij het overlijden van onze tante een plek konden geven.
  Jaap en Jacco, enorm bedankt voor jullie warme en liefdevolle zorg voor ons allemaal!

  Antwoord
 178. Beste Jacco,
  In de afgelopen tijd zijn wij, als kinderen van onze overleden moeder, intensief met jou opgetrokken. En jij trok ook echt met ons op, zo hebben wij ervaren.
  Nadat wij jou gevraagd hadden om de uitvaart van onze moeder te begeleiden in een lastige periode, hebben wij jou en jullie mooie onderneming goed leren kennen.
  Lof en dank voor alles wat jullie voor ons gedaan hebben.
  Kernwoorden in jouw zorg waren voor ons: betrokken, deskundig, respectvol, ondersteunend, initiërend, adviserend, transparant, zorgvuldig en altijd bereikbaar.
  Wij zullen Uitvaartzorg De Meer zeker aanbevelen in onze omgeving.
  Jacco, dank je wel. Je hebt meegeholpen om van een verdrietige week toch ook een goede week te maken.
  Van Ad, Piet, Fieke en Paul.

  Antwoord
 179. Beste Jacco,

  Na het horen dat onze moeder ongeneeslijk ziek was, was haar wens om de uitvaart door jullie te laten verzorgen. Tijdens het oriënterende gesprek en het bespreken van de uitvaart waren er naast het verdriet ook momenten met de kenmerkende lach van onze moeder. Veel herinneringen opgehaald. Vanaf dit eerste gesprek tot het “thuis” brengen van onze moeder heb je alles met zorg en oog voor detail geregeld. Zeker dat wij ondanks de corona maatregelen tijdens het afscheid in het rouwcentrum toch met de familie dicht bij elkaar konden zijn. Namens de hele familie heel hartelijk dank voor alle goede zorgen. En bedankt voor de fijne gesprekken welke wij hebben gehad.

  Antwoord
 180. Al aan de telefoon gaf Jaap ons direct een heel warm en goed gevoel. Binnen drie uur na het telefoongesprek was Jaap bij ons, dit tegenover een andere ondernemer die pas op dag twee na overlijden plek voor ons had. Daar waren we ontzettend dankbaar voor! Betrokken, respectvol, flexibel en altijd bereikbaar voor vragen. Hij denkt mee en geeft alle mogelijkheden aan, zonder de familie iets op te leggen. Het resultaat: Een warme plechtigheid. Een afscheid die we niet meer zullen vergeten, waarin alles verliep naar onze wensen.

  Antwoord
 181. Een woord van dank aan Jacco voor het verzorgen van de uitvaart van mijn man. In deze verdrietige dagen hebben we veel steun gehad om het allemaal te regelen. En ook fijn dat ze goed meedenken, vooral nu in de corona tijd, waar zoveel andere regels gelden. Het is een bijzondere tijd en het was een bijzondere uitvaart. We willen Uitvaartzorg De Meer dan ook hartelijk bedanken voor hun liefdevolle aandacht in deze verdrietige tijd van afscheid nemen. Vr. gr. van Corrie Lanser, kinderen en kleinkinderen.

  Antwoord
 182. Mijn moeder overleed in de corona tijd waardoor we maar met 7 personen bij de uitvaart aanwezig konden zijn.
  Het voorstel van Jaap om de uitvaart toch in de kerk te laten plaats vinden is voor ons erg goed ervaren,
  ondanks dat er geen andere mensen aanwezig waren. De adviezen van Jaap om de organist en de voorganger te regelen was uitstekend.
  Wij kijken, ondanks afwezigheid van anderen, met een heel goed en waardig gevoel terug aan het afscheid.
  Dank je Jaap, klasse.

  Antwoord
 183. Na het overlijden van een dierbare, is het heel erg fijn om met iemand samen te mogen ‘samenwerken’, die aanvoelt wat de wensen van de overledene en de familie zijn. UItvaartzorg De Meer is veruit de beste en meest prettigste uitvaartzorgonderneming geweest, met wie ik ooit heb mogen samenwerken. Ze zijn niet alleen respectvol, maar ook meedenkend, meelevend en werken daarnaast vakkundig en snel. Ze hebben onze wensen zeer snel en goed uitgevoerd en stonden altijd paraat, dag en nacht! Het afscheid van zowel mijn vader, als nu mijn moeder heb ik als zeer bijzonder mogen ervaren. Er was zelfs een speciaal waxinebakje met beide ouders op gegraveerd, zó bijzonder. Ik zou Uitvaartzorg De Meer zeker aanbevelen als je écht afscheid wilt nemen, een mooiere manier bestaat er niet. Namens de hele familie Spitteler BEDANKT!!

  Antwoord
 184. Overlijden van Gert, Uitvaartzorg De Meer, het kan maar 1 keer goed gaan, Daadkracht, Begripvol, Vanuit het hart, Meedenkend, Verzorgend, Lekker bakkie koffie, Alle tijd, Koekje erbij, Accuraatheid, Gertfiets, Kerkklokken, Hoofdingang, Korte lijnen, Doeners, Betaalbaar, Eerlijk, Vakmanschap, Maakt woorden waar, Kindvriendelijk, 24 uur bereikbaar, 365 dagen per jaar, rots in de branding. Kortom een topper, Jaap bedankt voor al je goede zorgen en natuurlijk ook je collega’s. Familie Kelder

  Antwoord
 185. In deze rare periode twee weken terug de uitvaart gehad van mijn schoonvader. Alles was geregeld door Jaap.
  Echt heel mooi om te ervaren hoe hij met alle restricties die er zijn, er een heel warm afscheid van heeft gemaakt.
  Bij alles heeft hij meegedacht, was erg betrokken en had hele goede ideeën.

  Wij als familie zijn hem erg dankbaar voor zijn grote inzet en betrokkenheid.
  De persoonlijke aandacht was heel warm om te ervaren.

  Antwoord
 186. Beste Jacco,

  Wij denken met een heel goed gevoel terug aan de mooie en vooral indrukwekkende laatste tocht van onze moeder naar haar laatste rustplaats, vooral omdat alles zo in alle rust en vlekkeloos verliep.
  Doordat je ons ook hebt bijgestaan toen onze vader in 2010 overleed en wij toen heel tevreden waren, hebben wij bij het overlijden van onze moeder weer contact met je opgenomen.
  Je vertelde ons dat je kortgeleden nog even bij het graf van onze vader was gaan kijken toen je op de begraafplaats was voor een andere uitvaart.
  Gelukkig kon jij ons toen we belden meteen van dienst zijn en daar waren we heel blij mee.
  Het is in deze tijden van het coronavirus niet makkelijk om een mooie uitvaart te regelen, maar dankzij jou was het mogelijk om gevolg te geven aan onze wens om onze moeder naar haar laatste rustplaats te brengen met een koets getrokken door twee paarden. Daardoor konden wij, familieleden en buren onze moeder toch op een hele mooie manier een laatste groet brengen.
  Nogmaals heel hartelijk bedankt voor alles.

  Emmy en Dirk, Dick en Vera
  22 april 2020

  Antwoord
 187. Beste Jaap en Jacco,

  Graag laten we een zeer positief bericht achter op jullie website als dank voor de bijzonder gewaardeerde zorg rond de uitvaart van onze moeder.
  We kenden elkaar al van de uitvaart van onze vader in 2015, die ook zo bijzonder prettig werd verzorgd. Wat jij, Jaap, uitstekend aanvoelt is de sfeer binnen onze familie.
  Kenmerkend dit keer waren het omgaan met enerzijds het onverwachte overlijden en het grote netwerk van onze moeder en aan de andere kant de beperkingen die de corona maatregelen met zich mee brengen. Het resultaat van onze samenwerking met jullie waren creatieve oplossingen die de uitvaart familiair, intiem en tevens zeer stijlvol hebben gemaakt. Je organiseerde de hoornblaasgroep waar moeder deel van uitmaakte en luidende klokken, in de verre verte hoorbaar tijdens het dragen van de kist naar de auto. Heel bijzondere momenten. Een herdenkingsbijeenkomst gaan we organiseren als het weer kan en jullie zijn bij deze daarvoor uitgenodigd (maar dat wisten jullie al).

  Antwoord
 188. Beste Jaap en Jacco,

  Jullie hebben voor een waardig afscheid gezorgd daar zijn we erg dankbaar voor en vooral in deze gekke periode. Toppers zijn jullie!

  Liefs, Stephanie van den Assem.

  Antwoord
 189. Een dag voor het overlijden van onze zoon ben ik mij gaan oriënteren in de uitvaartbranche. Omdat het aanbod van de uitvaartverzorging overweldigend is ging ik de weg op van internet. Al snel zag ik dat voor ons dit niet de juiste weg was. Onze schoonzoon raadde ons ene Jaap van der Maarl aan, die werkte met een compagnon en een paar medewerkers.
  Ik was sceptisch omdat ik wist dat de uitvaart geen doorsnee uitvaart zou worden.
  De tijd drong en ik besloot toen om toch maar Jaap te bellen.
  Vanaf moment een dat ik Jaap aan de telefoon kreeg voelde ik dat hij het moest worden. Ik legde hem uit dat het nog niet zover was maar op zeer kort termijn zou gebeuren.
  Ik vertelde hem dat het waarschijnlijk een iets grotere uitvaart zou worden als gemiddeld. Jaap vroeg gelijk door en dacht gelijk mee hoe we dit het op een mooie en waardige manier tot uitvoering konden brengen.
  Toen onze zoon was overleden en wij Jaap belden had hij al diverse instanties benaderd om inlichtingen en eventuele vastleggingen direct te kunnen doen.
  De samenwerking die daar op volgde met defensie en kerk / crematorium was subliem en denk niet te overtreffen.
  Niet een moment hebben wij ons zorgen hoeven maken of het wel allemaal zou gaan zoals wij wilden.
  Jaap straalt rust uit en doorziet alle facetten tot in de kleinste details, weet goed uitteleggen hoe het verloop gaat en luistert naar de wens van de nabestaanden.
  De uitvaart is precies gegaan zoals wij in gedachten hadden.
  Dit alles heeft ons veel rust gegeven in een zware en moeilijke tijd
  Jaap, Jacco en overige medewerkers bedankt.

  Antwoord
 190. Hallo Jaap,

  Bedankt om in deze lastige tijd een mooie begrafenis te regelen.

  Antwoord
 191. Beste Jacco,

  Na een kort ziekbed van mijn moeder, was haar wens om haar uitvaart door jullie te laten verzorgen. Radeloos en onbekend met alle te volgen procedures belde ik jullie op. Jouw persoonlijke benadering door de telefoon en het daaropvolgende gesprek stelde ons gerust. Mede dankzij jouw professionele en persoonlijke aanpak heeft zij een mooi en waardig afscheid gekregen, zoals wij dit voor ogen hadden. Overal was een oplossing voor en je dacht goed mee. Nogmaals dank daarvoor!

  Met vriendelijke groet, Milko Gorter

  Antwoord
 192. Na een korte maar hevige ziekteperiode hebben wij als familie, met alle beperkingen door het Corona tijdperk, afscheid moeten nemen van onze zorgzame moeder, oma en overgrootmoeder.
  Maar wat kunnen wij terugkijken op een mooi, positief en persoonlijk afscheid met veel bloemen en zonneschijn.
  Jullie persoonlijke benadering, inlevingsvermogen en ondersteuning zijn voor ons van grote waarde geweest.
  Zoals moeder zou zeggen; ” Het is goed zo …. “

  Antwoord
 193. Beste Jaap,

  5 jaar geleden heb je de uitvaart van mijn vader gedaan en dat was zo goed en fijn.
  Nadat je voor je zelf was begonnen kwamen mijn moeder en ik je een keer tegen op het dorp, waarop ik aan mijn moeder vertelde dat je voor je zelf was begonnen. Daarop zei mijn moeder: “Na mijn overlijden wil ik dat Jaap het regelt”.
  Wij dachten dat het nog jaren zou duren maar helaas, op 15 maart 2020 is zij overleden.
  Daarna dus Jaap gebeld en die kwam gelijk. We hebben alles heel fijn geregeld zoals zij het wilde, alleen het Coronavirus gooide ‘roet in het eten’, waardoor we moesten improviseren. Maar Jaap stond ons met raad en daad bij.
  Uiteindelijk is het een kleine, maar warme, uitvaart geweest waar wij als familie met fijne en lieve gevoelens op terugkijken. Jaap en Jacco bedankt voor alle goede zorgen voor mijn moeder.

  Antwoord
 194. Beste Jacco,

  Ik wil je nog bedanken voor de goede zorgen van zowel het eerste gesprek als de weg naar de crematie toe. Het was anders dan gepland (vanwege de beperkingen rondom het Coronavirus), maar wat wel kon was goed verzorgd. Het was een drukke periode maar jij was onze rots in de branding die alles in goede banen leidde. Alles legde je uit wat je ging doen en dat was erg prettig. Onze dank is groot.

  Met vriendelijke groet, Wil van der Graaf

  Antwoord
 195. Beste Jacco,

  Hartelijk bedankt voor de hartverwarmende steun na het overlijden tot en met de begrafenis van mijn moeder. Vanaf het eerste contact (telefoontje midden in de nacht) was het meteen vertrouwd. Het eerste gesprek verliep zeer ontspannen; geen checklist, maar een echt gesprek met de familie. Binnen no time voelde je ons aan en gaf vrijblijvende en rake adviezen. Je hielp ook bij onze kaart met eigen foto’s en aparte tekst, waardoor het een prachtige kaart werd. We kregen hier veel positieve reacties op. Daarna konden we je regelmatig bellen en hadden we zelfs nog een last minute aanpassing op de kaart, die je perfect door voerde. Je lette ook op de kleine dingen, bijvoorbeeld de muziek die je draaide bij ons laatste afscheid van onze moeder. Dit had je opgepikt uit onze gesprekken. Prachtig.
  Van het begin tot het eind hield je voortdurend de controle, hetgeen erg geruststellend was voor ons.
  Dankzij jou verliep de uitvaart precies zoals mijn moeder het gewild had; Heel erg stijlvol en met zeer veel respect.
  Ik kan Uitvaartzorg De Meer van harte aanbevelen!

  Antwoord
 196. Beste Jaap,

  Op deze manier willen wij jou en Jacco hartelijk bedanken voor de goede zorgen na het overlijden van onze vader en echtgenoot.
  Wat ons opviel was de enorme rust die je uitstraalt en de tijd die er steeds was voor ons.
  Ook jullie bereikbaarheid en de geruisloosheid waarop Jacco even dingen van je overnam toen Je tijdens een privébezoek een andere afspraak had zijn bijzonder te noemen. Het is heel prettig om je gesteund en geholpen te voelen op zulke moeilijke momenten.
  Overigens vonden we ook jullie locatie helemaal goed.
  De uitvaart zelf was helemaal zoals we het wilden, het was echt een mooi afscheid.
  Kortom, wij zijn bijzonder tevreden en vinden jullie een topteam!

  Antwoord
 197. Lieve Jaap en Jacco,

  Vandaag is het een jaar geleden dat ik jullie belde om het overlijden van mijn moeder te melden.
  Wat was het fijn om alles met 2 vertrouwde mensen te regelen, die alle tijd en moeite namen om het een mooi afscheid te maken.

  Het contact, de uitgeleide en de uitvaart heeft ons allemaal warme herinneringen gegeven.

  Nogmaals bedankt.

  Dikke knuffel

  Yvonne

  Antwoord
 198. Na het overlijden van mijn moeder hebben wij Uitvaartzorg De Meer in de arm genomen. Een hele persoonlijke organisatie die ons volledig ontzorgd heeft, overal tot in de kleinste details over na heeft gedacht en zeer betrokken en persoonlijk alles voor ons regelde, zonder zichzelf op te leggen. 24-7 bereikbaar en altijd denken in hoe iets wel kan.
  Dank jullie wel voor deze geweldige reis voor mijn moeder (en mijn vader).

  Antwoord
 199. Allereerst was het ontzettend fijn dat we bij Jacco op zeer korte termijn terecht konden om in het ziekenhuis nog net op tijd een afspraak in te plannen om de uitvaartwensen van mijn vrouw gezamenlijk vast te leggen. Helaas is mijn vrouw, Ellie, na een zeer kort ziekbed op 13 februari 2020 overleden.

  De rust waarmee zaken rondom de uitvaart door uitvaartzorg de Meer werden afgehandeld: het vooraf doornemen van de uitvaart, het regelen van de kaarten, het doorlopen van de factuur (alleszins redelijk qua prijs) en het persoonlijk contact. Alles was tot in de puntjes verzorgt!! Ook was het fijn om te ervaren hoe Jacco anticipeerde waar nodig. Er komt op zo’n moment immers heel veel op je af. Het heeft mijn vrouw voor haar overlijden rust gebracht en mij kracht gegeven op momenten dat ik deze hard kon gebruiken. Het was een waardig afscheid, waar wij, de familie en nabestaanden nog lang aan terug zullen denken.

  Tevens gaat mijn dank uit naar alle dienstdoende medewerkers van uitvaartcentrum Nieuw-Vennep voor de zeer professionele begeleiding tijdens de uitvaart. Dank Jacco, dank.

  Antwoord
 200. Beste Jaap,

  Het overlijden van Marcel was geen donderslag bij heldere hemel, maar wel veel te snel. We hadden eigenlijk vooraf nog helemaal geen contact gehad, maar na het eerste telefoongesprek voelde het goed. Wij zijn via via bij jullie terecht gekomen voor de uitvaartzorg en daar zijn wij nog steeds dankbaar voor. Toen je de laatste keer bij ons thuis was, heb ik het al gezegd, maar ik wil het nogmaals benadrukken. Mocht ik ooit weer uitvaartzorg nodig hebben, dan heb ik niemand liever aan mijn zijde dan jou (of Jacco, die waarschijnlijk net zo betrokken is als jij, maar die ken ik nog niet). Ook gaf ik aan dat het vreemd voelt om iemand die ons in onze meest verdrietige periode gesteund heeft bij alle beslissingen die genomen moesten worden, vervolgens nooit meer te zien. Nogmaals dank, ook namens de kinderen voor alles wat je voor Marcel en voor ons gedaan hebt, waardoor wij, ondanks al het verdriet, op een mooi, waardevol en eigen afscheid kunnen terug kijken.

