Nieuw: Land Rover Defender rouwauto

door | sep 11, 2017

Met deze robuuste Land Rover Defender 4×4 Rouwauto bieden wij vanaf nu via onze vaste rouwautoleverancier weer een nieuwe bijzondere rouwauto aan voor het vervoer bij uitvaarten. Deze Defender Rouwauto is volledig ingericht als rouwauto, maar de stoere uitstraling is gebleven. Door de originele donkere kleur groen en herkenbare details als het reservewiel en het frame op het dak blijft de Defender Rouwauto herkenbaar als echte Britse off-roader. De voorzieningen die nodig zijn om te functioneren als rouwauto zijn uitgevoerd in materialen die helemaal passen bij deze krachtpatser.

De grote wielen met 4×4-aandrijving en de grote krachtige motor zorgen ervoor dat de Defender Rouwauto probleemloos bij moeilijk te bereiken locaties kan komen, zodat er bijvoorbeeld een afscheidsdienst in een natuurrijke omgeving of aan het strand kan worden gehouden.

Land Rover Defender

De firma Land Rover stamt uit 1948, en is op het Amerikaanse Jeep na de oudste fabrikant van terreinauto’s. Na de Series 1,2 en 3 brachten ze vanaf 1990 tot 2015 de Land Rover Defender uit. Defender verwijst naar de militaire en Spartaanse oorsprong, in tegenstelling tot de luxe varianten Land Rover Range Rover en Land Rover Discovery.

“The Land Rover for the farmer, the countryman and general industrial use”