(Laatste) reisverzekering

door | jun 13, 2016

De zomervakantie is weer in aantocht. Velen van u hebben een jaar lang hard gewerkt om de komende weken te kunnen genieten van een welverdiende vakantie. Om ons heen horen wij van veel mensen die een bijzondere reis gaan maken naar een ver land.

De zomervakantie bestaat niet alleen borg voor ontspanning, lekker eten en mooie bezienswaardigheden bekijken. Het blijkt dat gemiddeld per dag 2,5 Nederlandse vakantiegangers omkomen tijdens hun vakantie.

Het nut van een goede reisverzekering heeft zich bij een plotseling overlijden tijdens de vakantie al vele malen bewezen.

Zo regelt de verzekering de repatriëring (terugkeer naar het vaderland) en de benodigde formaliteiten. Als nabestaanden geeft u het adres op van de uitvaartondernemer in Nederland waar u wenst dat uw dierbare naar toe gebracht mag worden.

Er komt veel bij kijken, indien iemand gerepatrieerd moet worden. De kosten voor het repatriëren kunnen zelfs oplopen tot tienduizenden euro’s.

Wanneer u hiervoor niet verzekerd bent, kunt u in de financiële problemen komen. Zorg daarom altijd voor een goede reisverzekering.

vliegtuig-ii