  Antwoord
 201. Na het overlijden van mijn vader in contact gekomen met Jaap en Jacco. Het contact was gelijk heel prettig en echt een steun in dit moeilijke moment waar je gelukkig niet elke dag mee te maken hebt. Alles was eigenlijk perfect geregeld en tot in details uitgewerkt. Van begin tot eind een heel goed gevoel overhouden aan de keus om voor deze uitvaart onderneming te kiezen.
  Jaap en Jacco nogmaals bedankt voor jullie hulp.

  Antwoord
 202. Na het toch nog plotselinge overlijden van mijn lieve echtgenote werd door één van mijn dochters Uitvaartzorg De Meer aanbevolen. De familie en ik hebben daar geen moment spijt van gehad. De begeleiding door Jacco was in één woord geweldig. Meedenkend en adviserend daar waar nodig, er kwam op dat moment al zoveel op ons af. Wat met name opviel was de betrokkenheid van Jacco. Zijn hulp was echt geweldig, en ook de nazorg is zo ontzettend goed. Niets is teveel. We zijn dan ook zo blij dat we voor dit bedrijf met hun zo persoonlijke benadering en hulp hebben gekozen, echt heel wat prettiger dan de soms wat onpersoonlijke benadering door de grote ondernemingen.
  Jacco, uit de grond van mijn hart, heel erg bedankt voor al je hulp in deze zo ontzettend moeilijke tijd na het grote verlies van de liefde van mijn leven.

  Antwoord
 203. Kort geleden hebben wij onze man, vader en opa moeten missen.
  Twee maanden geleden hadden wij met Jacco alles doorgenomen.
  Hij gaf ons vanaf het begin al een fijn gevoel. En toen de tijd daar was liep het allemaal naar wens.

  We wilden alles thuis doen. Het opbaren en de verzorging er omheen.
  Het opstellen van de rouwkaart, het regelen van de steen en ook nog extra tips voor ons familiegraf.
  Alles tot in de puntjes geregeld en meegedacht.

  Nu alles achter de rug is word je niet alleen gelaten.
  Het contact is er nog, hoe fijn is dat.

  Jacco en Jaap we hopen dat jullie vele families na het verlies van een dierbare met net zo’n fijn gevoel achter kunnen laten.
  Nogmaals hartstikke bedankt!

  Marja en Alex ten Broek.

  Antwoord
 204. Beste Jaap,

  Bedankt voor het perfect verzorgen van de uitvaart van mijn partner. Mijn buurman maakte mij op jou attent en toen ik met de mensen van de kerk belde en zij ook beaamden dat ik bij jullie moest zijn, gaf dat de doorslag om Uitvaartzorg De Meer te bellen.
  In alle rust heb je mij en de broers & schoonzussen van Jan geholpen om zijn uitvaart op een zeer waardige manier vorm te geven. Ik kreeg bij jullie ook alle gelegenheid om rustig bij mijn partner te kunnen zijn. “Neem de tijd” zei je dikwijls. Wat mij het meest is bijgebleven is dat jullie dragers hem op hun schouders naar het graf hebben gedragen tijdens het luiden van de kerkklok. Ik ben ‘blij’ dat ik voor een kleine uitvaartonderneming heb gekozen en kan iedereen die een betrokken uitvaartverzorger zoekt Jaap aanraden. Nogmaals dank voor alle goede zorgen.

  Dick de Groot

  Antwoord
 205. Beste Jacco,

  Wat zijn wij blij geweest met jouw begeleiding, hulp en alles wat je voor ons hebt gedaan. Onze vader was ziek, maar uiteindelijk toch wel een beetje plotseling overleden. Toen we jou belden was je snel bij ons. Je nam de tijd voor ons verdriet, hoorde onze verhalen aan, beantwoorde al onze vragen en nam rustig de tijd voor ons. We hadden met zijn allen meteen een goed vertrouwd gevoel bij je.

  Een zeer professionele en behulpzame man ben je. We zijn heel blij dat we er samen met jou voor hebben kunnen zorgen dat we onze vader een prachtig afscheid hebben kunnen geven!
  We zijn je ontzettend dankbaar en hadden het niet beter kunnen wensen.

  Bedankt dat je er voor ons was!
  Lieve groetjes de fam. Hasselman

  Antwoord
 206. Beste Jaap en Jacco,

  Afgelopen 29 december overleed mijn vader. Daarvoor hadden we gelukkig al contact gehad met elkaar, wat erg prettig aanvoelde en vertrouwd. Na het overlijden kwamen jullie meteen in actie om jullie draaiboek tot in de puntjes uit te voeren. Ik kan alleen maar mijn complimenten geven over jullie manier van werken. Daarom nogmaals BEDANKT, namens de gehele Fam Weij 👌🏻.

  Beste Jacco, Nogmaals hartelijk dank voor de goede verzorging van de gehele uitvaart van mijn man Jac.
  Dit is zeker voor ons een fijne steun geweest. Je bent een fijn persoon die mij rust gaf. Met vriendelijke groet, Nora Weij

  Antwoord
 207. Beste Jaap,

  Enorm bedankt voor jouw professionele en betrokken regie omtrent de gehele organisatie en leiding van de Uitvaart van mijn moeder!
  Ik kijk bijzonder tevreden terug naar alles en we hadden ons geen betere Uitvaartleider kunnen wensen dan jou !!!
  Je ging met een ieder van ons (4 verschillende persoonlijkheden) respectvol en integer om, af en toe even sparren met elkaar maar dat was goed… Nogmaals een bijzonder GROOT compliment.

  Hartelijke groet, Menno Bouman

  Antwoord
 208. Toen wij als familie vorige week na een plotseling overlijden van mijn vader, Jacco ontmoetten, voelde het direct vertrouwd. Dankzij zijn betrokkenheid en professionaliteit konden we snel en goed de vele zaken die geregeld moesten worden afhandelen. Jacco dacht daarin ontzettend goed met ons mee (ook in financieel opzicht) en hij gaf ons vertrouwen. De dag van de uitvaart en de periode ervoor was Jacco voor ons een baken, een adviseur, een vertrouweling, een maatje, een man met een enorm inlevingsvermogen, humor en zeer deskundig. Mocht u op zoek zijn naar een goede uitvaartverzorger, dan bent u bij Jacco van Uitvaartzorg De Meer precies goed. Hij neemt in het gehele proces (the rollercoaster waar je bij een plotseling overlijden in terecht komt) ‘de zorg’ en organisatie over, en geeft steun en kracht aan de nabestaanden en naaste familie. En dat is hetgeen je in die periode heel hard nodig hebt. Nil est’; in het latijn, of te wel onze dank is groot Jacco!

  Antwoord
 209. Beste Jacco,

  Gaarne wil ik je namens mijn gehele familie zeer veel dank zeggen voor de wijze waarop je van het begin tot het eind de uitvaart van mijn moeder hebt verzorgd. Warm en medelevend, maar ook in alle facetten eerlijk en oprecht, zijn de juiste woorden.
  Je hebt er voor ons een speciale dag van gemaakt die wij allen in het hart hebben gesloten en nimmer zullen vergeten.
  In voorkomende gevallen zullen we jullie zeker aanraden.

  Nogmaals dank en een vriendelijke groet,

  Ton op ’t Hof jr.

  Antwoord
 210. Ik ben diep getroffen door de manier waarop U een familielid van mij hebt begeleid van het overlijden tot haar laatste afscheid. Alles was tot in de puntjes en met veel respekt geregeld.
  Vanaf het moment van haar overlijden hebt U ook mij betrokken bij haar laatste gang. Dit heeft ontzettend geholpen
  het verdriet op een goede manier een plaatsje te geven. Ik mocht haar begeleiden naar de auto, de deur sluiten en het moment van wegrijden, stapvoets en met U voor de auto lopend heeft veel voor mij betekend . De dag van de crematie werd iedereen op zeer passende wijze ontvangen en alles was perfekt georganiseerd tot het allerlaatste moment..
  Zelfs daarna, in de koffiekamer was er nog tijd voor een gesprek. In een woord…geweldig…
  Zeker in deze tijd waarop onlangs de uitvaartbranche zeer negatief in het nieuws gekomen is, vind ik het zeer op zijn plaats om U een groot compliment te geven voor Uw manier van begeleiden.

  Antwoord
 211. Wat was het een mooi afscheid van onze dochter/moeder, zij was pas 47 jaar en wat zijn we hierin gesteund door U beiden.
  Niets was teveel en alles in overleg. Het is niet makkelijk, maar volgens mij zijn jullie ervoor in de wieg gelegd. Zoveel respect voor de overledene en altijd een troostend woord voor ons. Wij zullen altijd aan jullie denken, doordat jullie het zo mooi hebben gedaan is ons rouwen op een mooie manier begonnen. Dank jullie wel.

  Antwoord
 212. Lieve Jacco,

  Je hebt mam tijdens het verlies van haar levenspartner enorm bijgestaan, met jouw warmte en fijne intense begeleiding.
  Hierdoor was het voor haar en voor de naaste familie draaglijk.

  Door jouw persoonlijke, prettige en liefdevolle steun was het voor ons allen een intense week van verbondenheid, tranen en een mooie lach.

  In deze week hebben wij een mooie band met je opgebouwd, dit gaf ons het gevoel dat je bij onze familie hoorde.

  Nogmaals bedankt namens mam en ons vieren voor het prachtige afscheid.

  Antwoord
 213. We zijn ontzettend blij met de keuze voor de Meer uitvaartbegeleiders. Met Jacco voelde wij ons meteen vertrouwd. Voelde dat we op hem, in deze moeilijke periode, konden leunen. Zorgzaam, goed aanvoelend wat nodig was, alle tijd nemend, zorgdragend voor de familieleden en heel goed bereikbaar. Dankzij hem hebben wij mooi en waardig afscheid genomen van onze moeder, werkelijk uitstekend.

  Antwoord
 214. Jacco heeft ons heel erg fijn geholpen bij het vooraf bespreken van alle wensen, van mijn schoonmoeder. Zij en wij werden daarin gehoord en Jacco heeft hier alle tijd voor genomen. Na het overlijden van mijn schoonmoeder, waren Jacco en Jaap zeer snel aanwezig en was het fijn alles al geregeld te hebben, zodat we op dat moment konden gaan rouwen ipv regelen. Wat was het fijn om deze week Jacco te hebben als steunpilaar. Tijdens de uitvaart had hij een zelfde kleur pak aan als mijn man, (vooraf besproken, want wat humor ging hij zeker niet uit de weg, in positieve zin). Hij vond het jammer dat mijn man niet aangegeven had dat hij ook Happy socks zou gaan dragen, want dan had hij die ook aan kunnen trekken. Jacco had een persoonlijk woordje geschreven voor tijdens de uitvaart, heel fijn dat hij hier de tijd voor heeft genomen. Wij hebben het contact met hem als zeer prettig ervaren en zullen hem aan iedereen aanbevelen. Ondanks de verdrietige tijd, hebben we ook een hele mooie en fijne tijd gehad, dankzij Jacco! Bedankt nogmaals!

  Antwoord
 215. Op 24 september j.l. is mijn zus Lies overleden. Voor de uitvaart en de voorbereidingen daar naar toe heeft Jacco van uitvaartcentrum De Meer de familie begeleid en ondersteund. Dit heeft hij op een professionele wijze gedaan. Mede dank zijn hulp kunnen wij terug kijken op een mooi afscheid.

  Antwoord
 216. Lieve Jaap (mogen we dat zeggen?)

  Bedankt! Dit zou eigenlijk met hoofdletters moeten, want wat hebben wij er, met jouw hulp, een mooi afscheid van kunnen maken.
  Je kwam bij ons binnen toen we op ons kwetsbaarst waren maar deed dat met zoveel rust en kalmte dat het meteen goed was.
  Mede door jou heeft Riet nog veel zelf kunnen beslissen wat voor ons veel onzekerheden heeft weg genomen. Je hebt ons bij de hand genomen en geleid waardoor wij de tijd hebben gehad om goed afscheid te nemen van Riet.
  Steeds als we je bedankte zei je, ‘Doe dat maar na donderdag!’ Nou Jaap bij deze, BEDANKT!

  Heel veel liefs en dankbaarheid,
  Nico, Klaas, Miriam en Kasper.

  Antwoord
 217. We hadden een klik met Jaap vanaf het moment dat hij voor het eerste overleg binnenkwam na het overlijden van mijn moeder.
  Zeer persoonlijk, hartelijk, wanneer nodig serieus en deskundig en waar het kon ook een kwinkslag.
  Er werden goede adviezen en tips gegeven, zeker op de punten waar je zelf (gelukkig) niet veel ervaring mee hebt.
  We hebben de week tot de crematie als zeer mooi en prettig ervaren, zeker ook door het dagelijks overleg en bezoek van Jaap.
  Ook zijn collega Jacco droeg zijn positieve steentje bij waar nodig.
  Door de kleine organisatie zijn er korte lijnen en leer je elkaar dus best goed kennen.
  Al met al het aanbevelen waard, echt zeer goed!

  Antwoord
 218. Wat er op mijn dochter afkwam na het plotseling overlijden van mijn schoonzoon, is niet te beschrijven. Pijn, paniek en het regelen van zoveel dingen in korte tijd. Alleen al door Jacco’s aanwezigheid werd eea een beetje overzichtelijk voor mijn dochter. Naast de professionele aanpak als uitvaartverzorger was Jacco voor ons een houvast in deze emotionele tijd.

  groet,
  Betty

  Antwoord
 219. Nogmaals enorm bedankt voor het perfect voorbereiden en realiseren van mijn vaders bijzondere duinwachter/buiten-uitvaart. Ik heb me echt door jullie (Jaap) gesteund gevoeld. Veel zorgvuldigheid en empathie. Uitstekende begeleiding.
  Alles was maatwerk: het ontwerp van de kaart, de kist, de catering, de locatie. Ik hoor van alle mensen die aanwezig zijn geweest dat ze nog nooit zo’n bijzondere uitvaart hebben mee gemaakt en hoezeer dit eer deed aan mijn vader.
  Ook is me meermalen gevraagd welke uitvaartonderneming dit was: “Die wil ik ook! “, klonk het dan.
  Het gemis blijft, maar deze mooie passende afsluiting helpt zeker bij de verwerking.

  Antwoord
 220. Jacco, bedankt voor de goede zorg. Jullie hebben ons perfect geholpen. Wat een professionaliteit in combinatie met perfectie en warmte. In een trieste week stonden jullie naast ons, zo mooi, alle tijd ruimte advies en leiderschap. Precies wat nodig is in een situatie waar geen handleiding voor bestaat. Mensen die mensen snappen, uniek. Jacco, Jaap en Monica dank voor wat jullie voor ons hebben gedaan!

  Antwoord
 221. Uitvaartzorg De Meer, echt veel waardering voor jullie dankbare beroep.
  Januari 2018 kennis gemaakt met Jacco, nadat bekend was dat mijn vrouw niet meer beter zou worden.
  Jacco en mijn vrouw waren bekenden van elkaar en ex collega`s.
  Na een goed gesprek bij ons thuis, met best veel emotie maar ook met een glimlach, komt er dan toch een mooi resultaat uit. Met veel meedenken en tips van Jacco de juiste besluiten kunnen nemen.
  Het al regelen voordat het mis gaat, is wel vreemd maar de woorden van Jacco ‘dat als het mis gaat’ het meest pijnlijke al op papier staat en dat wel de wens is van de overledene.
  Helaas was 6 augustus de crematie van mijn vrouw en heeft Jacco echt zijn best gedaan om haar een mooi afscheid te geven en de mensen om ons heen te steunen.
  Stel gewoon je vragen en hulp, niets is teveel, om het tot in de puntjes te regelen.
  Steun en vertrouwen is niet zomaar een spreuk, maar ook echt gemeend.
  Nogmaals bedankt voor deze mooie uitvaart en steun Jacco.

  Antwoord
 222. Beste Jacco,
  Afgelopen vrijdag hebben wij de uitvaart gehad van onze (schoon-)moeder en oma. Vorige week maandag ontmoetten we jou voor de eerste keer, waarbij je ons verder begeleidde in de keuzes die wij moesten maken. De manier waarop jij de begeleiding hebt verzorgd tijdens deze moeilijke periode was warm en ook professioneel. Je wist met een gepaste afstand een mooi afscheid neer te zetten, waarbij ook plaats was voor respectvolle humor en luchtigheid. De tijd die je neemt om alles uit te leggen, de familie (en overledene) te leren kennen en de servicegerichtheid maken dat wij met een erg goed gevoel op alles terugkijken. Hartelijk dank en je telefoonnummer staat opgeslagen – je weet immers nooit…
  Dank en groet.

  Antwoord
 223. Wij zijn bijzonder content met hoe Jacco de uitvaart van onze moeder heeft verzorgd. Prachtige bloemen van prima kwaliteit. Reuze stroopwafels, die echt enorm waren. Wij waren totaal ontzorgd; we hoefden nergens om te denken.

  Jacco heel erg bedankt. Door jouw inzet is deze moeilijke dag een stuk gemakkelijker geworden.

