Schenking in dankbaarheid i.p.v. kerstattenties

door | dec 23, 2019

Ook dit jaar doen wij wederom niet aan kerstattenties, maar schenken een gift aan de Mike Multi Foundation. Deze stichting heeft als doel het mogelijk maken en bevorderen van sport voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking.

Wij hebben weer een bijzonder jaar achter de rug. Dankbaar voor al het vertrouwen wat wij kregen van nabestaanden met verdriet om het verlies van hun dierbare. Het is opvallend hoeveel hulp wij mochten bieden aan nabestaanden die door recommandatie bij ons terecht zijn gekomen.

Het maakt ons stil dat mensen een liefdevolle aanbeveling durven te geven aan een bekende die ernstig ziek is. En als we dan ook van de nabestaanden na de uitvaart terug kregen dat zij zich gesteund voelden en ‘blij’ waren dat zij bij ons terecht waren gekomen, dat maakt ons nog stiller.

Inmiddels gaan wij ons vierde jaar in als zelfstandig uitvaartverzorgers. Het afgelopen jaar hebben wij mogen werken vanuit onze nieuwe locatie. Vorige maand is er verder verbouwd in het pand en afgelopen week is er een grafische printer bijgekomen met ‘finisher’ om ook liturgie- en programmaboekjes automatisch te laten vouwen & nieten na het printen.

Volop plannen voor 2020 hebben wij ook. Eén daarvan is klein blijven. Persoonlijk contact, korte lijnen en met steun & vertrouwen nabestaanden met verdriet blijven ondersteunen. Dat is waar wij in 2020 mee verder gaan.

Jacco van der Laarse & Jaap van der Maarl