Uitvaart (vervoer) in stilte?

door | okt 10, 2016

Kortgeleden was de uitvaartbeurs. Een beurs, specifiek gericht op de uitvaartbranche, die in één keer in de vier jaar gehouden wordt. Ontvangen wij twee weken voor deze beurs een mailbericht van onze vaste rouwauto leverancier: “Jullie komen toch wel naar de uitvaartbeurs? Deze noviteit moet jullie als duurzame en vooruitstrevende uitvaartverzorgers aanspreken”.

tesla-rouwauto

Inmiddels kunnen wij u melden dat wij u deze auto kunnen aanbieden voor de laatste rit. De Tesla, model S-rouwauto, een wereldprimeur!

Het is een 100% elektrische auto die emissie loos is, dus geen CO2-uitstoot heeft. Hij heeft toegang tot alle milieu zones en is erg stil.

tesla-rouwauto-achterzijdeDe spitse neus met daarachter de volledig doorgetrokken glazen zijwanden en het glazen dak zorgen voor een strakke uitstraling.

Met respectvolle stilte vanaf het woonhuis vertrekken, nog één keer het landbouw pad af genietend van het ruisend graan of nog één keer langs de Westeinder plassen, de golvend klotsend tegen de kade?, Uitvaartzorg De Meer kan deze Tesla rouwauto voor u verzorgen.