  Fam Bulk

  Antwoord
 224. Ik wil Jaap nogmaals enorm bedanken voor alles wat hij voor ons heeft gedaan.
  Via een goede kennis kwamen wij in contact na het overlijden van mijn oom, de broer van mijn moeder.
  Na een telefoontje stonden Jaap en Erna binnen een uur in het verzorgingstehuis waar mijn oom de laatste maanden van zijn leven verbleef.
  Ik mocht helpen om mijn oom te wassen en aan te kleden, wat een waardevolle ervaring is dat zeg!
  Dat heeft mij nog duidelijker gemaakt dat ik het vak als uitvaartverzorger heel erg mooi vind en dus ook alles op alles ga zetten om daar werk in te vinden en te gaan studeren.
  Alles liep op rolletjes en werd heel snel en mooi geregeld.
  Alles in overleg en precies zoals wij het wilden.
  Een hele mooie kaart, een foto die Jaap had gemaakt van de rouwauto bij het ouderlijk huis van mijn oom, een bloemstuk met een shovel erop. [mijn oom was de beste machinist, vroeger]
  De rust die Jaap uitstraalde en overbracht op ons allemaal, helemaal geweldig.
  Mijn ouders zijn ook niet meer de jongste en ik weet zeker dat als zij komen te overlijden, wij weer Jaap bellen.
  Nogmaals, hartelijk bedankt voor alles!

  Antwoord
 225. Wat moet ik nog zeggen na dat ik op de website van Uitvaartzorg De Meer ging kijken na dat ik het eindgesprek met Jacco had gehad twee weken na de crematie.
  Al de lieve woorden van al die mensen die een reactie hebben geschreven, zijn gewoon waar.
  Woorden als liefdevol, zorgzaam, alles uit handen nemen noem maar op, een goed afscheid, mooi, respectvol en nog zo veel meer. Een meneer geeft de heren een tien, ik wil er wel een elf van maken.
  Jacco kwam bij ons thuis op zondagmiddag om 18.00 uur en nam alle tijd voor uitleg aan de kinderen van wat er moest gebeuren en hoe wij het wilden.
  Na 2 uur hoorde hij al een beetje bij ons en na twee dagen gingen we van hem houden.
  Het afscheid was voor ons mooi en precies zoals wij het wilden, het vieren van het leven.
  Nog even niet te vergeten de zorg om mijn twee kleindochters van 6 en 4 jaar oud.
  Ze kregen hartjes om in te kleuren en op de kist te plakken, ook een boekje voor de kleintjes over het verlies van opa.
  Op de crematie was er alle ruimte voor ze om hun liedje “Mijn opa, mijn opa”( uit ja zuster nee zuster) te zingen.
  Jacco was zo enthousiast dat hij de kleintjes het tot driemaal heeft laten zingen en daarna de ballonnen op gelaten voor opa, wat voor hun een mooi en ongedwongen afscheid is geworden.
  Ik zelf heb Jaap drie jaar geleden de uitvaart van een vriendin zien begeleiden en zijn manier van aanpak sprak mij heel erg aan.
  Altijd onthouden, wat als een uitvaartbegeleider nodig heb, dan bel ik hem op.
  Ik heb er geen seconde spijt van gehad. Lieve heren ga zo door.
  Met heel veel dank en lieve groet Margreet.

  Antwoord
 226. Mijn dochters en ik zijn zeer geroerd door de manier waarop de zorg rondom de uitvaart van mijn man is uitgevoerd. Vanaf het eerste kennismakingsmoment voelde het contact goed. Op een warme, vakkundige wijze zijn wij ontzorgd en hebben we de week na het overlijden constant de ondersteuning van Jaap gevoeld. Hij heeft ons het gevoel gegeven dat wij in deze week centraal stonden. Er is met ons meegedacht in oplossingen en in de totale vormgeving. Jaap was op een prettige manier zichtbaar onzichtbaar. Door Uitvaartzorg De Meer hebben wij ons in de week voor de crematie volledig kunnen richten op ons verwerkingsproces en de daarbij horende emoties zonder zorgen te hoeven hebben over praktische zaken. Een onderscheidende uitvaartonderneming waar wij oprechte empathie binnen een professionele houding hebben ervaren. Dit is een onderneming die ik iedereen in deze droevige omstandigheden van harte aanbeveel.

  Antwoord
 227. Lieve Jacco, wat heb je ons ontzettend goed terzijde gestaan vanaf maandag 1 juli tot vandaag, 8 juli 2019. We kwamen bij De Meer terecht vanwege de positieve opmerkingen van een verpleegkundige uit ma’s verzorgingshuis, die letterlijk zei “Je zou er bijna vrienden aan overhouden..” En werkelijk, sinds afgelopen week snappen wij daar álles van ! Het ‘ontzorgen’ het duidelijk in kaart brengen wat de juiste volgorde van regelen was, het duidelijk aangeven van gevolgen voor de kostprijs bij alles wat we ons afvroegen (als je het zó doet, dan scheelt dat hier-en hierdoor…) het ´s avonds tot laat rustig de tijd nemen en tóch al tijdig in de volgende morgen weer bereikbaar zijn voor het vervolg…. de práchtige manier waarop ma uiteindelijk was opgebaard, zó´n verschil met hoe wij haar de avond tevoren achterlieten op haar sterfbed.. Maar ook de korte tussendoor – contactjes gedurende de week. Hoe je een verre vriend die jou belde omdat hij pa´s nummer niet had hielp bijvoorbeeld. Niets was teveel. Heel hartelijk dank! Ik weet zeker, als we ooit voor onze pa hetzelfde moeten regelen, dan zullen we als eerste aan jullie denken !!

  Antwoord
 228. Lieve Jacco en Jaap,

  Wat fijn dat jullie ons door deze zware tijd hebben heen geholpen! Bij de eerste ontmoeting voelde ik gelijk een klik en door de dagen heen werd die klik alleen maar sterker! Alles was mogelijk en niets was teveel. Ik heb echt onwijs veel steun aan jullie gehad!
  Bedankt daarvoor!

  Liefs, Priyanka

  Antwoord
 229. Uitvaartzorg De Meer heeft de uitvaart van onze moeder en oma op een heel bijzondere manier verzorgd en begeleid.
  Wij voelden ons door deze handelwijze enorm gesteund en werd de uitvaart een zeer waardig afscheid voor ons.
  Wij zijn zeer tevreden.

  G.C. Trap-Jongkind

  Antwoord
 230. Jacco en Jaap hebben zich heel goed kunnen verplaatsen in onze ideeën over het afscheid van onze broer.
  In het overleg met ons waren ze liefdevol, attent maar ook praktisch.
  Flexibiliteit, rust en overzicht horen uiteraard bij hun taak, maar hun creativiteit heeft de plechtigheid nog intenser gemaakt.
  We waren erg onder de indruk van hun aanpak, hartelijk dank!

  Antwoord
 231. Best Jacco en Jaap,
  Een bijzonder verzorgde uitvaart van mijn moeder.
  Groot respect en dank voor jullie service en persoonlijke aandacht als uitvaartverzorgers.
  Met recht een steun in de ‘rug’ en wederzijds vertrouwen.
  Aan elk detail werd gedacht en vooraf besproken.
  Vol Lof, Wim Poortvliet namens de familie

  Antwoord
 232. Beste Jaap en Jacco,

  Jullie begeleiding na het overlijden van onze moeder en schoonmoeder hebben wij als zeer bijzonder ervaren.
  Jullie persoonlijke aanpak heeft ervoor gezorgd dat haar wensen ingewilligd konden worden.
  Na haar overlijden in het ziekenhuis, hebben jullie haar opgehaald en bij jullie goed verzorgd.
  Zo wilde zij graag thuis opgebaard worden. Bij haar thuiskomst hebben jullie ons de gelegenheid gegeven om haar zelf naar binnen te dragen. En op de dag van de crematie lieten jullie ons haar zelf haar huis uit dragen.
  Op Zorgvlied hebben wij haar zelf mogen begeleiden naar het Crematorion.
  Ook het dagelijkse contact wat ik heb gehad met Jaap zal mij bijblijven, behalve dat hij kwam om te kijken hoe het met onze moeder was, kreeg ik ook persoonlijke aandacht.
  En ook de nazorg heb ik als prettig ervaren.

  Alle dank en vriendelijke groet.

  Antwoord
 233. Een zeer mooie afsluiting van het overlijden van mijn broer zwager en oom.
  Proficiat Jacco en Jaap.

  Antwoord
 234. Al tijdens ons eerste gesprek met Jaap was er volledig vertrouwen dat het afscheid van onze moeder bij hem en Uitvaartzorg De Meer in de goede handen was. Jaap luistert niet alleen, maar begrijpt ook wat wordt gezegd en vervult zijn rol met hoofd én hart, met het juiste gevoel op de juiste momenten en met oog voor detail. Alles waar jullie onderneming voor staat maak je meer dan waar.
  Wij hadden ons geen mooier afscheid kunnen wensen. Heel hartelijk dank voor alles.

  Antwoord
 235. Jaap en Jacco hebben de uitvaart van onze moeder verzorgd.
  Onze moeder is overleden in De Horizon in Hoofddorp.

  Vanaf het eerste moment ging de gehele verzorging heel prettig, duidelijk en in goed onderling overleg.
  Geen gladde (verkoop) praatjes maar alle ruimte om de hele uitvaart zo te verzorgen zoals wij het graag willen, wij mochten inbrengen wat wij graag wilden.
  Bij het maken van de rouwkaart was al duidelijk dat Jaap goed geluisterd had naar onze wensen en voorkeuren, binnen korte tijd was het ontwerp en de tekst helemaal naar onze zin!
  Betrokken en kundig en respectvol is de begeleiding van de nabestaanden maar ook de verzorging van de overledene. Elke dag nam Jaap contact met ons op hoe laat het schikt om even bij onze moeder te kijken, alles in goed overleg.

  Ook kregen wij alle ruimte en ondersteuning om zelf de locatie voor de condoleance te regelen, het bloemstuk op de mand te laten maken en de kerkdienst te organiseren.

  De dag van de uitvaart verliep perfect! De begeleiding van Jaap en Jacco was tot in de puntjes goed geregeld, geen gehaast maar rustig en respectvol. De hele dag.

  Zelfs de nazorg is zeer netjes geregeld.

  Wij kijken met een goed gevoel terug op een perfect verzorgde uitvaart!

  Dank jullie wel.

  Antwoord
 236. Wat een fijne, attente en liefdevolle benadering van je Jaap! In de zware periode rondom het afscheid van mijn zwager was jij ons anker. Respectvol en vol aandacht trad je iedereen tegemoet en wist je ieders mening te respecteren en het geheel in goede banen te leiden. Heel veel dank daarvoor! Lieke

  Antwoord
 237. Beste Jaap en Jacco,

  Wij hebben bij het overlijden van onze moeder voor jullie gekozen omdat wij twee keer bij een crematie zijn geweest die door jullie was verzorgd en als heel prettig hebben ervaren.
  Onze moeder is in Eijkenhove overleden en alles was fantastisch geregeld.
  Jaap kwam iedere dag controleren of alles in orde was daar en dit werd ook door de verzorging van Eijkenhove als prettig ervaren.
  We konden je altijd appen of bellen en kregen zeer snel antwoord op al onze vragen.
  Jullie gaven ons alle ruimte, nuttige en mooie tips en dachten overal aan.
  Mede door jullie inzet kunnen wij terugkijken op een fantastisch afscheid van onze moeder!
  Nogmaals dank namens de hele familie.

  Antwoord
 238. Jacco en Jaap, jullie zijn geweldig. In een zware periode van mijn leven waren jullie er voor ons. Ook had Jacco het zo geregeld dat onze kleinzoon, die op huwelijksreis was, toch nog afscheid van zijn opa kon nemen. De volle kerk en de aula van Westgaarde waren een steun voor ons. Jullie dachten voor ons want ik kon het niet op dat moment. Van mij krijgen jullie een dikke tien. Bedankt voor de geweldige ondersteuning ook namens de kinderen.

  Antwoord
 239. Bedankt Jacco!

  Ik had geen ervaring met een crematie maar de wijze waarop Uitvaartzorg De Meer alles heeft verzorgd is onbeschrijfelijk. Heel persoonlijk, met veel aandacht en liefde. Het is een moeilijke tijd waar van alles op je afkomt; verdriet, boosheid, verwardheid noem maar op. Het is dan heel fijn als je iemand in vertrouwen kan nemen die je troost maar ook de zaken goed voor je kan regelen. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik (en mijn overleden moeder) heel erg blij en tevreden zijn over de prachtige uitvaart die in een ongedwongen en persoonlijke sfeer plaatsvond. Afscheid nemen is ontzettend moeilijk en heel belangrijk om dat goed te doen zodat je met een tevreden gevoel er op terug kan kijken. Dat is gelukt door de bijzonder persoonlijke benadering van Jacco met veel gevoel en geduld. Ik had het niet beter kunnen doen. Bij Uitvaartzorg De Meer ben je geen nummer maar wordt je met liefde, aandacht en vakmanschap begeleid. Dank Jacco en Jaap.

  Antwoord
 240. Beste Jaap,

  Ik wil je hierbij namens de familie hartelijk danken voor het waardige afscheid van mijn vader. Door je rustige, betrokken, zorgvuldige en pro-actieve manier van handelen heb je ons op vele manieren ontzorgd en kregen wij uiteindelijk een prachtig afscheidsbijeenkomst met mijn vaders geliefde mannenkoor in de kerk in Aalsmeer met hierna een intiem afscheid in het Crematorium. Alles overziende was de gehele uitvaart perfect georganiseerd. Dit geeft zonder meer een goed gevoel om op terug zien.

  Antwoord
 241. Beste Jaap en Jacco,

  Wij willen jullie hartelijk danken voor jullie niet aflatende hulp bij het vormgeven van een waardig afscheid. Jullie schiepen orde en rust in de totale chaos zo vlak voor de Kerst. De goede begeleiding van jullie kant gaf ons een goed gevoel, waardoor het afscheid tot een dierbare herinnering zal worden. Hartelijk dank dat jullie beiden zo fijn mee dachten en zulke goede symbolische suggesties aandroegen.

  Cora, Jantine en Mariëtte Brouwers

  Antwoord
 242. Beste Jacco en Jaap,

  Ik wil jullie bedanken voor de mooi en goed verzorgde uitvaart die jullie hebben geregeld voor mijn vrouw.
  Alles was tot in de puntjes goed georganiseerd. Ondanks het verdriet kijken de kinderen en ik terug op een mooie en bijzondere dag waar we een fijn en warm gevoel bij krijgen.

  Vriendelijke groet,

  Paul W.

  Antwoord
 243. Henny en Kors van Beem
  Namens Fam. C. Kraak-Flipse 20-11-2018

  Zeer verzorgde uitvaart met veel aandacht voor details, zo dat er niets vergeten word.
  Neemt veel zorg uit handen in moeilijke omstandigheden.

  Antwoord
 244. Beste Jacco en Jaap,

  De door jullie verzorgde uitvaart van mijn vader kent geen verbeterpunten. Al pratende kwamen jullie steeds met mooie en originele ideeën. Het uitzwaaien met lichtende telefoons, het gebruik van ons familiewapen op kaarten en advertentie, vader die afscheid van ons neemt en ga zo maar door. Elk detail werd benoemd en door jullie ingevuld. Jullie grote kracht zit ook in het omgaan met veranderingen, dit ging ogenschijnlijk moeiteloos en creatief. Een perfecte uitvaart klinkt een beetje raar en als beoordeling een 10 geven ook maar jullie hebben vakwerk geleverd #jekunthetmaareenkeergoeddoen, bedankt!

  Antwoord
 245. Beste, Jacco

  Wij zijn bijzonder tevreden over de fijne manier waarop je het allemaal vorm gaf. Het leek alsof ik je eigenlijk al jaren kende, het gaf een vertrouwd gevoel en ook vond ik het prettig dat je me het idee gaf dat niets teveel was en dat er van alles mogelijk was. Ook de gasten hadden bijna het gevoel alsof je bij de familie hoorde. Super bedankt!! Ik zal je zeker aanbevelen bij een ieder die voor deze toch moeilijke momenten komt te staan. Top!

  Antwoord
 246. Beste Jacco,

  Mede namens mijn moeder, de kinderen en kleinkinderen wilde ik jullie hartelijk danken voor de uitvaart van mijn vader Thomas. Wij kwamen met een wensenlijstje en een niet zo groot budget. Jij kwam met ideeën en oplossingen. Jacco, jij dacht echt aan alles! Het sluiten van de kist, de dienst en het uitzwaaien van mijn vader. Allemaal liefdevol en met respect. Precies dat wat ik mijn vader zo gun. Wij denken er allemaal met een warm gevoel aan terug.
  Dank daarvoor.

  Antwoord
 247. Beste Jacco en Jaap,

  Het is vandaag 5 maanden geleden dat onze moeder, na een kort ziekbed, is overleden. Wat was het een goed besluit om voor Uitvaartzorg De Meer te kiezen. De begeleiding door jullie, vanaf het moment dat onze moeder is overleden, is hartverwarmend. Wij willen jullie bedanken voor alle steun, betrokkenheid, warmte, ideeën en het tot stand komen van onze moeder haar laatste wensen. Wij hebben haar een mooi, liefdevol en waardig afscheid kunnen geven mede dankzij jullie. Wat een mooie en dierbare herinnering. Onze dank hiervoor.

  Lieve groetjes, Marjan en Yvonne

  Antwoord
 248. Beste Jacco en Jaap,

  Op 15 november j.l. is mijn moeder overleden en zij had vooraf al aangegeven dat jullie de begrafenis moesten begeleiden.
  Een begrafenis op haar verjaardag, bijzonder, daar hebben jullie door de adviezen en uitvoering een bijzondere dag van gemaakt.
  Persoonlijke begeleiding op een gepaste manier voor dat moment. Alles klopte tot in de details en voor ons toch mooi om op terug te kijken.
  Dit draagt zeker bij aan de verwerking van het verlies. Mijn moeder heeft dit goed aangegeven, bedankt!

