Delen = fijn: Dit hebben wij in al die jaren nog nooit meegemaakt!

door | jun 11, 2021

Na een overlijden aan het einde van een ochtend enkele weken geleden besluit de familie hun dierbare vanaf de sterflocatie in Zandvoort te begeleiden naar ons uitvaartcentrum in Hoofddorp. We spreken af om bij ons aangekomen gelijk in gesprek te gaan om de uitvaart vorm te geven.

Tegen 13.00 uur zijn we nog in gesprek en beginnen alle magen te ‘knorren’. Onder het mom ‘samen hebben we alles en wat we hebben dat delen we’, halen we onze broodtrommels tevoorschijn en delen met de familie onze boterhammen met (pinda)kaas. Waar er twee kunnen eten, kunnen er ook 6 eten…

Dinsdag, twee weken geleden hadden wij met de familie een nagesprek om te horen hoe het naar omstandigheden met hen ging. Op verzoek van de familie vond het gesprek wederom bij ons op kantoor plaats. Klokslag 12.00 uur belt de familie bij ons aan met een picknickmand met verse jus, croissants, broodjes, salades, kaas & worst, fruit én een grote pot pindakaas. Onze boterhammen hadden we wel eens meer gedeeld, maar deze reactie daarop hadden wij nog nooit meegemaakt.

De familie vond het spontaan dat wij tijdens de bespreking onze boterhammen deelden. Andersom waren wij zeer verrast door hun spontane waardering.

Philip en Wouter, nogmaals bedankt!  #delen=fijn.

Ps.: Jacco ontbreekt op de foto maar die maakte hem 😊