Dankbaar & startklaar

door | apr 1, 2016

Na een periode van voorbereiding, zorgvuldig overwegen en overleg zijn wij er klaar voor. Klaar om nabestaanden in verdriet met wijsheid & inzicht te gaan helpen na een overlijden.

De informatiebrochure is klaar. We hebben prachtige opbaargoederen aangeschaft voor een opbaring thuis en hebben afspraken gemaakt met afscheidscentrum De Cipres in Nieuw-Vennep, waar twee prachtige 24-uurs rouwkamers tot onze beschikking staan en condoleances gehouden kunnen worden.

In eigen beheer kunnen wij het rouwdrukwerk verzorgen en bijzondere persoonlijke rouwbrieven maken voorzien van een aangeleverde foto, geprint met LED-technologie.

Zonder namen te noemen zijn wij iedereen die ons heeft geholpen met de start van onze uitvaartonderneming bijzonder dankbaar voor al de hulp, steun, kennis en kunde.

Van het verzorgen van het logo, maken van de website, drukken van de informatiebrochure, het beschikbaar stellen van de rouwauto’s, maken van de foto’s tot het geven van advies en het hebben van een goed gesprek.

Wij zijn er klaar voor om u met steun en vertrouwen van dienst te zijn, 24 uur per dag, elke dag opnieuw…..

Jacco van der Laarse & Jaap van der Maarl