  Antwoord
 249. Beste Jaap en Jacco,

  Het is alweer tien maanden geleden dat ons moeder overleed in de Meerwende. Wij willen jullie alsnog heel hartelijk bedanken voor het uitstekend regelen van de crematie. De kracht van jullie zit in jullie betrokkenheid, oprechte belangstelling, persoonlijke benadering en begeleiding. Er wordt goed meegedacht. Het was een zeer intensieve week, waarin wij praktisch dagelijks contact hadden met Jaap, die ons altijd geduldig te woord stond en ondanks alle drukte voelde je je geen nummer. Ook de nazorg was prima. Deze kleine uitvaartonderneming is dan ook zeer aan te bevelen, beter dan zo’n grote onpersoonlijke onderneming.

  Antwoord
 250. Beste Jacco en Jaap,

  Ben zo blij dat ik gekozen heb voor Uitvaartzorg De Meer na het toch wel plotseling overlijden van mijn man Hans Ruhe. Alle tijd werd genomen om samen met mijn zoon en schoondochter te praten over de dingen die we wilden en dat het allemaal niet zo stijf zou zijn, dat is eigenlijk allemaal vanzelf gegaan doordat Jacco echt de tijd nam om zich te verdiepen in onze verhalen van hoe Hans was als persoon, waar hij van hield enz. We hebben met zijn allen een kaart gemaakt met een persoonlijke tint door een foto van zijn hobby op de kaart te zetten, prachtig is het geworden! Het is ook heel fijn dat ze zelf de kaarten drukken zodat alles zo snel mogelijk klaar is. Echt maatwerk, je bent hier geen nummer en er wordt niet op de klok gekeken. Alles is mogelijk bij Jacco en Jaap, daar kan zo’n groot bedrijf niet aan tippen! Oprecht bedankt Jacco, je hebt het zo mooi gedaan en alles ondanks de grote drukte in goede banen geleid, het was prachtig!

  Een lieve groet,
  Marianne Ruhe v Dijk

  Antwoord
 251. Beste Jacco,

  Namens ons allen wil ik jullie ontzettend bedanken voor de goede zorg en begeleiding na het overlijden van onze vader, Kees Biemans. Vanaf het eerste tot het laatste moment zijn jullie zeer betrokken geweest, hebben overal aan gedacht en hebben ons heel veel rompslomp, waar je op dat moment in het geheel niet mee bezig bent, uit handen genomen.
  Vooral jij, Jacco, bent ons een zeer grote steun geweest in de afgelopen periode. We zijn bijzonder blij dat we gekozen hebben voor Uitvaartzorg De Meer, we kunnen het alleen maar eens zijn met de eerdere reacties op de website: persoonlijk, warm, discreet, betrokken en adequaat. Wij zouden iedereen Uitvaartzorg De Meer willen aanbevelen, want dankzij jouw (jullie) inzet is het afscheid van onze vader een mooi afscheid geworden. Nogmaals dank je wel.

  Antwoord
 252. Beste Jacco en Jaap,

  Via deze weg willen wij jullie bedanken voor hoe jullie de uitvaart na het overlijden van mijn vader hebben geregeld. Het is alweer enige tijd geleden maar sommige zaken hebben tijd nodig. Wij kwamen in contact met Uitvaartvaartzorg De Meer en dat bleek voor ons de juiste te zijn. Meedenkend, warm en betrokken. Nogmaals heel hartelijk bedankt namens familie Goedhart-de Joode.

  Antwoord
 253. Na het overlijden van onze vader namen wij contact op met De Meer. Jaap heeft, samen met ons, de uitvaart verzorgd van onze vader die oorspronkelijk uit Hong Kong kwam. Ik zeg samen omdat het een hele fijne samenwerking was. We hebben er voor gezorgd dat het een prachtig afscheid werd waarbij zowel het oosten als het westen terugkwamen. Jaap luistert goed, denkt mee, komt met ideeën en oplossingen, is pro actief, en is oprecht geïnteresseerd naar de mens achter de overledene om er een mooie en passende uitvaart van te maken. Wij waren onder de indruk van zijn betrokkenheid en professionaliteit. Heel veel dank daarvoor.

  Antwoord
 254. Wij zijn enorm verrast door de vriendelijke en persoonlijke benadering door de medewerkers van uw uitvaartonderneming. Wij konden zelfs Jacco en Jaap zeggen waardoor er een persoonlijke band is ontstaan waardoor de gehele begrafenis omringd was middels een warm bad.
  Geweldig zoals jullie ons hebben begeleid en ons de vrijheid hebben gegeven.
  Wij raden ieder ander aan met jullie in de spreekwoordelijke zee te gaan.

  Antwoord
 255. De uitvaartzorg van mijn onlangs overleden moeder is meer dan uitstekend geweest. Het eerste contact, de latere zorg en de uitvaartdienst is zeer naar wens verlopen. Veel dank voor het geheel !

  Antwoord
 256. “Ik heb een mooi leven gehad.”

  Dit waren de woorden van mijn vader, 4 maanden geleden, die hij zei toen hij hoorde dat hij onbehandelbare kanker had.
  Helaas hebben wij twee weken geleden afscheid moeten nemen van hem. Jacco heeft van tevoren met mijn ouders, zijn buren, gesproken over de mogelijkheden van de wensen omtrent de uitvaart van mijn vader. Van kist, het opbaren thuis, de condoleance op de geliefde plek in de schuur van mijn vader tot de afscheidsplechtigheid in het crematorium. Waar hij zorgde dat de door ons verzamelde foto’s getoond werden. De door mijn vader gekozen muziek werd gedraaid.
  Je doortastendheid, je medeleven en de verzorging rondom de condoleance en de uitvaart waren een warme deken. Mijn vader heeft een mooi leven gehad maar ook een heel mooi afscheid.

  Namens mijn moeder en Paula BEDANKT!
  Kitty

  Antwoord
 257. Beste Jaap,

  Wat een goeie keuze: Uitvaartzorg De Meer! Wij werden op jou en Jacco geattendeerd en jullie site deed de rest.

  Jouw betrokkenheid, duidelijkheid en integere begeleiding waren hartverwarmend. De kleinste dingen onthield je. Je wàs er, wanneer ook.

  De uitvaartdienst was in elk opzicht door jou heel goed verzorgd. Het ontstane vertrouwen vergemakkelijkte ook eigen persoonlijke inbreng voor de afscheidsdienst en door de samenwerking kon deze bijzonder worden.
  Een warme en dierbare herinnering.

  Dankjewel Jaap – en ook Jacco – voor veel.

  Hartelijke groet,
  Greet Sommer

  Antwoord
 258. Lieve Jacco en Jaap

  We hebben gekozen voor jullie en hebben daar geen spijt van. De uitvaart en de nazorg waren geweldig. Ondanks het verdriet zijn wij voor alles wat jullie voor ons gedaan hebben heel dankbaar. Liefs van Hans en Willemien Fiege van Dijk.

  Antwoord
 259. Lieve Jaap en Jacco,

  Wij, 3 jonge meiden, verloren 28 augustus onze lieve en nog veel te jonge vader. Mijn vader had jullie beide namen genoemd, omdat hij jullie al van een eerdere begrafenis kende en erg tevreden was over jullie.

  De avond dat onze vader overleed, kwamen jullie ’s avonds laat nog aan om onze vader zijn laatste zorg te geven. Jullie waren gelijk erg betrokken en vriendelijk.

  De dag erna kwam Jaap bij ons om alles voor de kaart te regelen. Wat fijn dat je zo met ons mee dacht! Ook de dagen erna kwam Jaap bij ons langs om van alles te bespreken en te regelen. Veel dingen die onszelf ontschoten, daar dacht Jaap wel aan. In elk detail werd er met ons meegedacht om de uitvaart van onze vader zo bijzonder en mooi mogelijk te maken.

  Het was mogelijk om onze vader op de vrachtwagen naar het crematorium te brengen en mijn vader zijn collega’s mijn vader te laten dragen. Allemaal dankzij alle hulp van Jaap!

  Alles was tot in de puntjes geregeld. Beter had het voor ons niet gekund!

  Wij zijn onwijs tevreden en kunnen dankzij Jaap en Jacco terugkijken op een hele mooie en bijzondere uitvaart van onze vader.

  Wij zijn jullie dankbaar voor alles!

  Met vriendelijke groet,
  Jacqueline, Samantha en Jolanda.

  Antwoord
 260. Beste Jaap,
  Hartverwarmend vonden we jouw uitmuntende begeleiding. Tot in de puntjes regelde je alles, je kwam thuis dingen halen, zette muziek voor ons om, gaf goede tips, ik had het je niet eens durven vragen, maar je regelde het “gewoon”. Kortom: de dienstverlening was echt heel goed en dat helpt me met een heel fijn gevoel terug te denken. Heel veel dank daarvoor!

  Antwoord
 261. Ondanks een kleine crematie (14 personen) hebben Jacco v.d. Laarse en Jaap v.d. Maarl hier iets moois van gemaakt.
  Zeer creatief en met een goed gevoel voor de situatie hebben zij snel en vakkundig, in een mooie kleine ruimte van crematorium en uitvaartcentrum Haarlemmermeer, een warm en intiem afscheid gerealiseerd.
  Complimenten!

  Antwoord
 262. Review voor uitvaartzorg de Meer.
  Hiermee wil ik graag Jacco van der Laarse van Uitvaartzorg De Meer bedanken voor de persoonlijke, integere en liefdevolle wijze waarop hij ons heeft begeleid na het overlijden van mijn lieve man en vader.

  Antwoord
 263. Beste Jacco,
  Mijn schoonvader was heel duidelijk, Jacco moest de begrafenis doen van zijn vrouw. Hij kende jou persoonlijk en ook had je de begrafenis gedaan van zijn schoonzus Rika.
  Het voelde vanaf het eerste moment aan alsof we je al heel lang kenden. De ruimte die we kregen om veel dingen zelf te doen, het luisteren en aandacht voor mijn schoonvader, het samen een plekje uitzoeken op de begraafplaats was in alle rust en met zorg.
  Heel duidelijk dacht je mee en gaf je advies. Je was open in wat kon ook in financieel opzicht.
  Het was ondanks het vele geregel toch mooie tijd.
  En je weet de wens van mijn schoonvader………
  Namens ons allen bedankt, en we zien je terug.

  Antwoord
 264. Gelukkig kan ik deze uitvaartzorg niet vergelijken met andere maar ik kan Uitvaartzorg De Meer zeker aanraden. Beide ondernemers staan dag en nacht voor u klaar voor vragen, problemen of gewoon een praatje. Bijzondere prettige mensen die de uitvaart van mijn vader glashelder en perfect hebben laten verlopen.

  Antwoord
 265. Naar aanleiding van het overlijden van onze beider schoonvader schrijf ik dit stukje.
  Jacco van Uitvaartzorg De Meer is ons aanbevolen en deze heeft samen met zijn collega de crematieplechtigheid naar alle tevredenheid uitgevoerd. Erg fijn dat mijn zwager en ik al enige tijd geleden samen met Jacco deze plechtigheid hebben vastgelegd zodat het ons als familie tijdens dit verlies geen zorgen meer gaf. Zo hebben wij een aantal specifieke wensen kunnen vast leggen en zo onze schoonvader de laatste eer hebben kunnen geven. Wij hebben van muziekgroep “Our Freeway” enkele liedjes voor onze schoonvader ten gehore gebracht en deze dienst heel persoonlijk kunnen maken. Jacco gaf ons vanaf de eerste gesprekken bij mij thuis al gelijk het vertrouwen en heeft er zelf voor ons iets persoonlijks van gemaakt.

  Antwoord
 266. Beste Jaap,
  Op 18 mei is onze vader overleden, via familie kwamen we bij jou terecht.
  Nogmaals dank voor alle goede zorgen en zeer goede begeleiding. Je hebt ervoor gezorgd dat alles wat we graag wilde ook kon, we kunnen terug kijken op een zeer fijne uitvaart.

  Kitty

  Antwoord
 267. Beste Jacco,
  Na het overlijden van mijn vader heb je na ons telefoontje alles gedaan om de uitvaart, kerkdienst en crematie te regelen zoals wij dat graag wilden. Nooit opdringerig, uiterst correct en met goede adviezen. We hebben dit als zeer prettig ervaren.
  Alles rondom en tijdens de uitvaart is dan ook verlopen zoals wij dat ons voorgesteld hadden.
  Nogmaals bedankt, ook namens mijn moeder, broer en zus.
  Met vriendelijke groet,
  Peter Wapstra

  Antwoord
 268. Lieve Jacco en Jaap,

  Via via zijn we bij jullie terecht gekomen na het overlijden van mijn (schoon)moeder. Wij hadden nog nooit van uitvaartzorg De Meer gehoord maar wat zijn we blij dat jullie de uitvaart verzorgd hebben. Wat we vooral hebben gewaardeerd is het persoonlijke contact, de betrokkenheid en de eerlijkheid waar jullie mee werken. Een begrafenis is een verdrietige dag maar door jullie goede zorgen, liefdevolle aandacht en begeleiding kunnen we terug kijken op een mooi en waardig afscheid van mijn (schoon)moeder.

  Antwoord
 269. Op 2 april overleed Piet, wij hadden jullie naam gehoord van een kennis en jullie zorg was haar goed bevallen. Ook wij hebben een zorgzame periode ervaren en ons gesteund gevoelt na het verlies van mijn man/ vader. Dagelijks aanwezig, altijd bereikbaar en zorgzaam in ons afscheidsproces.
  Hierdoor konden we er samen voor zorgen dat Piet de week na zijn overlijden nog thuis kon blijven, wat voor ons erg belangrijk was. Ook de uitvaart werd nauwkeurig geregeld, wat bleek uit bijvoorbeeld het ongevraagd aanwezig zijn bij het testen van de powerpoint/muziek presentatie, dit stelden we erg op prijs. Ook het hierbij rondleiden van de kleinkinderen door het uitvaartcentrum zodat zij zich ook goed konden voorbereiden op het afscheid, hebben we als erg prettig ervaren.
  Bedankt voor Alles!!

  Antwoord
 270. 16 April overleed mijn man, onze vader en lieve opa Piet.
  Wij kijken met een mooi gevoel terug op de dagen voor, en de dag van de uitvaart. Dit komt mede door de fijne en persoonlijke begeleiding van Jacco en Jaap. Er was aandacht voor ons allemaal, ook werd er meegedacht om de uitvaart zo persoonlijk mogelijk te maken, niets was te gek. Zo kon Piet de dag voor de uitvaart thuis komen, en kon er in “zijn eigen omgeving” afscheid van hem genomen worden. En kon hij nog een dagje thuis zijn.
  De dag van de uitvaart is hij eerst nog even bij zijn geliefde cluppie “s.v.Overbos” geweest waar hij met de rouwauto op de middenstip van het voetbalveld heeft gestaan om afscheid te nemen.
  Ook was niets teveel voor Jacco en Jaap, ze hebben zelfs bloemstukken bij familie thuis opgehaald omdat deze voor een dichte deur van het uitvaartcentrum stonden.
  23 April, de dag van de uitvaart, is mede door jullie goede zorgen een verdrietige maar “mooie” dag geworden.
  Heel erg BEDANKT hiervoor. Lieve groetjes familie de Rooij.

  Antwoord
 271. Beste Jaap en Jacco,

  Als ondernemer kies ik altijd op basis van vertrouwen en gunnen. Daarom was ik blij dat we elkaar al eens eerder tegen waren gekomen voordat jullie zelf de sprong naar ondernemerschap hebben gemaakt. Nu begrijp ik ook hoe en waarom jullie het verschil maken: een kleine en flexibele organisatie, waarbij de wensen van de nabestaanden geheel centraal staan. 24/7 beschikbaar, duidelijke tarieven en vooral veel zorg en passie door er op de juiste momenten te zijn. Kortom: mijn aanbeveling hebben jullie!

  Groet Martijn

  Antwoord
 272. Warm, betrokken, attent, ruimte biedend, waar nodig ingrijpend, geen detail vergetend. Woorden die passen bij zowel de uitvaart van mijn schoonmoeder (half/eind februari) als van mijn vader (begin/half april). Het waren twee bijzonder waardige uitvaarten. Een goed, liefdevol en waardig afscheid werkt helend. Deze mogelijkheid werd ons geboden door Jacco en Jaap door hun attitude en wijze van optreden, ook kort na de uitvaart. Niets anders dan lof!

  Antwoord
 273. Dag Jacco en Jaap,

  Op 17 maart overleed mijn lieve man, mijn alles.
  In januari hebben wij, mijn man de kinderen en ik, een gesprek gehad met Jacco over de uitvaart van mijn man, we wisten dat hij ongeneeslijk ziek was. Dit was een heel bijzonder moment voor ons allen. Een paar weken later belde Jacco om te vragen of alles naar behoren was geregeld. Mijn man vond het prima en zei toen tegen Jacco: Prima hoor, maar voorlopig blijf ik nog even, helaas heeft dit niet zo mogen zijn. Mijn man lag thuis, in zijn kantoor opgebaard, ook dit was prachtig.
  Wij hebben een transportbedrijf en mijn man wilde met zijn eigen vrachtauto zijn laatste rit rijden. Jacco, jij vond dit een mooi idee. Dit is ook zo geregeld. Bij het crematorium te Nieuw Vennep, wat mijn man zelf gekozen heeft, een prachtige locatie, liep Jacco voor onze vrachtauto en liet de chauffeur, die mijn man ook zelf benaderd had (oud chauffeur van hem) de luchthoorn aanzetten, kippenvel moment. Alle aanwezig stonden bij het hek. Geweldig, maar ook een zeer emotioneel moment voor ons.
  Wij hebben Uitvaartzorg De Meer als zeer betrokken en persoonlijk ervaren. Denken in alles met je mee.
  Onze dank hiervoor

  Antwoord
 274. Jaap, wat waren we blij met jou. Je was persoonlijk, warm en je voelde ons heel goed aan. Ook bij de kindjes wist je precies de juiste snaar te raken. Er kwam in korte tijd ontzettend veel op ons af, maar mede dankzij jouw steun en begeleiding kijken we terug op een bijzonder mooi afscheid van onze man, vader en opa, dat helemaal paste bij hem én bij ons als familie.
  Dankjewel!

