Eigen opbaarruimte in Vijfhuizen

door | okt 20, 2018

Vanaf vandaag hebben wij in Vijfhuizen een eigen opbaarruimte.

Waar tot voor kort Vijfhuizenaren na een overlijden als de opbaring thuis niet gewenst was overgebracht werden naar een uitvaartcentrum buiten het dorp, is er nu de mogelijkheid om de dagen tot de uitvaart in het dorp te verblijven.

De huiskamer ingerichte opbaarruimte is in overleg 24-uur per dag toegankelijk voor de nabestaanden en voorzien van een knusse inrichting met mogelijkheden om koffie en/of thee te zetten.

De opbaarruimte is er voor iedereen, kerkelijk of niet kerkelijk. Ook collega-ondernemers zijn welkom om via ons over deze opbaarruimte te kunnen beschikken.

Daarnaast is het mogelijk om in de naastgelegen ruimtes van De Poterne een condoleance en/of afscheidsplechtigheid te houden. Bij kerkelijke uitvaarten of grote gezelschappen kan ook de kerkzaal gebruikt worden.

Op zaterdag 27 oktober is er van 11.00 tot 14.00 uur gelegenheid om de opbaarruimte te bezichtigen. En bent u dan niet in de gelegenheid, maar u wilt de ruimte wel een keer zien? Belt u gerust voor een afspraak voor een ander moment.

Rondom de opbaarruimte is voldoende gratis parkeergelegenheid op het kerkplein.

Opbaarruimte Uitvaartzorg De Meer, Vijfhuizerweg 969 Vijfhuizen

(In De Poterne achter de Verbondskerk).