Wij stellen ons graag voor...

Uitvaartzorg de Meer

De naam “Uitvaartzorg De Meer” is ontleend aan de verkorte naam van de gemeente Haarlemmermeer en Aalsmeer, De Meer. Graag stellen wij ons aan u voor:

 

Jacco van der Laarse

Jacco van der Laarse

 

Mijn naam is Jacco van der Laarse (1970). Ik ben van huis uit een Aalsmeerder en woon in de Haarlemmermeer. Ik werk al vele jaren als gediplomeerd uitvaartbegeleider in de Haarlemmermeer, Aalsmeer en omgeving. Ik ben getrouwd en ben de trotse vader van twee kinderen. Na ruim elf jaar bij een grote uitvaartondernemer te hebben gewerkt was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Een uitdaging waarbij ik mijn eigen ideeën kan vormen, mijn eigen beslissingen kan nemen. En dit op een manier waar ik mijzelf ook prettig bij voel.

Als uitvaartbegeleider ondersteun en begeleid je de nabestaanden in een moeilijk moment van hun leven. Samen vul je de uitvaart in, naar wens van de overledene en de familie. Je loopt als ware even een stukje mee in een verdrietige periode en je valt op door niet op de voorgrond, maar juist op de achtergrond aanwezig te zijn. Mijn wens en aandeel is om bij iedere uitvaart het verschil te maken. Steeds opnieuw.

Jaap van der Maarl

Jaap van der Maarl

 

Mijn naam is Jaap van der Maarl (1973) en ik ben geboren en getogen in de Haarlemmermeer. Sinds 2004 ben ik gediplomeerd uitvaartverzorger en sinds 2007 ben ik werkzaam als uitvaartverzorger in de Haarlemmermeer en omstreken.

Na acht jaar in loondienst als uitvaartverzorger gewerkt te hebben, ontstond er steeds meer de behoefte om mijn diensten te verlenen op een manier die bij mij past: dienend, steunend en betrokken. Dankbaar om, samen met degenen die mij helpen, onze diensten te kunnen verlenen aan diegene die hun dierbare hebben verloren. Het draait bij ons om de details, deze maken het verschil tussen een goede en een excellente uitvaartonderneming.

Het klinkt misschien raar, maar ik mag elke dag met dankbaarheid mijn werk doen. Mijn oudste dochtertje gaf mij eens een -in de kerk gemaakte- papieren ster waarop stond: “dat papa de verdrietige mensen goed kan troosten”. Daar doe ik, samen met de mensen die mij helpen, elke dag mijn best voor…

Naast mijn passie voor het werk ervaar ik als ontspanning het zingen in het Interkerkelijk Mannenkoor Haarlemmermeer, lees ik graag een goed boek en fiets dikwijls een rondje door de polder.