  Antwoord
 275. Beste Jacco en Jaap,

  Op 12 maart overleed onze moeder en voor ons was er geen enkele twijfel wie we zouden bellen om de uitvaart te regelen, immers zij en wij zijn een bekende van jullie.
  Wat volgde was in één woord geweldig, warm en respectvol. Een afscheid zoals onze mams het graag gewild had. Het feit dat juist jullie ons hierbij hebben begeleid maakte het speciaal want ze had het geweldig gevonden dat juist jullie haar uitvaart regelden. Geen strakke omlijnde bedoening maar op een ontspannen manier onze mams naar haar laatste rustplaats brengen.
  Jullie voelden dat perfect aan en mede hierdoor kijken wij met een héél goed gevoel terug op de periode. BEDANKT !!

  Antwoord
 276. Beste Jacco, Jolanda, de meiden, zus Ton en ik, willen jou (en Jaap) hartelijk danken voor de uitermate verzorgde begeleiding in de voorbereiding naar, de uitvaart zelf en de nazorg in de weken erna. Het is allemaal precies gelopen als mijn schoonmoeder had gewild.
  Alles was goed en strak geregeld en hoefden we niet lang te wachten op antwoorden bij de vragen die regelmatig bij ons op kwamen.
  Tenslotte wil ik ook melden dat wij achteraf blij zijn dat wij voor het nieuwe crematorium (familiekamer) aan de Hoofdweg in Nieuw Vennep hebben gekozen. Erg stijlvol en mooie lichte ruimtes waar op een prettige manier een waardig afscheid van de overledenen genomen kan worden die van de familie vertrekt i.p.v. een kist die achter blijft of, erger nog, weg daalt.
  Daar waar mogelijk zullen wij het niet laten, jullie naam te laten vallen.

  Antwoord
 277. Beste Jacco, we willen jou en Jaap hartelijk bedanken.

  Na het overlijden van onze moeder, op 15 maart, hebben we meteen Jacco gebeld. Daarna kan je alles verder overlaten aan hen. Aan alles wordt gedacht en met respect en geduld naar alle verhalen over onze moeder geluisterd. Wij kijken terug op een mooi en waardig afscheid van onze moeder. Met een lach en een traan precies hoe onze moeder was.
  Heel hartelijk bedankt voor alle zorg en nazorg namens de hele familie.

  Antwoord
 278. Op 13 maart overleed onze vrouw en moeder. Ondanks het verdriet kunnen wij mede dankzij Uitvaartzorg De Meer als familie terugkijken op een heel mooi afscheid. Niets was te veel, en alles werd geregeld. Onze vader mocht zelfs zijn vrouw met zijn eigen bus naar haar laatste rustplaats brengen. Wij hadden ons geen betere uitvaartzorg kunnen wensen! Wij willen via deze weg Jacco en in het bijzonder Jaap, enorm bedanken voor alle goede zorgen. Jaap, we zijn je eeuwig dankbaar voor de warme en liefdevolle begeleiding van onze vrouw en moeder. Nogmaals BEDANKT!!!

  Antwoord
 279. Beste Jacco, we willen jou en ook Jaap heel hartelijk bedanken voor jullie begeleiding bij het
  overlijden van onze moeder. Het contact dat we met elkaar hadden was heel fijn.
  Bedankt ook voor alle waardevolle adviezen die je ons gegeven hebt.
  Jullie dachten aan alles en hebben ons in alles bijgestaan.
  Dank je wel, Hans, Marianne en Cobi

  Antwoord
 280. Beste Jacco en Jaap,

  Mooi hoe een afscheid kan zijn.

  Na het overlijden van onze moeder hebben we jullie steun en aandacht als bijzonder ervaren. In de loop van de week waren we aangenaam verrast hoe jij, Jacco steeds de juiste woorden kon vinden en ons soms wees op momenten die, als je met zo’n grote familie bent soms zomaar voorbij zou laten gaan, b.v. toen we voor het laatst met onze moeder het huis verlieten. Je bewoog ook op de juiste manier mee wanneer we herinneringen ophaalden van onze moeder.

  Het is jullie beiden gelukt om persoonlijk te zijn in zo’n korte periode en jullie hebben er voor gezorgd dat ook alle praktische zaken voor de uitvaart uitstekend geregeld waren . Dank daarvoor.

  Antwoord
 281. Beste Jacco

  Via deze weg willen wij je hartelijk danken voor al het goede werk dat je hebt gedaan voor onze zus en schoonzus.
  Allereerst het samen met haar het bespreken van de uitvaart. Dat heeft zowel zij als wij als zeer prettig ervaren. Het heeft haar de rust gegeven die zij zo hard nodig had. Ook de verzorging na haar overlijden en de uiteindelijke uitvaart hebben wij als zeer prettig maar vooral sereen ervaren. Nogmaals onze hartelijke dank hiervoor.

  Antwoord
 282. Beste Jaap (en Jacco op de achtergrond),

  Wij zijn jullie dankbaar en erkentelijk voor jullie begeleiding en steun bij het afscheid van onze moeder. Je was er als steun en meedenker op de achtergrond aanwezig, gaf bruikbare suggesties waar dat nuttig leek en altijd was er het gevoel van respect en warme ondersteuning. Je betrokkenheid was voor ons herkenbaar en heel erg welkom.

  Antwoord
 283. Beste Jaap en Jacco,
  Mede namens mijn moeder en broers wil ik jullie hartelijk danken voor de verzorging van de uitvaart van mijn vader. We hebben vanaf het eerste telefoongesprek na het overlijden in december tot op de dag van vandaag steeds het gevoel gehad dat de verzorging van de uitvaart bij jullie in zeer vakbekwame handen is. Wij merkten dat aan de warme gesprekken, de keuzes die jullie ons voorlegden en de organisatie van en de begeleiding op de dag zelf. Ook de nazorg is aan jullie zeer wel toevertrouwd. Jullie waren helpend en sturend waar nodig en op de achtergrond als het kon. Al met al hebben we een fijne herinnering in deze verdrietige periode.

  Antwoord
 284. Afgelopen jaar overleed mijn moeder na een lange en moeilijke ziekteperiode. Jaap en op de achtergrond Jacco hebben er niet alleen voor gezorgd dat de uitvaart goed werd geregeld, maar waren door hun rust, betrokkenheid, begrip en duidelijkheid ook een troost en houvast voor de familie op een heel moeilijk en verdrietig moment in ons leven. Er zijn twee momenten die ik zeker niet meer zal vergeten. Het moment in de nacht van het overlijden van mijn moeder dat wij haar als kinderen naar de auto mochten dragen waarin zij naar het rouwcentrum zou worden vervoerd. En dan vooral de waardige en mooie manier waarop midden in de nacht in alle stilte Jaap lopend voor de auto onze moeder uitgeleide deed. Het tweede indrukwekkende moment was toen de rouwstoet langs de oude kerk van mijn ouders reed en de klokken begonnen te luiden. Jaap dank voor je inleven, betrokkenheid en creativiteit om dit op dat moment te bedenken en spontaan te regelen.

  Antwoord
 285. Vandaag heeft Jacco de uitvaart van mijn vader verzorgd. Het was in een woord uitstekend. In de voorbereiding dacht hij op een goede wijze mee zonder zich op te dringen. In de dagen voor de uitvaart heeft hij ons ook prima begeleid. Op de dag van de uitvaart liep alles dan ook op een ontspannen wijze perfect. Het was echt maatwerk dat heeft geleid tot een prachtige uitvaart die omgezet wordt tot een mooie en zeer waardevolle herinnering.
  Bedankt Jacco!!

  Antwoord
 286. Perfect verzorgd. Goed begeleid, stap voor stap wordt alles geregeld! Bedankt voor alles!

  Antwoord
 287. Onlangs is onze moeder overleden. Via een goede mond tot mond reclame hebben wij gekozen voor Uitvaartzorg De Meer.
  Onze ervaring met Uitvaartzorg De Meer was boven onze verwachting. Mede namens Jacco is de uitvaart een mooie herinnering geworden. Alles was tot in de puntjes verzorgt, voor, tijdens en na de ceremonie. De betrokkenheid en hulp van Jacco in de dagen voorafgaand aan de crematie heeft ons ook zeer goed gedaan.

  Antwoord
 288. Ik heb Jaap leren kennen op tweede kerstdag 2017. Het was meteen alsof we er een tijdelijk familielid bij kregen, een die alle zorgen uit handen komt nemen. Heel fijn. Jaap bracht de nodige rust met zich mee en heeft tijdens het eerste gesprek met ons een zeer goed beeld gegeven van wat er allemaal mogelijk was. Alles werd tot in de puntjes verzorgd, geregeld en uitgelegd. De dagen na het overlijden waren er veel contact momenten mogelijk, vragen konden ook per mail of via WhatsApp gesteld worden. Ook na de uitvaart is Jaap nog langs geweest om te vragen hoe het gaat en of er nog vragen zijn. Dit werd zeer gewaardeerd door ons.
  Enorm bedankt voor jullie hulp en steun in deze moeilijke tijd!

  Antwoord
 289. Beste Jaap,

  Afgelopen week is als in een roes aan ons voorbij gegaan. Een verdrietige week maar ik kan er met een mooi en tevreden gevoel op terugkijken. De uitvaart zal in mijn geheugen gegrift staan, wat had Dick het geweldig gevonden met zoveel lieve mensen om hem heen. De linten, nu verbonden met het hartje, voor ons een houvast en mooie herinnering.

  Johan, ik en de kinderen willen jou speciaal bedanken dat je met zoveel warmte en liefde mama en ons deze week begeleid en gesteund hebt. De warmte en het respect waarmee je dit doet heeft ons geraakt. Ook voor Jacco een dankjewel!

  Lieve groet, Pauline, Johan en de kinderen

  Antwoord
 290. Op 17 januari 2018 hebben wij afscheid genomen van mijn vader. Mijn ouders hebben jaren geleden Jacco ontmoet en met hem de laatste wil vastgelegd over hoe de crematie zou verlopen. In de jaren daarna heeft Jacco contact met hen gehouden en hij leerde mijn ouders goed kennen. Na het overlijden van mijn vader heeft Jacco meteen alle zorgen op zich genomen en alles met ons doorgenomen en geregeld. Hij was daarbij van grote steun voor ons en met name voor mijn moeder. Jacco heeft ook de afscheidsrede voorgedragen en deed dit op een persoonlijke wijze met ook zijn herinneringen aan mijn vader.

  Wij danken Jacco voor zijn persoonlijke en prettige begeleiding van een voor ons zwaar en moeilijk proces.

  Antwoord
 291. Het was bij mijn moeder meteen duidelijk dat de uitvaart van haar dierbare en lieve zoon mocht worden verzorgt door Jacco.
  Het is heel fijn om in moeilijke tijden de juiste mensen om je heen te hebben.
  Niets was te veel. Zelfs de rouwkamer in het Kloosterhof werd besproken waar Arnold een aantal dagen lag opgebaard.
  Het was een uitvaart waar we met een goed gevoel op terugkijken een waardig afscheid.
  Jacco, dank je wel voor jouw rol en betrokkenheid in deze.
  We zullen jullie zeker bij andere aanbevelen. Jacco dank.

  Antwoord
 292. Beste Jaap,

  Een heel tevreden en voldaan gevoel heb ik overgehouden aan de begrafenis van mijn vader. Zeer vriendelijk en betrokken ben je en alles supersnel geregeld. Zeer persoonlijk, al pratende heb jij ons door het hele proces geleid en het vorm gegeven. Knap hoe je spontaan ontstane ideeën vertaald hebt. Na goede suggesties en hints van jouw kant uiteraard. Met een warm gevoel kijk ik erop terug. Het was mooi. Het was goed.
  Namens mijn moeder en de rest van de familie, heel erg bedankt! Ik zal jullie zeker aanraden!

  Antwoord
 293. We kwamen eigenlijk heel toevallig met Jacco in contact en we hadden direct een goede klik met elkaar. Dat Uitvaartzorg “de Meer” de uitvaart van onze lieve vader zou verzorgen was voor ons al snel een vanzelfsprekendheid. Toen het zover was zei Jacco “ik ben er voor jullie” en zo was het precies: Jacco stond ons bij met raad en daad. Hij gaf ons uitstekend advies, heeft alle mogelijkheden goed uitgelegd en zorgde ervoor dat onze persoonlijke wensen konden worden ingevuld. De dag van de uitvaart was het stralend weer en onze hele familie kijkt met een dankbaar gevoel terug op zowel de kerkdienst als de plechtigheid in het crematorium. Alles verliep uitstekend en volgens planning. De professionaliteit van Jacco en daarnaast zeker ook de persoonlijke, warme betrokkenheid hebben ervoor gezorgd dat het afscheid van onze vader precies is geworden zoals wij wensten… Ook na de uitvaart was het contact erg prettig en Jacco informeerde nog regelmatig bij mijn moeder hoe het met haar ging. We zijn ontzettend dankbaar dat we Jacco en Jaap het vertrouwen hebben gegeven de uitvaart van onze vader te verzorgen en bevelen Uitvaartzorg “De Meer” van harte aan.

  Antwoord
 294. Lieve Jacco,

  We kunnen terugkijken op een heel mooie uitvaart van mijn lieve vader. Wij kenden jou al langer via het Kloosterhof. Voor ons een vertrouwd gezicht en gevoel. Wij hebben alles ondanks het verdriet als een mooie waardevolle tijd samen ervaren mede dankzij jou begeleiding en aanwezigheid. Heel fijn dat er zoveel uit handen wordt genomen en meegedacht. Prachtig om te zien hoe respectvol en mooi de dragers van de kist hun werk deden “Jong brengt oud weg”. Een groot gevoel van dankbaarheid en rust komt over mij heen als ik op alles terugkijk. Heel erg veel dank voor alles. Wij zullen jullie zeker aanbevelen!!

  Antwoord
 295. Langs deze weg enorme complimenten voor Jaap van der Maarl! Geweldig hoe groot de echte betrokkenheid was na het overlijden van onze broer en zwager Wim Hoetmer. Echt hartverwarmend. Respect!!

  Antwoord
 296. Alle lof voor Jacco, de uitvaart was keurig geregeld. Dank Jacco gr Remy

  Antwoord
 297. In mei hebben wij een gesprek gehad met Jacco om de wensen van mijn man te bespreken. Alle tijd werd er genomen, goede uitleg, alle aandacht, het gaf rust! 16 oktober is mijn man overleden en al zijn wensen zijn tot in de puntjes verzorgd. Wij als gezin werden goed en warm begeleid, ontzorgt en hebben dit als zeer fijn ervaren. De uitvaart was prachtig.
  Jacco, jij bent een topper!! Uitvaartzorg De Meer is geweldig, respectvol, keurig, beter konden we niet wensen!!
  Zal jullie zeker aanbevelen aan iedereen.
  Bedankt namens de hele familie!!!

  Antwoord
 298. Alle reacties lezende van de andere nabestaanden naar aanleiding van de door Jaap en Jacco verzorgde uitvaart, vraag ik mij af wat ik daar nog aan toe zou moeten voegen, wij herkennen in al die reacties hun zorgzaamheid, hun menselijkheid, hun meedenken en het punctuele in de gemaakte afspraken. Ik heb tegen Jaap en Jacco gezegd dat het voor mijn gevoel in feite ‘not done is’ om reclame voor hun te maken omdat een overlijden toch altijd triest is maar dat ik iedereen die met een overlijden te maken krijgt, van harte kan aanbevelen om voor Uitvaartzorg De Meer te kiezen. Mannen, bedankt voor alles!

  Antwoord
 299. Toen mijn moeder Netty Verwater-Steinmetz, niet helemaal onverwacht kwam te overlijden, moest ik als oudste zoon snel terugkeren uit Amerika. Helaas was ik te laat en onze moeder was reeds overleden voordat ik in Nederland aankwam. Mijn schoonzuster had inmiddels Jacco ingeschakeld, die tot dan toe voor mij onbekend was. Ik heb Jacco en zijn collega Jaap leren kennen als uiterst professioneel, maar ook als vrienden die ons als familie hebben bijgestaan met veel meer dan verwacht mocht worden van een uitvaartverzorger. Jacco en Jaap, heel veel dank voor de voortreffelijke wijze waarop jullie ons hebben geholpen.

  Jan Verwater

  Antwoord
 300. Door omstandigheden volgt hier toch nog een late reactie op de fantastische begeleiding van Jaap van der Maarl en Jacco van
  der Laarse van Uitvaartzorg De Meer. Via mijn broer ben ik in contact gekomen met Jaap want op 27 april 2017 (Koningsdag), de dag
  dat mijn man heen ging, stond hij voor mij klaar en heeft alles maar dan ook alles geregeld. Niets was hem teveel. Als ik hem
  iets vroeg, hij kwam gelijk naar Zandvoort om nog wat kaarten te brengen die ik tekort kwam. Hij heeft alles met mijn zoon en
  mij goed doorgesproken en we kunnen niet anders zeggen dan dat het tot in de puntjes geregeld was. Zelfs toen mijn zoon alweer terug was in Duitsland heeft hij zowel met hem als met mij contact gehouden. Ik wil hiermee jullie beiden ook namens mijn zoon Dennis heel hartelijk bedanken voor alle steun en zorg die wij van jullie gekregen hebben. Ik wens jullie ook heel veel succes met de onderneming in de toekomst en zal jullie zeker bij iedereen aanraden. Met vriendelijke groeten,
  Mevr. Laura v.d.Meijden-Dekker.

