Uitvaartzorg De Meer genomineerd voor de ZPNET-Ondernemersprijs 2017

door | jun 14, 2017

Enige tijd geleden ontvingen wij een brief van de gemeente Haarlemmermeer. Als jonge ondernemers waren wij al eerder (bij o.a. HCnieuws.nl) opgevallen door een jaar geleden een nieuwe uitvaartonderneming binnen de gemeente Haarlemmermeer te starten. De kleinschaligheid, de korte lijnen en de onderscheidende mogelijkheden (o.a. olifantsgras rouwbriefpapier, de ‘groen’ gas rouwauto en de vlaskist) zijn niet onopgemerkt gebleven. Of wij ons in wilden schrijven voor de ZPNET-ondernemersprijs 2017?

Dat hebben wij gedaan en vorige week woensdag ontvingen wij bericht dat wij samen met nog twee andere bedrijven genomineerd zijn voor de ZPNET-ondernemersprijs 2017! Dit in de categorie bedrijven jonger dan drie jaar met vijf of minder medewerkers.

Afgelopen vrijdag mochten wij ons nader presenteren in het raadhuis bij de jury bestaande uit Ap Reinders, wethouder gemeente Haarlemmermeer, Birgita van Antwerpen van Actan accountants & adviseurs en Jos Bölte van restaurant Joseph & Josephines.

Op zondag 25 juni van 13.00 tot 14.00 uur zijn wij te gast bij Meerradio (te beluisteren via de Ether: 105.5 FM en 106.6 FM en Kabel: 89.0 FM) om onze uitvaartonderneming & nominatie te promoten.

Tijdens de ZP-Ondernemersbeurs op donderdag 29 juni in het Sportcomplex Koning Willem-Alexander aan de Bennebroekerweg 800 in Hoofddorp zal Burgemeester Th. L. N. Weterings de ZPNET-ondernemersprijs 2017 uitreiken.

Onze website, en met name de pagina reacties, heeft naar ons idee behoorlijk bijgedragen aan de positieve ontwikkelingen binnen de onderneming. Dat veel nabestaanden, ondanks hun verdriet en het gemis, toch de moeite nemen om een reactie op onze website te plaatsen, dat is om stil van te worden zo dankbaar zijn wij daarvoor.

Deelname aan de ZPNET-ondernemersprijs 2017 is voor ons een mooie manier om onze dienstverlening bij nog meer mensen kenbaar te maken.

Wordt vervolgd….

www.zpnet.nl