Woensdag 18 oktober muzikale avond Magie van Muziek

door | sep 22, 2017

Hoort u ook weleens een lied waarvan u denkt: “Dit lied zou wel tijdens mijn uitvaart mogen klinken?”. Veel mensen weten in gedachten al welke muziek zij op hun uitvaart ten gehore gebracht willen hebben.

Uitvaartzorg De Meer organiseert in samenwerking met musicus Hans van Noord en m.m.v. Muziekspeciaalzaak S. de Wit & Zn en Uitvaartcentrum & Crematorium Haarlemmermeer een muzikale avond in Uitvaartcentrum & Crematorium Haarlemmermeer met als thema ‘De magie van muziek’. Tevens is er gelegenheid om het Uitvaartcentrum & Crematorium te bekijken.

Veel mensen luisteren graag naar muziek van grote componisten zoals Bach en Mozart. Anderen zijn groot fan van John Lennon of Leonard Cohen. Weer anderen houden van filmmuziek of van geestelijke liederen. Maar wat schuilt er achter de noten van deze muziek. Wat raakt u? Hans van Noord vertelt hierover op zijn eigen enthousiaste en interessante manier en demonstreert e.e.a. met diverse (live) muziekfragmenten. Tijdens deze avond wordt u meegenomen in die magische wereld van Muziek. Van Noord zal tevens diverse voorbeelden laten horen die mensen kunnen beïnvloeden of inspireren.

U bent op woensdag 18 oktober om 19.00 uur van harte welkom in Uitvaartcentrum & Crematorium Haarlemmermeer aan de Hoofdweg 1100 Nieuw-Vennep. Er is volop gratis parkeergelegenheid en de toegang is tevens gratis! Wel is opgave van uw aanwezigheid wenselijk via: info@uitvaartzorgdemeer.nl Mocht u niet kunnen mailen dan kunt u zich ook via telefoonnummer 06-576 275 40 opgeven.