  Antwoord
 301. Corrie Mesman-Warmerdam 27 juli 2017

  Na het overlijden van onze moeder hebben wij ondersteuning gehad van Jaap van der Maarl bij het verzorgen van de uitvaart.
  Het was ontzettend fijn om te worden bijgestaan door Jaap en zijn team.
  Op zijn rustige en vriendelijke manier hebben wij alles kunnen bespreken en zijn wij tot een mooi en waardig afscheid gekomen.
  Als we iets wilde weten of veranderen was daar alle gelegenheid voor.
  Ook de tijd en aandacht die hij had voor onze vader gaf een fijn gevoel.
  Wij kunnen alleen maar zeggen dat alles tot in de puntjes was geregeld.
  Jaap en zijn team hebben ons een geweldige ondersteuning geboden en we hadden ons geen betere uitvaart en begeleiding kunnen wensen.

  Antwoord
 302. Uitvaartzorg De Meer, Jacco, Jaap, laat ik beginnen met jullie wederom te bedanken! Zoals jullie mij vertelden: “Als het dan toch moet, dan maar goed!”. Dat is ook zo gebleken, Uitvaartzorg De Meer heeft samen met mijn moeder en ik een mooie, waardige en onvergetelijke uitvaartdienst verzorgd voor mijn vader.

  Wij hebben in een moeilijke periode van regelen toch nog een hele fijne tijd gehad mede dankzij Jacco. Onze missie: een waardig en mooi afscheid verzorgen voor mijn vader. Jacco heeft ons daarmee op ieder vlak ondersteund en gaf ons het gevoel alsof hij al veel vaker bij ons over de vloer kwam, terwijl wij hem pas net leerde kennen.

  Niet alleen in de dagen voorafgaand aan de uitvaart stond Jacco voor ons klaar, ook na de uitvaart van mijn vader hebben wij nog regelmatig contact gehad wat erg fijn was. Juist dit maakt Uitvaartzorg De Meer speciaal. Daarnaast excelleren zij zich ten opzichte van andere uitvaartondernemingen door hun werk daadwerkelijk met passie en dankbaarheid uit te voeren.

  Antwoord
 303. Toen onze zus Rita wist dat ze afscheid moest gaan nemen wilde ze dat ‘de jongens van De Meer’ haar afscheid moesten gaan doen.
  Samen met Jacco heeft Rita haar wensen kenbaar gemaakt en een eigen invulling gegeven aan haar afscheid.
  Na haar overlijden was haar afscheid vanaf het overbrengen van haar huis naar het uitvaartcentrum, de condoleance avond, het samen sluiten van de kist tot en met de afscheidsceremonie met respect & warmte goed geregeld door Jaap, waarbij iedereen Rita op zijn/haar eigen wijze kon gedenken. Een Rita-waardig afscheid. Jacco en Jaap, dank voor jullie steun en warme zorg na het overlijden van Rita.

  Antwoord
 304. Kortgeleden is mijn man overleden. Vlak na de start van Uitvaartzorg De Meer hebben wij Jaap van der Maarl gevraagd om onze beider uitvaartwensen te noteren, toen niet wetende dat wij een jaar later Jaap al nodig zouden hebben. Het was mijn mans grote wens om thuis opgebaard te worden en deze wens is in vervulling gegaan. Jaap heeft in alle rust samen met mijn nichten de verzorging gedaan en met toewijding, oog voor details en een luisterend oor voor allemaal de uitvaart nader besproken. Op de dag van de uitvaart heeft hij samen met Jacco de uitvaart tot volle tevredenheid uitgevoerd. Mijn man zong op een koor en wat mij bij zal blijven is dat Jaap eraan heeft gedacht én ervoor heeft gezorgd dat alle koorleden mijn man vanaf de kerk naar de begraafplaats hebben begeleid. Dit door de koorleden aan beide zijden naast de rouwauto te laten wandelen. Dat vond ik zeer indrukwekkend. Jaap & Jacco, bedankt voor de liefdevolle en toegewijde verzorging van de uitvaart van mijn lieve man.

  Antwoord
 305. Bij deze wil ik namens mij, de familie Laks en de familie Meijer, nog even reageren op deze website. Onlangs zijn mijn man en mijn broer overleden. Wij kwamen in contact met Uitvaartzorg De Meer. Als familie kunnen wij over deze uitvaartondernemer zeggen dat wij uitermate tevreden zijn. In deze toch al moeilijke tijd zijn zij degenen die ons als familie begeleiden. Ze hielpen waar ze konden, gaven advies met o.a. de kaart en de teksten. Zij hielpen ons met hoe wij deze uitvaarten graag wilden. Ook zijn ze vreselijk lief en menselijk geweest. Jongens ik wil jullie, namens mij en de beide families, op deze manier nog even bedanken voor alles wat jullie voor ons gedaan hebben.
  Henny Laks-Meijer

  Antwoord
 306. Inmiddels al een maand geleden dat mijn schoonmoeder is overleden. Tijdens haar ziekte hebben we al met Jacco gebeld om bepaalde dingen te bespreken. Een week voordat ze overleed heeft Jacco nog aan haar ziekbed besproken wat voor auto, kist, kaart etc ze wilde.
  Hoe mooi is dat…
  Wat komt er veel bij kijken, maar hoe fantastisch is het als dan de juiste mensen je begeleiden.
  Jacco en Jaap bedankt voor wat jullie voor ons betekend hebben, wij wensen jullie veel succes in de toekomst.
  Wij zullen jullie zeker bij anderen aanbevelen!

  Antwoord
 307. Uitvaart verzorgd van schoonmoeder.
  Heb juist Jacco van der Laarse genomen omdat ik wist dat alles dan correct en zoals afgesproken zou verlopen.
  Zo kun je je als nabestaande volledig concentreren op afscheid nemen.
  Voor mij (ik verzorgde de dienst) extra belangrijk dat ik volledig op Jacco kon vertrouwen.
  ds Teus Prins (Aalsmeer)

  Antwoord
 308. Op vrijdag 23 juni moesten wij, onverwacht snel, afscheid nemen van onze moeder.
  Op aanraden hebben wij uitvaartzorg de Meer ingeschakeld.
  Jacco is langsgekomen en heeft met ons 4 zussen alle mogelijkheden besproken.
  Op zijn rustige en vriendelijke manier, ook ons de gelegenheid geven voor emoties en verhalen, zijn we met elkaar tot een mooi en waardig afscheid gekomen.
  Als we iets wilde weten of veranderen was daar alle gelegenheid voor.
  Wij zijn Jacco en Jaap dankbaar dat we deze dag met veel respect voor onze moeder tot een bijzondere dag hebben kunnen maken!
  Sonja, Joseé, Sandra en Irene Koolhaas.

  Antwoord
 309. Een aantal weken geleden hebben wij afscheid moeten nemen van onze vader. Na contact met Uitvaartzorg “De Meer” , kwam Jacco bij ons langs om alles door te nemen. Hij nam voor ons alle tijd en had begrip voor al onze wensen. Op de dag van de uitvaart hadden Jacco en Jaap alles tot in detail voor ons geregeld, waarvoor onze dank. De weken na de uitvaart hebben ze nog meerdere keren contact met ons opgenomen en de nazorg die ze ons boden vonden we zeer aangenaam. Van ons krijgt Uitvaartzorg “De Meer” een dikke 10 voor alles.

  Jacco & Jaap , hartstikke bedankt voor alles …jullie hebben het verlies een stukje draaglijker gemaakt.

  Antwoord
 310. De zorg voor en na het overlijden van onze paps kan ik alleen maar betitelen als uitstekend. No nonsens en precies zo uitgevoerd als captain Haddock het wilde. Bedankt voor de fijne en warme begeleiding.

  Antwoord
 311. Uitvaartzorg De Meer heeft ons met de juiste persoonlijke begeleiding geholpen om tot een prachtige uitvaart te komen.
  Ze hebben rekening gehouden met al onze emoties en wensen en hebben met een goed luisterend oor alles tot in detail tot uiting laten komen. Wij zijn Jacco en Jaap zeer dankbaar en gunnen anderen ook zo’n prettige begeleiding in moeilijke tijden.

  Antwoord
 312. Vandaag 14 mei 2017. Moederdag.
  Maar voor ons is het nu ruim een week geleden dat wij onze lieve, zorgzame moeder, schoonmoeder, oma en superoma hebben begraven. Het gemis is enorm, maar wat hebben wij een dierbare periode gehad een week voor haar overlijden en de dagen na haar overlijden.
  Met respect, een luisterend oor, een traan maar ook een lach, hebben Jacco van der Laarse en Jaap van der Maarl van Uitvaartzorg De Meer ons begeleid. Wat voelde alles vertrouwd. Ze hebben ons door een moeilijke periode enorm geholpen met geduld, respect en aandacht, denkend aan alles: de drukbezochte condoleanceavond, de prachtige persoonlijke Dankdienst en de indrukwekkende begrafenis, het is voor onze hele familie een heel dankbare herinnering.

  Heel veel dank Jacco en Jaap.

  Hartelijke groeten de familie Timmers.

  Antwoord
 313. Op 27 maart belde mijn vrouw met Jaap van der Maarl. Op 28 maart kwam hij bij ons thuis en er was meteen een klik en een overduidelijke gevoel bij ons beiden dat wij met Jaap (Uitvaartzorg De Meer) goed zaten. Er werd goed naar onze speciale wensen geluisterd en mijn vrouw stond daarbij duidelijk in het middelpunt. Het werd een gesprek met een lach en een traan. Mijn vrouw wist dat haar overlijden snel zou plaatsvinden maar ondanks dit trieste gegeven wist Jaap een lach op haar gezicht te krijgen. Wij waren enorm opgelucht dat we iemand gevonden hadden die ons deskundig maar vooral ook liefdevol zou kunnen begeleiden in het proces na haar overlijden. Op 16 april overleed mijn vrouw en ook toen was Jaap wederom onze steun en toeverlaat. Het overlijden van mijn lief was een triest moment maar dankzij Uitvaartzorg De Meer werd de crematieplechtigheid ook een memorabel moment. Iedereen was het er unaniem over eens dat Uitvaartzorg De Meer ons op voortreffelijke wijze had begeleid. Ik kan een ieder Uitvaartzorg De Meer van harte aanbevelen.

  Antwoord
 314. Begin april is mijn man zeer plotseling overleden. Door de rustige en begripvolle begeleiding van Uitvaartzorg De Meer werd alles tot in de puntjes verzorgd. In de chaos van alles voelde ik dat het goed geregeld zou worden. En dat werd het ook.
  Jaap en Jacco, wat waren jullie er voor ons in deze moeilijke dagen! Heel veel dank hiervoor.

  Antwoord
 315. Op aanraden van mijn moeders accountant kwam ik bij jullie terecht. Mam wilde het met ze drieën regelen, dus op vrijdag 7 april kwam je bij ma in het ziekenhuis. je nam alle tijd voor haar en schreef al haar wensen op. Dit was de laatste regie die ze nog zelf kon regelen en dat deed ze ook met jou Jacco en ons. Op 15 april overleed ze en we hoefden je alleen nog maar te bellen, een paar kleine dingen nog en rest zou vanzelf gaan. Een betere zorg hadden we niet kunnen wensen. Wat hebben jullie dit mooi en waardig gedaan. Gisteren bij de condoleances in Crematorium en Uitvaartcentrum Haarlemmermeer hadden we de familieaula en die was knus en zeer mooi door de grote ramen. En vandaag de begrafenis op begraafplaats De Nieuwe Ooster in Amsterdam. Alles viel mooi op zijn plaats. Dank je wel Jacco, het geeft ons veel troost dat het zo intens en persoonlijk is geweest vanaf het gesprek met ma, daarna na ma haar overlijden en bij de uitgeleide uit Hospice Bardo te Hoofddorp en gisterenavond tot en met vanmiddag. Heel veel dank hiervoor. mvrgr, Bianca

  Antwoord
 316. Bedankt voor de liefdevolle en begripvolle steun na het overlijden van mijn vader. Een periode met een lach en een traan. Het heeft veel troost gegeven hoe jullie paps hebben verzorgd. Dat zit wel snor!
  Dankzij jullie steun kijk ik terug op een intense maar bijzondere periode.

  Antwoord
 317. Helaas mijn moeder komt te overlijden.
  In mijn kennissenkring heeft iemand Uitvaartzorg De Meer. Dus Jacco en Jaap bellen.
  Na een goed gesprek kwamen zij om mijn moeder te begeleiden naar haar laatste rustplaats.
  Onze wensen voor de uitvaart werden met volle respect behandeld en waar het beter of netter kon, gaven de 2 j’s hun toevoegingen. Ik ben samen met Jacco naar het gemeentehuis gegaan, om mijn moeder uit te schrijven. Een idee van Jacco, echt geweldig. Je ouders schrijven jou in bij de geboorte en jij doet dit bij het overlijden van je ouders. Een mooi gebaar! De ‘papierwinkel’ en de nazorg werd ook geregeld.
  Met een gerust hart kan je Jacco en Jaap gewoon alles laten regelen.
  Jongens BEDANKT!!!

  Groetjes Rob en Joke (en Boris) Bijl

  Antwoord
 318. Lieve Jacco,

  Toen onze moeder hoorde dat ze terminaal was heeft ze zelf met jou een gesprek gehad over hoe ze haar crematie geregeld wilde hebben. We kenden jou en Jaap al door een vorige zware periode. Ook nu weer hebben jullie ons er doorheen geholpen met een enorme toewijding en inlevingsvermogen. Ook bij onze wensen, voor wat betreft de advertentie achteraf, is er zo fijn meegedacht, dat we ook hieraan een tevreden gevoel hebben over gehouden.
  Zeker voor mij was het een enorme steun om te weten dat je naast me stond om eventueel mijn praatje over te nemen als het niet meer zou lukken, mede hierdoor durfde ik dit aan!
  Juist deze aandacht, zorg en het meedenken heb je als nabestaanden nodig en jij en Jaap kunnen dit als geen ander.
  Nogmaals bedankt voor al jullie goede zorgen, ook namens mijn familie.

  Anja Bakker

  Antwoord
 319. Na het overlijden van onze moeder hoefden we maar een telefoontje te plegen en stelden vast dat alles tot in de puntjes al was geregeld door onze moeder en de heer Jacco van der Laarse. Mijn moeder had alles van tevoren besproken, daardoor was het voor ons in deze moeilijke tijd relatief eenvoudig om de uitvaart te verzorgen. Altijd een aangename toon met veel respect en goede begeleiding in een moeilijke tijd.
  Tot in het detail was alles van tevoren geregeld en wij waren ten alle tijde geïnformeerd, een aangenaam gevoel.
  We kregen veel positieve response op deze dag. Wij waren tevreden over deze complete service in een zware tijd.

  Nogmaals vriendelijk dank voor jullie begeleiding en verzorging.

  Tineke en Gertjan de Vries en familie

  Antwoord
 320. Als je binnen een paar dagen beide ouders verliest, heb je hulp en ondersteuning nodig bij het regelen van de uitvaart. Wat is het dan ontzettend fijn om bijgestaan te worden door Jacco en zijn team. Professioneel, heel goed in out of the box denken, goed vooruit kunnen denken, ondertussen enorm menselijk zijn en meer dan een steun en toeverlaat zijn, bevlogen en van A tot Z alles tot in de puntjes geregeld en realistisch ten aanzien van prijs/kwaliteit. Ook het aanvoelen van de juiste toon en sfeer tijdens de uitvaart was fantastisch, echt passend op de situatie en op hoe onze ouders waren. Wij hebben Jacco en team echt als hele fijne, warme mensen ervaren die een geweldige ondersteuning hebben geboden waar we niet zonder hadden gekund. Dit team verdient echt een dikke tien, en je wenst niemand toe om in een dergelijke situatie terecht te komen, maar wij kunnen een ieder aanraden met Uitvaartzorg De Meer in zee te gaan, we hadden ons geen betere uitvaart en begeleiding kunnen wensen.

  Antwoord
 321. Beste Jacco,

  Wij willen je nogmaals ontzettend bedanken voor de hele mooie uitvaart van mijn vrouw en onze (schoon)moeder. Je voelde feiloos aan wat wij nodig hadden om een goed gevoel aan het afscheid over te houden. Alles was tot in de puntjes geregeld, niets was te veel. Wij kijken hier met een erg warm gevoel op terug. Dit helpt zeker in het verwerken van ons verdriet.

  Nico, Sharona & Rob, Nick & Bo Cornelissen

  Antwoord
 322. Wij hebben niet lang hoeven zoeken wie de uitvaart van onze lieve moeder zou regelen. Als geen ander weet ik dat Jacco en Jaap hun werk met veel liefde uitvoeren, zo ook bij onze moeder, liefdevol, respect, aandacht voor de overledenen en familie zijn hun gewoon. Alles kan, en alle wensen worden nageleefd. Wij weten zeker dat onze moeder haar begrafenis zo in gedachten had, en danken dan ook Jacco en Jaap voor de goede zorgen, wij zijn erg tevreden, en kunnen dan ook met een goed gevoel terugkijken op het gebeuren, wat heel waardevol is bij een rouwverwerking.
  Jacco en Jaap DANK JE WEL!

  Antwoord
 323. In Januari hebben wij afscheid genomen van onze vader en mijn moeder van haar man. Wij hebben ervaren hoe belangrijk het is om op een goede passende wijze afscheid te nemen. Hierin recht doende aan mijn vader en de bijzondere man die hij was en de wensen van de mensen die dichtbij staan.
  Jaap heeft ons hierin geholpen, begeleid en gesteund. Hij heeft er met veel betrokkenheid, respect en oog voor ons allemaal voor gezorgd dat het is gelukt het afscheid vorm te geven zoals we het graag wilden. Op de ideeën die we hadden, die buiten ‘het boekje’ vielen heeft hij met enthousiasme gereageerd en zijn best gedaan het met ons te realiseren. Ondanks het verdriet is deze week een mooie en bijzondere herinnering die ons helpt om te gaan met het verlies.

  Jaap, toen mijn moeder de vraag gesteld werd welk cijfer zij jouw begeleiding zou geven waren haar woorden; “Ik zou toch denken een 10, of is dat een beetje gek?” . Eerlijk gezegd denken wij dat ook. Er is niets dat wij meer hadden gewenst. Dan is het een 10.
  Helga Gijzenberg namens de familie Gijzenberg.

  Antwoord
 324. Na een telefoontje aan Uitvaartzorg De Meer zijn Jacco en Jaap gekomen voor de verzorging van mijn man. Dit verliep in een fijne sfeer.
  Vanaf de verzorging van de kaart tot en met de afscheidsdienst heeft Jacco met ons tot in de puntjes verzorgd.
  Ook onze eigen inbreng en wensen werden gerespecteerd.
  Een aantal weken na de uitvaart is Jacco nog even gekomen om na te praten over de afgelopen periode.
  Wij zijn tevreden op de manier hoe Uitvaartzorg De Meer ons heeft begeleid in deze moeilijke tijd.

  Antwoord
 325. Persoonlijke aandacht, steun, zorg en nazorg kortom alles was perfect en niets anders dan lof! Heel veel dank.

  Antwoord
 326. Afscheid nemen doet pijn.
  Helaas moest ik mijn lieve man begraven, en dan komt er een hoop op je af in korte tijd.
  Aangezien toeval niet bestaat kwamen we Jaap ergens tegen en herkenden we elkaar vanuit zijn Nissan tijd.
  Vandaar dat we hem benadert hebben om ons te begeleiden. Vanaf het eerste moment was er meteen de belangstelling, interesse en een liefdevolle benadering.
  De rust die hij en Jacco uitstraalden, de goede afstemming en samenwerking tussen hun beiden verloopt erg transparant en professioneel.
  We zijn dan ook erg dankbaar dat zij alles zo bijzonder hebben begeleid, dat ontzorgt en geeft een fijn gevoel ondanks de intensieve en verdrietige periode. Dit werk doen ze met passie en is een bijzondere gave van hun.
  We raden ze dan ook zeker aan.
  Aafje de Vries
  Hoofddorp

  Antwoord
 327. Wij hebben in Januari met enorm veel verdriet plotseling afscheid moeten nemen van onze lieve en dappere dochter en zus Lisa. Wij werden direct na het overlijden door onze broer/zwager/oom gewezen op Jaap en Jacco. Meteen bij het eerste contact was de klik er. Wij hebben de zwaarste dagen van ons leven ervaren hoe belangrijk het is om een rots in de branding te hebben en Jaap is dat zeker geweest voor ons in de dagen dat onze dochter bij ons thuis opgebaard lag. Wij hebben enorm veel steun ervaren vooral omdat wij als gezin alle vrijheid kregen om het afscheid zo te regelen zoals wij dat graag zouden willen. Jaap heeft ons in de moeilijke dagen bijgestaan. Wij kunnen niet anders dan dankbaar zijn voor de goede zorgen die wij in deze ontzettend moeilijke periode hebben gekregen. Veel dank Jaap en Jacco.

  Antwoord
 328. Beste Jaap,

  Na het plotselinge overlijden van mijn vader waren we in shock!
  Het verlies van een dierbare die nog vol in het leven stond is moeilijk te bevatten.
  Door jou medeleven, hulp en de rust die je uitstraalt hebben wij mijn vader een zeer mooi waardig afscheid kunnen geven. De nazorg was ook fantastisch!
  Bedankt voor alles ook namens mijn moeder.

  Antwoord
 329. Steun en vertrouwen is het motto van Uitvaartzorg De Meer en Jacco en Jaap zien dit motto als leidraad voor hun inzet.
  Zij maken het waar, in hun begripvolle benadering ervaar je de steun die je nodig hebt wanneer je een dierbare verliest. Alleen in een sfeer van wederzijds vertrouwen kunnen de juiste keuzes gemaakt worden. Je hebt, als nabestaande, een luisterend oor en een stevige schouder nodig, want je wordt overrompeld door de eindigheid van het leven. Je hebt zo’n gebeurtenis niet kunnen oefenen, zelfs niet als je je wensen voor een uitvaart keurig op papier hebt.
  Je hoofd stroomt vol met vragen en beslissingen, je hart stroomt leeg van verdriet en besef dat je een geliefd persoon moet gaan missen in de toekomst.
  Wat is het dan een opluchting als er iemand meedenkt, aangeeft en mogelijk maakt wat jij amper verwoorden kunt. De familie Verweerd heeft in de vertrouwelijke sfeer van oprechte betrokkenheid het vakmanschap van Jacco en Jaap als meer dan het gewone ervaren.
  ‘t Blijft ‘werk’, maar je maakt het verschil als je je hart inschakelen wil.

  Antwoord
 330. Vorige week is mijn vader overleden, het was niet onverwacht en er was al contact met Jacco geweest. Jacco gaf vanaf het begin aan dat een goed afscheid belangrijk is voor de verwerking. Mijn vader heeft zelf met Jacco het een en ander besproken, zoals de kist en de auto. Hij voelde heel goed aan dat hij daar voor open stond. Zijn persoonlijke benadering en betrokkenheid heb ik als zeer fijn ervaren. Vanaf het moment dat mijn vader overleed, hebben we mogen ervaren wat een vakman Jacco is.

  Antwoord
 331. Jacco (en Jaap)
  Mijn complimenten voor wat jullie allemaal doen. Zo persoonlijk, zo rustig en vertrouwd.
  Mijn schoonvader was ziek en daardoor konden we al van te voren jou benaderen en hem aan jou voorstellen. Dat was zeer fijn en omdat jij zoveel liefde en aandacht aan hem hebt gegeven (en veel tijd) werd het heel persoonlijk. Er zijn meerdere dingen besproken waar wij zelf geen weet van hadden. Zoals het uitstrooien op een bepaalde geliefde plek voor hem. Een dierbare foto voor op de kaart en de muziek waar hij van hield. En de prachtige auto waar hij zelf voor koos. Ook de locatie wat eigenlijk de Kwakel had moeten zijn maar door de drukke bezetting niet door kon gaan, had jij de optie Nieuw-Vennep wat volgens mij zo had moeten zijn want wat een pracht locatie en uitzicht was dat.
  je hebt deze moeilijke week voor ons een heel stuk lichter gemaakt en ook heb ik het als zeer fijn ervaren. We zijn met veel broers schoonzussen en kleinkinderen maar ieder kreeg de ruimte voor afscheid. Ook de rit naar het crematorium langs nog wat belangrijke plekjes en zonder al te veel stoplichten had je prima uitgestippeld zodat we mooi bij elkaar bleven.
  Kortom Jacco, heel erg bedankt voor alles wat je hebt gedaan voor ons. Ik raad echt iedereen aan om jullie te benaderen hoe moeilijk ook.

  Antwoord
 332. Na het totaal onverwacht overlijden van mijn man Hans was voor mij de keus voor een uitvaartverzorger niet moeilijk: we kenden Jaap al heel lang vanuit zijn vorige baan en we hadden al samen afgesproken, dat als een van ons zou komen te overlijden, dat we Jaap daarvoor zouden benaderen. Heerlijk om bij zo’n vertrouwde man je zorgen te kunnen uitbesteden. Jacco was voor ons een nieuw gezicht, maar wat doen jullie het samen geweldig! Geen moeite te veel, alles kan geregeld worden, fantastische suggesties en tot in de kleinste details perfect. De avond na de crematie heb ik nog even laten weten hoe veel complimenten we hadden gekregen van familie, vrienden en bekenden over de uitvaartplechtigheid. Nogmaals namens de familie: alle lof en heel veel dank!

  Antwoord
 333. Lieve Jacco,

  Bedankt voor alle goede zorgen tijdens de begeleiding van mijn vaders uitvaart. Je had het niet mooier en persoonlijker kunnen doen. Mijn vader is op de meest eervolle manier begraven en de dienst was zo netjes begeleid door jou en Jaap. Bedankt voor alles.

  Antwoord
 334. Na een onverwachte dood van onze moeder en oma zijn wij in 1 woord super begeleid van de 1e tot de laatse minuut. Jullie zorg voor onze moeder en ons heeft ons diep geraakt. Bedankt voor alles!

  Antwoord
 335. Beste Jaap en Jacco,

  Op 9 december overleed onze lieve moeder na een langzaam afnemende gezondheid.
  Op advies van een goede kennis hebben wij uitvaartzorg De Meer ingeschakeld.

  Jaap en Jacco, bij jullie binnenkomst gaf dat ons al een goed gevoel.
  Over de wijze waarop jullie de uitvaart begeleid hebben vanaf het verzorgen van onze moeder tot en met de nazorg niets dan lof.

  Wij willen jullie bedanken voor de steun, het had niet beter gekund.
  Hartelijk dank.

  Rose, Els en Nico, Babs en Ben.

  Antwoord
 336. In het voorjaar hadden wij vernomen dat Jaap en Jacco voor zichzelf waren begonnen.
  Wij kenden hen beiden al, als zeer goede uitvaartverzorgers.
  Toen wij het einde van het leven van onze moeder G.G. van Loon-van Wijk zagen naderen, was het voor ons duidelijk hen te vragen de uitvaart te verzorgen.
  Toen ze op 1 december 2016 overleed, hebben we Jaap gebeld.
  De uitvaart van onze moeder is door Jaap en Jacco op een zorgvuldige en bijzondere wijze uitgevoerd.
  Wij zijn hen beiden zeer dankbaar voor de wijze waarop zij de uitvaart hebben geleid.
  Wij kunnen er met een warm gevoel op terug kijken.
  Jaap en Jacco heel veel dank hiervoor.

  Antwoord
 337. Op 5 november 2016 is mijn vader overleden. 11 november was de crematie. Besloten om uitvaartzorg De Meer dit vertrouwen te geven. Totaal geen spijt hiervan gehad. Alle lof voor de de verzorging vlak na het overlijden van mijn vader, maar ook op de dag van de crematie. Alles was tot in de puntjes geregeld door uitvaartzorg De Meer met speciaal dank aan Jaap. Het persoonlijk contact tussen de tijd van overlijden tot aan de crematie heb ik als zeer prettig ervaren, maar ook de persoonlijke aandacht naar nabestaanden. Uitvaartzorg De Meer is een zeer professioneel bedrijf, met oprechte aandacht voor het menselijk aspect. Complimenten Jaap!

  Antwoord
 338. Op 29 november is mijn moeder op 93 jarige leeftijd overleden, zij woonde in een verzorgingstehuis in Purmerend. Aangezien mijn broer in Hoofddorp woont en van kennissen gehoord had wat een fijne uitvaartzorg zij hadden gekregen van Jacco en Jaap heeft hij contact met ze opgenomen. Vanaf het moment van overlijden gaat alles in een stroomversnelling maar Jacco wist ons het gevoel te geven dat we alle tijd en zorg kregen die we nodig hadden. Zo is het ook gegaan, geen vervelende verkooppraatjes, rustig ons de tijd geven voor de keuzes die ons stonden te wachten en meedenken wanneer het nodig was. Ook de persoonlijke begeleiding voor mijn dochter met Down Syndroom was Jacco geweldig, vele malen dank daar voor.
  Ik hoop het niet weer snel mee te maken maar hun visitekaartje gaat bij mij de map in. Ik weet nu wie ik moet bellen als het nodig is. Bedankt dat jullie mijn moeder en ons met heel veel waardigheid hebben verzorgd en begeleid in deze periode.
  Dank dank dank.

  Antwoord
 339. Jacco van der Laarse en Jaap van der Maarl had ik al eerder leren kennen tijdens mijn activiteiten als vrijwilliger in verzorgingscentrum Horizon. Ik was toen al onder de indruk van de waardige en menselijke wijze waarop zij het afscheid van overledenen begeleidden. Toen mijn vrouw en onze moeder onverwacht overleed was onze keus snel gemaakt, daarvan hebben we geen moment spijt gehad. We waren en zijn onder de indruk van de professionaliteit van deze twee mensen. De manier waarop zij met ons omgingen, met ons meedachten en meeleefden hebben ons enorm gesteund in deze moeilijke periode. Achteraf zeggen wij: het had niet beter gekund.

  Klaas van der Veen.

  Antwoord
 340. 2 november 2016 is mijn moeder overleden. Jaap en Jacco kwamen samen. Heel prettig. Ook al heb je één aanspreekpunt, het is prettig als je weet wie er op de achtergrond meewerkt. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Er werd meegedacht maar absoluut niets opgedrongen. Er was nooit haast, alle keren dat er contact was had Jaap ook tijd voor ons. Jaap voelde ons aan en begreep feilloos wat wij wilden.
  Uiterst correct en heel betrokken. Je kan zien dat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat.
  Dank jullie wel!

  Antwoord
 341. Beste Jacco en Jaap,
  Door jullie persoonlijke aandacht, rustig de tijd nemen en oog voor kleine details is de uitvaart van mijn moeder een mooie en waardevolle herinnering geworden. Heel veel dank hiervoor.

  Antwoord
 342. Beste Jacco,

  Op het moment dat onze moeder totaal onverwacht overleed wisten we maar twee wensen met betrekking tot haar uitvaart; ze wilde begraven worden, niet gecremeerd en ze wilde dat jij haar uitvaart zou verzorgen. Alleen wij wisten op dat moment je naam niet meer. Na een speurtocht kwamen we uiteindelijk bij jullie bedrijf terecht en wat had onze moeder het bij het rechte eind!
  Een zeer helder eerste gesprek, een prettige en betrokken persoonlijke begeleiding tijdens de dagen tot de uitvaart waarbij er alle ruimte was voor onze wensen en ideeën en ook een prima geregelde uitvaart. Wij hadden echt het gevoel dat je ons snapte en ook zaken aandroeg die precies bij ons pasten. Nogmaals heel hartelijk bedankt voor alle goede zorg!

  Antwoord
 343. Beste Jaap en Jacco,

  De wijze waarop en de inzet waarmee jullie invulling en uitvoering hebben gegeven aan de voorbereiding en uitvaart van mijn lieve echtgenoot Arnold Arends, was en is hartverwarmend. Niet alleen jullie zorg en aandacht voor mij in deze moeilijke tijd, maar ook die voor mijn schoonouders hebben ons erg goed gedaan. Heel mooi zoals Jaap, als uitvaartbegeleider, zich heeft ingeleefd in de wensen die ik had en hoe hij deze heeft gerealiseerd. Heel veel dank daarvoor.

  Antwoord
 344. Beste Jacco en Jaap,

  Wij willen jullie bedanken voor de goede zorgen voorafgaand en tijdens de waardige begrafenis van onze (schoon)moeder en oma. Al onze wensen, hoe klein dan ook, werden door jullie ingewilligd. Zeker door onze voorkennis en jullie vakkundige en eigentijdse benadering hebben wij, ondanks het verdriet, fijne en plezierige gesprekken gehad. Wij wensen jullie jonge onderneming een succesvolle toekomst toe.

  Familie van Roon.

  Antwoord
 345. Drie weken geleden is mijn man en onze vader overleden. De fijne gesprekken met Jaap, het respect van alle medewerkers van uitvaartzorg De Meer is ons tot troost geweest. Zij hebben de uitvaart bijzonder goed begeleid zodat wij waardig afscheid hebben kunnen nemen. Onze dank daarvoor en dan met name je persoonlijke benadering en aandacht.

  Antwoord
 346. Onlangs is mijn zwager overleden en Jaap heeft de uitvaart geregeld. Mede door de grote steun die Jaap voor de naasten van mijn zwager was mogen wij terug kijken op een mooi en waardig afscheid. Echt alle lof voor Jaap. Hij nam ook de tijd voor een gesprek met mijn schoonouders, zij verloren voor de tweede maal een zoon en waren heel dankbaar dat Jaap ook naar hen luisterde. Wij hebben zulke mooie en positieve reacties ontvangen over Jaap en Jacco die er zaterdag ook bij was. Dit heeft ons als familie zo goed gedaan. Alle tijd werd ons gegeven om samen met Jaap ons voor te bereiden op het afscheid van onze veel te vroeg overleden zwager. Wij zijn heel blij dat we voor Uitvaartzorg de Meer gekozen hebben.

  Antwoord
 347. Jacco,
  Al eerder heb ik meegemaakt dat je de uitvaart van een dierbare op een waardevolle, respectvolle en bovenal liefdevolle wijze weet te leiden. Je neemt alle zorg uit handen, voelt feilloos aan wanneer iemand je nodig heeft. Je houdt zicht op de gehele situatie en voert de regie op een onopvallende manier.
  Ook bij het overlijden van mijn vader stond je naast ons. Het was een uitvaart waar ik met een goed gevoel op terugkijk: een waardig afscheid. Jacco en Jaap, dank jullie wel voor jullie rol in deze.

  Antwoord
 348. Prachtig afscheid gehad van mijn schoonvader, dankzij de intense zorg van Jacco.
  Warm, waardevol, en waardig.

  Antwoord
 349. Beste Jacco en Jaap,

  Het verlies van een dierbare is al moeilijk genoeg.

  Ik wil jullie daarom hartelijk danken voor de warme, persoonlijke wijze waarop jullie ons door deze moeilijke periode hebben geleid, en voor de tot in de puntjes verzorgde uitvaart van onze dierbare vader.

  Antwoord
 350. Een uitvaart is altijd verdrietig, maar een uitvaart op zo’n voortreffelijke wijze uitgevoerd, met zoveel warmte, zoveel liefde, zoveel aandacht maakt het bijzonder en waardevol.
  Jacco en Jaap, bedankt!

  Antwoord
 351. Een uitvaart zoals deze in mijn beleving hoort te zijn. Compleet verzorgd waarbij Jacco alle mogelijkheden aangeeft om middels een warm en persoonlijke invulling mooi afscheid te kunnen nemen van een dierbare.

  In juni 2011 van mijn moeder en vandaag 28 september 2016 van mijn vader. Jacco, oprecht bedankt voor wat je voor onze familie betekent. Mijn vaders uitvaart had niet mooier kunnen zijn. Ik weet dat hij er trots op zou zijn geweest.

  Groet Rob

  Antwoord
 352. Wij maakten vorig jaar kennis met Jacco toen hij de crematieplechtigheid van mijn broer op mooie wijze verzorgde. Dit jaar werd mijn moeder ziek en kwam in een hospice terecht. Daar kwam ik opnieuw Jacco en Jaap tegen. Toen ik dat aan mijn moeder vertelde zei zij: die mogen ook mijn uitvaart verzorgen. De dag kwam dat wij Uitvaartzorg De Meer moesten contacten, mam was overleden. De accuratesse, discretie en genegenheid (aan alle details was gedacht). We kregen als familie als het ware een arm om onze schouders. Een uitvaart voor mam zoals wij het voor ogen hadden. Ik kan niet in de toekomst kijken en hoop dat het nog een aantal jaren duurt maar…. Jacco en Jaap jullie mogen ook mijn uitvaart verzorgen. Heel veel succes met jullie bedrijf.

  Antwoord
 353. Beste Jaap, via dit bericht wil ik onze dank en complimenten aan jullie overbrengen voor het verzorgen van de uitvaart van onze vader en opa Wim Wesseling. Onze vader en opa is plotseling overleden en zaten wij met zoveel zaken die op ons afkwamen. Via een tip kwamen wij in contact met Uitvaartzorg de Meer, Jaap van der Maarl. Vanaf het eerste contact en gesprek met Jaap hadden wij al het gevoel dat de begrafenis precies zo zou lopen als wij in gedachten hadden. Jaap en zijn team hebben perfect aangevoeld wat wij wilden en hij heeft uitstekend rekening gehouden met onze wensen en alles was bespreekbaar. Het was vanaf het eerste gesprek tot en met de begrafenis tot in de puntjes verzorgd. En daarbij de belangstelling na de begrafenis en de nazorg zijn subliem.
  Ook de begeleiding van mijn vrouw en onze dochter waren zo ontzettend goed, dat is niet in woorden uit te drukken. Vanaf het moment dat mijn vader was opgehaald heeft Jaap alles in werking gezet om mijn vader op te baren in het bejaardentehuis waar mijn moeder sinds kort verblijft. We konden er iedere dag en ieder moment naar toe om mijn vader te bezoeken. Aangezien ik geen held ben om te gaan kijken kwam Jaap iedere morgen langs om te kijken hoe de situatie was en of de kist eventueel eerder gesloten zou moeten worden.
  Iedereen die een dierbare verliest maakt mee dat de kist op een zeker moment gesloten moet worden en dat hebben wij als gezin heel intiem en plechtig gedaan. Zulke momenten vergeet je nooit meer. Ook hoe Jaap onze dochter begeleidde is zo uniek. Jaap was overal bij aanwezig. Ook de avondwake en de eucharistieviering en begrafenis op de dag zelf verliep vlekkeloos.
  Ook na de uitvaart hebben jullie nog diverse keren contact gezocht om te vragen hoe het gaat en of er nog vragen of wensen zijn. Die persoonlijke aandacht, warmte en genegenheid zijn voor ons zo belangrijk geweest en dat is en blijft voor ons werkelijk bijzonder. Jaap, perfect hoe je alles hebt aangevoeld, je wist precies wat we bedoelden en je werkte alles tot in de kleinste details uit.
  In onze herinnering zal deze tijd altijd blijven en we zullen jullie zeker aanbevelen! Een betere uitvaartzorg bestaat er in onze ogen niet! Voor iedereen zijn dit verdrietige perioden maar de mensen van Uitvaartzorg De Meer kunnen het verdriet werkelijk verzachten. Wij kunnen u Uitvaartzorg de Meer van harte aanbevelen.
  Jaap onze dank aan jou en aan de mensen van Uitvaartzorg de Meer zijn niet in woorden uit te drukken.
  Cheyenne, Shanice en Bert Wesseling

  Antwoord
 354. Wij hebben Uitvaartzorg De Meer ervaren als een hele betrokken en warme uitvaartverzorger aan wie we met een gerust hart de uitvaart en alles daar omheen konden overlaten. Jaap weet op een heel natuurlijke wijze steeds de balans te vinden tussen ‘respectvol en hoe het hoort’ en ‘persoonlijk en meelevend’. We hebben Jaap echt ervaren als een belangrijke steun in een enorm moeilijke periode. Hij had bovendien veel ruimte en begrip voor het feit dat met een dementerende echtgenoot en een gehandicapte zoon onder de directe nabestaanden de dingen soms anders lopen en wist flexibel, warm en vindingrijk met hen en de specifieke situatie om te gaan.

  Antwoord
 355. Beste Jacco en Jaap,

  Ontzettend bedankt voor de mooie uitvaart die jullie voor mijn oma gerealiseerd hebben. Bij alles kon ik alleen maar denken: wat prachtig, wat mooi. Ja, zo hoort het. Ook de ‘standaard’ rituelen zoals de kist in de auto vond ik keurig netjes en met heel veel respect gaan. Ook fijne instructies voor wat betreft het rollen van de kist, hier denk je totaal niet aan als je overvallen wordt door emotie. Erg prettig dat dit dan even benoemd werd. Verder sluit ik me volledig bij de reactie van mijn moeder (Lia Wiersum-Swaan) aan.
  Bedankt!!!

  Antwoord
 356. Op de moeilijkste dag van ons leven, ons moedertje begraven, werden we zo goed gesteund door Jaap en Jacco.
  Ik was in tranen en kreeg even een hand op mijn arm. Veel medeleven en af en toe een grapje, want in zeer korte tijd krijg je te maken met heel veel dingen en heel veel emoties & herinneringen en daar word heel tactisch in meegegaan. Op een correcte manier toch heel betrokken zijn bij een familie die je daarna niet meer ziet.
  Heel erg gewaardeerd zijn jullie. Want iedere keer weer zo meegaan in het verdriet van iemand die je nauwelijks kent dat is knap hoor. Niet opdringerig, heel fijn. Dus werd het uitendelijk een fijne dag,met heel veel tranen.

  Antwoord
 357. Lieve Jacco

  Ik wil je langs deze weg heel erg bedanken voor alle steun en goede zorg die je ons, na het overlijden van mijn moeder en man, hebt gegeven. Het was tot in de puntjes verzorgd. Je bent een grote steun en toeverlaat geweest voor mij en ook voor de kinderen. Heel veel dank.

  Rietje

  Antwoord
 358. Lieve mijnheer Van der Laarse,

  Langs deze weg wil ik u vriendelijk bedanken voor de mooie uitvaart van mijn pleegzoon Hennie van Vugt. Tevens is mijn dank groot voor de warme begeleiding van mijn pleegdochter Rietje en de kinderen. Uw bedrijf is een voorbeeld voor velen.

  Suus Klootwijk-Boers

  Antwoord
 359. Beste Jaap en Jacco,

  Ten eerste super bedankt voor de manier waarop jullie de crematie hebben geregeld voor mijn zus. Ik zal jullie zeker aanraden bij andere familieleden, vrienden en kennissen. Juist de manier waarop jullie hebben gezorgd dat alles waanzinnig goed is verlopen maakte het voor ons een stuk makkelijker om het hele proces goed te verwerken.

  Het klinkt misschien raar maar we zullen elkaar nogmaals treffen want jullie beide zijn uniek! Nogmaals bedankt!

  Familie Koolbergen, Hoofddorp.

  Antwoord
 360. Jaap, ik wil je namens mij en de hele familie ontzetten bedanken voor de mooie crematie van mijn moeder.
  Ik zal nooit meer vergeten hoe wij samen mijn moeder thuis in alle rust hebben kunnen afleggen. Dit was intiem en heel dierbaar.
  Ook hoe jij omging met mijn nichtjes van 13 en 10 jaar was mooi om te zien.
  Wat ben jij goed in je werk en je voelt heel goed aan wat de behoefte is van de nabestaanden.
  Ik ben heel erg dankbaar dat jij ons begeleid hebt in dit proces.
  Ontzettend bedankt namens mij en mijn familie.

  Antwoord
 361. Beste Jaap,

  Hierbij willen we jou hartelijk bedanken voor alle goede zorgen!
  Je hebt ervoor gezorgd dat de uitvaart tot in de puntjes geregeld was.
  Haarfijn heb je alles aangevoeld, wist precies wat we bedoelden en werkte dat tot in detail uit.
  We hadden geen betere uitvaartzorg kunnen krijgen!

  Antwoord
 362. Beste Jaap en Jacco, bij deze wil ik mijn complimenten aan jullie overbrengen voor het verzorgen van de uitvaart van mijn vader. Het was van begin tot eind top geregeld en ook de belangstelling en nazorg achteraf verdienen een dikke pluim.

  Er wordt goed rekening gehouden met de situatie waarin de familie verkeert en jullie proberen zoveel mogelijk uit handen te nemen. Op zo’n moment is dat heel prettig, omdat je hoofd er niet naar staat om zaken te regelen. Zo bleek mijn vader diverse kleine polissen te hebben. Als je je daar nog nooit eerder in verdiept hebt, en je dat op dat moment eigenlijk ook niet wil doen, dan is het heel fijn als die zorg uit handen genomen wordt.

  Het begon al met het eerste gesprek, waarbij alle tijd genomen wordt om de zaken rustig door te spreken. Daarna wordt er regelmatig contact opgenomen om informatie te geven, of om te vragen hoe het gaat en of er nog vragen zijn. Dat geeft rust, doordat je beseft dat er aandacht voor is en dat het goed geregeld gaat worden.

  We hadden een suite gehuurd in het uitvaartcentrum, zodat we iedere dag en ieder moment konden gaan kijken. Ook hierin zijn we goed door jullie begeleid, doordat jullie zelf regelmatig gingen kijken hoe de situatie was en of de kist eventueel eerder gesloten zou moeten worden. Gelukkig was dat niet het geval.

  Omdat we foto’s en een filmpje wilden laten zien adviseerden jullie ons, om dit vooraf te gaan testen in het uitvaartcentrum. Ook hier waren jullie weer bij aanwezig, om onze wensen kenbaar te maken en om de verschillende mogelijkheden te testen.

  Op de dag zelf verliep alles vlekkeloos. De procedure was al eerder besproken, maar werd van tevoren opnieuw doorgenomen. Dat is wel belangrijk, omdat je toch met je gedachten ergens anders bent.

  Ook na de uitvaart hebben jullie nog diverse keren contact gezocht om te vragen hoe het gaat en of er nog vragen of wensen zijn. De persoonlijke aandacht die jullie geven is werkelijk bijzonder.

  Antwoord
 363. Beste Jaap,

  Nogmaals wil ik jou en Uitvaartzorg De Meer heel erg bedanken voor alle liefde, zorg en hulp bij de uitvaart van onze moeder. Dankbaar voor alles wat je voor ons gedaan hebt… geweldig.
  Wij hebben zo’n mooie herinnering aan deze dag, met steun, liefde en enorme hulp van jou.
  Zal jullie zeker aanbevelen aan iedereen.

  Bedankt voor alles.

  Antwoord
 364. Van de week heb ik Jacco leren kennen door het overlijden van mijn oom. Ik kan weinig anders zeggen dan subliem!
  Hij regelt echt alles tot in de puntjes, denkt met je mee, dringt niets aan, draagt goede ideeën aan. Zelfs de condoleancekaart die hij heeft gemaakt, heeft hij verzorgt met een plaatje met eten eronder, waar mijn oom het meest gek op was. De dag van de crematie was ook daarom tot in de puntjes verzorgd.
  Ik zeg dan ook alleen maar, Jacco, je bent een topper!!!

  Antwoord
 365. Vandaag de uitvaart gehad van een zorgvrager van het werk!
  Wat een fijne uitvaart was dit! Wij kenden eigenlijk alleen Jaap en daar waren wij al heel tevreden mee!
  Nu Jacco leren kennen, want Jaap was met vakantie, en die heeft alles tot in de puntjes keurig geregeld. De zorgvragers die erbij waren zijn overal bij betrokken en ook zij konden hun woordje zeggen tijdens de uitvaart! Daar zullen ze nog lang over napraten! Jacco luisterde goed naar de wensen van de nabestaanden en deed hier ook echt wat mee! Super fijn en een echte aanrader! Mijn complimenten naar zowel Jaap als naar Jacco!

  Antwoord
 366. Mijn man is heel plotseling overleden maar wij hadden alles, van te voren, goed geregeld met Jaap van Uitvaartzorg De Meer. De persoonlijke begeleiding van Jacco was die week erg goed. Daardoor heb ik in alle rust afscheid kunnen nemen van mijn man. Ik ben Jacco en Jaap erg dankbaar voor wat zij, voor mijn man en mij, hebben gedaan. Ik raad iedereen aan om na een overlijden Uitvaartzorg De Meer te bellen.

  Antwoord
 367. Wat hebben we een geweldige dag gehad, ondanks het vele verdriet na het overlijden van mijn moeder. Het was echt zo mooi en we hoefden aan niets te denken. Veel steun van Jacco tijdens en na de begrafenis en zoveel complimenten over deze dag gehad van mensen!

  Jacco en Jaap,
  je kan zien dat jullie het met veel liefde en passie overbrengen, dank jullie wel.

  Antwoord
 368. De uitvaart van mijn man is heel goed, netjes, warm en waardig verlopen. Ik heb veel steun gehad aan de uitvaartleider Jacco van der Laarse. Nogmaals veel dank ook namens mijn dochter Brigitte.

  Antwoord
 369. Gaarne willen wij (de familie Bron-Ansems) Jacco en Jaap danken voor de uitvaart van onze oma. De uitvaart die wij in gedachten hadden is door deze mannen zeer netjes verzorgd. De rust en ruime gedachten bij ons verdriet is en was voor ons precies wat wij nodig hadden. Erg bedankt voor dit mooie afscheid.

  Antwoord
 370. We willen uitvaartonderneming De Meer en in het bijzonder Jacco bedanken voor de ondersteuning die hij ons bood bij het regelen van de uitvaart van onze moeder. Hij deed dit op een meelevende, attente manier. Door het aandragen van mogelijkheden heeft hij er aan bijgedragen dat het afscheid werd ingevuld op de wijze zoals onze moeder dat gewenst had en wij voor ogen hadden. Tot in details was alles in orde. Wij zijn hem daar dankbaar voor.

  Antwoord
 371. Jacco en Jaap,

  De uitvaart van onze moeder was werkelijk tot in de puntjes verzorgd.
  Wij, als grote familie, hebben de persoonlijke speech en begeleiding als bijzonder warm ervaren. Precies zoals onze moeder was.
  Voor ons is uitvaartzorg De Meer werkelijk geweldig, respectvol, keurig en duidelijk in alles.
  Beter konden we niet wensen.
  Bedankt, bedankt en nogmaals bedankt namens de hele familie.

  Antwoord
 372. Ook ik heb bij de uitvaart van mijn schoonvader een goed gevoel overgehouden over hoe alles zo super geregeld was. Niets was te gek, heel bijzonder.
  Zowel Jaap als Jacco bedankt.

  Antwoord
 373. Jaap en Jacco, bedankt voor de mooie uitvaart van mijn vader! Was top geregeld.

  Antwoord
 374. Alle lof voor uitvaartzorg De Meer voor het tot in de puntjes verzorgen van de wensen van mijn man. Het had niet beter gekund! De warme en persoonlijke begeleiding heeft mij heel goed gedaan. Op deze manier kan ik aan een trieste dag toch een mooie herinnering bewaren.

  Antwoord
 375. Vanmorgen de uitvaart van mijn oom gehad, wat een meelevende uitvaartbegeleider. Dit was de 2e keer dat ik een uitvaart met deze man meemaakte en merkte meteen dat deze heel goed op de peroonlijke situatie van de familie van de overledene inspeelde.
  Alles was mogelijk en dat is ook tot in de details uitgevoerd. Mijn oom was een bijzondere man die heel veel van het landelijke en zijn dieren hield en dat is ook heel mooi uitgevoerd in woord en beeld.
  Ook het bedankwoord werd op het laatst toe heel persoonlijk geïmproviseerd door de begrafenisondernemer.
  Een ieder kan terug kijken op een hele mooie persoonlijke uitvaart.
  Heel veel dank hiervoor.

  Antwoord
 376. Verleden week is mijn moeder overleden.
  Zocht een begrafenisondernemer die de begrafenis zou kunnen regelen.
  Ik kwam terecht, in mijn zoekactie, bij Uitvaartzorg De Meer.
  Dit bedrijf heeft voor mij de begrafenis van A tot Z geregeld.
  Ik had geen betere Uitvaartzorg kunnen bedenken en krijgen.
  Er was veel aandacht voor de overledene en ook voor ons als nabestaanden.
  Een goede persoonlijke begeleiding en ook een persoonlijk woord in de speech die door de uitvaartverzorger werd gehouden.

  Antwoord
 377. Beste Jaap en Jacco,

  Fijn dat jullie het aandurven samen dit verdrietige, maar mooie werk te gaan doen. Gezien de ervaringen die ik zeven jaar geleden met Jaap heb gehad, zal jullie dat zeker lukken!
  Ik feliciteer jullie en wens jullie veel sterkte!

  Hartelijke groet,

  Stien van Nieuwenhuijzen

  Antwoord
 378. Dit schreef een vriend van ons naar aanleiding van het afscheid van een dierbare:
  “Een mooie warme dienst gisteren. Je schoonmoeder moet een mooie mens zijn geweest. Om dankbaar op terug te kijken. Jan heeft een mooie spreekstem, maar wij waren niet alleen onder de indruk van de verhalen, maar ook van de man die het leidde. Echt heel goed.”
  De man die het leidde was Jaap, toen nog niet opererend als zelfstandig uitvaartverzorger, wij zijn er van overtuigd dat de zorg rond een afscheid en uitvaart bij Jaap en Jacco in goede handen is!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *